Copii din 1995 - 1998 (32)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Buna dimineata!
, am intrat sa va salut si trec repede la , mai am o gramada ... asa-mi trebui daca m-a mancat in ...
Anca, sanatate maxima si lui Elliot la fel ! Pe Mihai sper sa-l tina elanul si mai incolo, deocamdata e ok
Mara, ce tare-i scoala voastra
Agho, vorba Anei, ai facut poze ca nici n-ai sa mai vezi asa ceva
Mirela, bine ai revenit si refacere rapida mamei tale.
Mihaela, ti-a trecut supararea, n-ai mai zis nimic, iar la blog nu mai am acces sau nu mai stiu eu sa intru
mQQm, Andra, Miha770, Vic ce mai faceti, n-ati mai intrat de mult.

Aproape am terminat, n-a iesit prea grozav, dar macar e curat Am terminat de pus mobila, cartile si hainele, insa mai sunt retusuri si trebui sa pun perdelele si covor in camera Tatianei. Am avut si ajutoare pana la urma

Ajutati-l pe Dan !

si .... Mihaela de Tatiana si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare

Anca,se poate sa fie si asta,insa ar mai fi si chestia ca anul acesta au inceput 3 grupe mici in gradinita...si la fiecare copilas vin cel putin 2 adulti...vorbesc numai de bobocei...Oricum e nebunie maxima pe strazi...pe cuvant ca toata vara a fost foarte lejer si deodata parca s-a spart conducta cu masini...
Cum te mai simti?

Miha rock...deci eu am ramas muta...cata imaginatie au copiii tai si pentru faptul ca dupa zugraveala le-ai permis sa deseneze cum vor ei o bucata de perete...excelent!Deci Tatiana trage catre egiptologie?Sa se ia de mana cu Alexandrul meu,ca si ala numai scheleti si faraoni viseaza...Pai bune ajutoare ai avut!Sa va fie de bine!

Alexandru a facut ieri ore de curs...le-a predat la fizica si la mate...cica profa de mate l-a intrebat ieri daca mai vrea sa participe la olimpiade...si Alex i-a raspuns ca da,numai sa tina cont ca trebuie sa isi imparta timpul si cu celelalte materii...Profa i-a raspuns ca nu poate intelege asta,ca pe vremea cand era scolarita abia astepta sa participe la olimpiade...In fine...cert este ca are ore de la 8 la 14,mai putin marti,cand orele sunt pana la 13...si deja a inceput batalia pe ora aia libera dintre 13 si 14,intre profesorii de mate,fizica,chimie si romana...avemus circus!
Hai sa aveti o zi excelenta si sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Am sa fiu tot scurta...sunt cam in aceeasi stare, poate timpul sa mai aline. Nu e ceva deosebit, e vorba de Morgan care a disparut de acasa, din fata acsei de fapt joia trecuta. De atunci il cutam intr-una, am pus afise si de 2 ori a fost vazut si de 2 ori am ajuns prea tarziu. Ultima data la o casa de copii autisti undeva in cartier, la vreo 10 minute de noi de mers pe jos, a stat acolo de joi pana luni cand a plecat si nu l-au mai vazut nici ei...avea la gat numele, telefonul si adresa si nu stiu de ce n-au sunat cei de acolo...adica stiu, nu credeau ca e disparut, noi am pus afise abia duminica dupamasa, ei au vazut luni cand deja n-a mai aparut la ei...cam asta e...daca ati avut vreodata un animal si l-ati pierdut in diferite circumstante, un animal dragut si pe care sa-l iubiti, o sa ma intelegeti. Pur si simplu nu mai pot dormi noptile, visez intr-una ca l-a gasit cineva, imi vine sa stau numai pe strazi sa il caut, cam asa...

Mihaela, agho, nu e nici o filozofie cu blogul nou, e semnatura mea. Dati clic acolo si se deschide. Agho, dar ai lasat mesaj, asa ca te-ai descurcat .

Azi pe deasupra am ghinion cu mama, avea avion la 6.30 de aici la St sa ia avionul la 10 spre budapesta si n-a zburat avionul de aici, era defect. Urmatorul a fost la 9.30, n-a ajuns pe cel de Budapesta, acum astept sa ma sune daca o iau la avionul de mai tarziu, ca nici nu stie vb cu aia engleza, aici tot eu m-am inteles la tf cu tipa din aeroport...Asa ca am stresuri. V-am scris printre ele...

