Burtici fericite de septembrie-octombrie (123)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Multumesc Diana..glumeam cu scoala de pisi..a mea cand am luat-o era invatata så faca la cutiuta..Totul perfect cu ea..se juca cand voiam noi..dacå dormea o trezeam påi dormea nonstop..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 35+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Aida unui american i s-ar fi blocat mintea la "vecinul meu l-a lasat sa-si remorcheze masina in curtea mea"(whaat??) si i s-ar fi deblocat rapid la "mi-a zgariat masina" (e rost de moneyyyy!)
Si acum ramai cu paguba? sper ca nu

Diana 34 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Iulika ce surpriza placuta ai primit de la servici!!!

Diana in 2003 inca mami ma vedea baietoasa si ciudata. Si stia ca pe strada daca merg si vad un carucior si un catel eu la catel ma duc, ca nu stiu ce sa povestesc cu bebeii. Si ma mai stia ultra-sensibila la mirosuri... Daca intram in baie dupa ceva recent mi se facea rau... Si era sigura ca nu voi schimba un scutec in viata mea. Si ca voi urla la oricine ma va trezi vreodata...

Si a aparut Lucky, ne-deparazitat, cu o burta plina de viermi. Pe langa pishu pe care il stergeam constiincioasa, distrata chiar, dupa deparazitare a facut o faza urata, ca si doctorul era sigur ca va muri, asa multi viermi avea. Si a inceput sa-i elimine. Ma scuzati pentru detalii, dar si noaptea cand dormea la mine in camera facea de vreo 3 ori pe noapte diaree cu limbrici inca vii si mari... Un miros de nu puteai respira. Ma trezeam rapid si curatam, si dezinfectam, si ma ocupam de puiul mic si bolnavior.

Atunci a zis mami "no, is linistita, inseamna ca nici pe copilul tau nu vei fi nervoasa ca te trezeste si nu-ti va fi scarba sa-l schimbi"

28+

Mergi la inceput

Oofff, Aida ce ghinion, ce oameni... Incearca sa te calmezi ca oricum nu rezolvi nimic asa...

28+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diana_n

Aida unui american i s-ar fi blocat mintea la "vecinul meu l-a lasat sa-si remorcheze masina in curtea mea"(whaat??) si i s-ar fi deblocat rapid la "mi-a zgariat masina" (e rost de moneyyyy!)
Si acum ramai cu paguba? sper ca nu

Crede-ma ca si la mine romanu s-a cam blocat acolo si a trebuit sa citesc de mai multe ori. Dar m-am gandit ca la cat e Aida de sufletista si altruista l-a lasat, iar acum ea sa aiba ghinion facand un bine...

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Aida mamå dar vecinul e complet nebun....o fi decat o zgarietura dar totusi...brrr ce nebuni...

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 35+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

pai am zis ca lasa mah ca si asa e destul loc si nu imi sta in drum desi vecinul nu mi-a cerut voie , dar nici nu stiu daca l-a sunat pe Laci in Germania sa ii ceara voie (asta o sa clarificam cand ajunge Laci acasa) , oricum am zis ca nah , omul e in belea si nu are unde sa isi lase fiarele ... , dar azi atatia s-au perindat acolo sa vada fiarele (ca e busita in fata , de fapt nu mai are nimic pana la parbriz) ca m-au enervat , mai ales ca animalele nu mai puteau intra in curtea aia sa isi faca nevoile si drept urmare m-au imputit pe mine in fata , dar nah , lasa si asta , dar cand vezi atata violenta , pai eu nu pot sa accept asa ceva , sorry.
Si drept urmare acum zgarietura mi-o rezolva vecinul , ca ala s-a carat si vecinul zice ca o sa scoata el banii de la el , dar de ce sa trebuiasca eu sa nu ma folosesc de masina , sa imi vopseasca , ca si asa nu o sa iasa culoarea cu restul masinii se vede diferenta ...
Si uite asa vrei sa faci un bine si ti-o iei singur sub coada

Aida ... 32+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Aaa, eu lipsisem motivat intre timp, ca am citit povestea tripletilor! Uau!!!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Raluca exact de ziceam
Cand facea Peter kk mi se parea ca miroase a iaurt cu vanilie, asa de mult il iubeam

Mergi la inceput

Pai, Aida sa ti-o faca profesional, in camp electrostatic, iese ca noua! Sper ca nici nu se gandeste sa o faca cu vopsea cu pensula, sau cu carioca din aia de masini! Pentru atata nici nu ti se merita sa te lipsesti de masina ... cat e o carioca din aia de masini? Am vazut la Tesco la cateva sute de forinti. Decat asa, mai bine lipsa...

28+

Mergi la inceput