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Dc-ul a fost inaccesibil cateva zile,apoi inaccesibila am fost eu asa ca totul a fost si este haos.
Haos va fi si mesajul asta
Maria a inceput gradi e super incantata si merge cu placere momentan program scurt.
Cumparaturi am facut cateva insa mai avem o tona,Robert nu vrea sa poarte uniforma si nici pe mine nu ma incanta calitatea materialului asa ca am facut un compromis,i-am cumparat pantaloni negri cu taietura dreapta o camasa smechera insa alba simpla asa cum cere scoala si adidasi 44
Muncesc 13 ore pe zi la magazin insa la finele sapt trecute am lasat-o mai moale caci am pregatit parastasul de 6 luni pt mami si au venit rubedenii din toata tara,basca conservele de iarna care si ele asteptau sa fie pregatite.N-am putut ajunge la Turneul de rugby din motivele mai sus mentionate,Robert nu a jucat in aceiasi grupa cu Alex din cauza de varsta ,mi-a explicat el cum e cu grupele,sunt pe varste,oricum au luat Cupa asa ca si anul acesta sunt campioni,au jucat finala cu Steaua.Antrenorul se insoara asa ca mai avem o nunta pe teava.
Sambata i-am avut si pe gemeni la mine caci mami si tati trebuie sa si munceasca.
Edy creste ca din apa ii iau haine pt 4 ani si el are doar 2 jumate.

Radu e inca sub supraveghere stricta ,sper insa sa se fi cumintit.

La multi ani Silviutza!!!

Vazut poze cu zugraveli si cu copilasi la apa,super super,eu nexam vacanta insa de zugraveala ma voi apuca caci vreau sa fac schimb de camere sa le dau la pici camera mea ca e mai mare si noi ne mutam in camera lor poate asa reusim si sa-i deturnam sa nu ne mai calareasca in toiul noptii.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Ola,fetele!

TB are doar doua zile 6 ore, in rest cate 5. M-as mira insa sa ramana asa, desi cred ca deja le-a bagat pe gat o ora de bilogie ca si optional. Copiii vostri cate ore au/au avut de bio intr-a 6-a? Ca daca e optionala sa optam noi nu scoala.

In rest, au dus caietele cu ce-au lucrat peste vara la mate (al meu copil nu s-a umerit cine stie ce, a facut fix cat i-a dat profesoara)Asa ca Anca vezi ce frica are .Da nici eu nu l-am stresat, cat sa nu se atrofieze creerasul. La mate si engl deja au primit teme, iar saptamana viitoare... testarile initiale.

Miha , ai avut ajutoare de nadejde Si ce capisoane ingenioase. Interesant cum si-au personalizat camerele.

promisesem un 'va urma', cine doreste poate baga un oki aici

"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Mara...minunat!M-ai dat gata cu trandafirii si cactusii...

Miha,imi pare rau de Morgan...poate o sa-l gasiti...

Andra,pai tu esti o super mamico-gospodina...cand ai timp sa le faci pe toate?De aia esti asa slaba si atat de tanara,muncesti zi lumina...Felicitari de cupa pentru Robert....Pupici Mariucai dulci si la cuculetul ala de Edi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Ana ma straduiesc insa acum am o perioada naspa raaauuuu simt ca-mi vine sa fug

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Mihaela, imi pare rau pt. voi! Hai ca poate il gasiti pe Morgan si-o sa va bucurati din nou impreuna!

Ana68, felicitari lui Alex pt. locul II si multa bafta la concursuri!

Andra, ai vazut ca baiat pe picior mare ai crescut?!... Pai daca tu te miri de Edy, ce sa mai zici de Robert. Si asta-i si probl. mea, a noastra, ca lui fi-miu nu-i place sa se-mbrace in costum de elev, desi materialul e bun si-i sta si bine. Asa ca merge cu pantaloni mai sport si tricou alb si ia doar haina. Sa-nteleg ca Maria s-a acomodat cu prog. de la gradi?... Spor la multe treburi!

Sanca, v-ati pus pe picioare dupa raceala? Hai, ca vom merge si noi la sedinte cat de curand, asa ca avem ce-mpartasi la capitolul asta.

Flower, e mare competitia la voi in colegiu, insa cred ca Tb se va descurca f bn si mai departe. Inca n-am vizionat toate multele poze.

mhldvrc, ce mare organizare la voi acolo! Pai cred si eu c-a durat mult cu pictatul si-aranjatul. Ce sa faci cand ai atatia artisti si talente in casa! Cred ca sunt foarte bucurosi si mandri de operele lor. Insa n-am vazut nicio pestera pictata pe pereti, dar nu-i timpul trecut. Ei, si asta e soarta mamelor, cu spalatul etc. ca artistii si-au facut treaba, nu?

N-am amanunte despre orar, cate ore fac samd, dar promit sa revin cu asemenea info. Poze n-am facut, dar daca cu proxima ocazie, poate reusesc. Pe exterior e mai simplu, insa mi-ar placea sa fac si in clasa. Chiar e laudabil si nu-ncetez sa ma mir. Pt. ca a durat mai mult de refacut una din aripile scoli, in timp ce peste vara au reusit sa definitiveze si aripa cealalata si-acum copiii nu mai sunt nevoiti sa invete in 3 schimburi.
Ei, si sa va povestesc ceva amuzant. Ana ieri incepea cursurile la 12 si am sunat-o la tel la 10 dim. si tot asa pana la ora 10.50 ca nu-mi raspundea nicicum. Copila mea a venit intr-un tarziu la tel. ca ea abia atunci se trezise. Si avea doar o ora la dispozitie sa se pregateasca. Dormise pe rupte dupa prima zi de scoala si eu faceam treispe - paispe ca ce face, de n-aude telefonul?!...
Iar And. deja a spart un ghiveci pe hol din conditii de spatiu ca-i rugase o prof. sa mute niste banci si a trebuit sa-l duca azi (ghiveciul). Dar si-un coleg a avut grija sa sparga si el la randul lui un ghiveci. Apoi s-a dus la ora de latina si era intrigat de crizele d-nei de latina si ma-ntreba de ce le trebuie latina daca e o lb. moarta?!... Si cum au intrat in cls. spre sf. orei din cauza de mutat banci, madama se ofuscase. Apoi cica a fost nevoie sa voteze dupa care manual sa invete si fi-miu care nu asistase la discutiile prealabile ii venea sa comenteze ca nu stie ce anume sa voteze, dar noroc c-a avut capul la purtator si s-a abtinut sa n-o isterizeze si mai mult pe d-na.
Aaaaa! Si era sa uit. Ieri, cand am ajuns acasa era o liniste deplina, usile camerelor erau inchise. And. lucra la mate si la fizica imrpeuan cu prietenul lui. Iar Ana isi facea din temele de la mate si de la franceza. Iar prof. astia chiar n-au ce face din primele ore?!... Rau ca-si fac treaba, rau daca nu si-o fac!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ano, mersi...nu stiu. Adevarul e ca pana azi imi curgeau lacrimile numai cand voiam sa scriu sau sa vb de el...azi am doar un nod in gat.

andra multumim de urari.

Diana e bine, maine am sedinta cu parintii la ea, ieri am avut la Silvia. Au terminat deja primul capitol la mate (recapitulativ) si saptamana viitoare au test. A facut o lucrare la Natura cu copaci si frunze, tare frumoasa, in PPS. A avtu de invatat ca trebuie sa dea test. La suedeza au facut gramatica si acum trec la un capitol de literatura parca...iar la romana a inceput sa studieze scriitori romani, a citit nuvele de un scriitor roman care imi scapa acum si le comenteaza la scoala cu profa. E tare bine ca de anul asta copiii de alta limba materna vor primi note(calificative) care vor conta pentru liceu si Diana va primi calificativ mare daca se tine tot asa de treaba. Ii place in noua clasa, in noua scoala ca sunt in oras toate pauzele(ei au pauze mai lungi, e altfel decat in Ro). La noi pe insula se filmeaza acum un film suedez si au vazut deja cativa actori si vedete, ieri imi povestea tare entuziasmata cum au sarit toate in sus cand au vazut pe nu stiu cine , deh...adolcescente!

mama pana la urma a trebuit sa isi plateasca din nou biletele de la St la Cj. O "distractie" de numai 340 de euro . Noi sa fim sanatosi si sa ajunga cu bine, ca apoi banii vin si se duc...

mai viu io...

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vic spune:

Buna fetelor!

Noi am avut mici problemute. Ba raceli si tuse fara sfarsit (pustiul mic) - din fericire am nimerit si un doctor care sa-i dea de capat. Tot Mihai a experimentat prima tabara - de 3 zile. Si are rezultate bune la testele nationale date in mai. Se pot face imbunatatiri la scris compuneri - legat ideile in ordine logica.

La Daniel tocmai am avut sedinta cu parintii. Dar inainte de asta, am avut de ales - de fapt el, si noi sa semnam ca suntem de acord - subiecte pentru anul viitor. Va avea pe langa cele obligatorii (mate, engleza, stiinta, geografie/istorie, sport) si 4 subiecte la alegere, asa ca trebuia sa puna primele 6 preferinte in ordinea preferintei. Daniel a decis repede si a dus foaia din august inapoi. Joia trecuta vine acasa si-mi zice ca i s-a cerut sa modifice preferintele - noi decisesem de comun acord ca cel mai bine e sa puna matematica de a 11-a ca nr 1 si 2, fiind materie de un an, apoi programre pe locul 3, business pe 4, si franceza pe 5 si 6, fiind tot materie de un an. Treaba e ca l-au pus sa modifice la scoala, pe loc, pe foaia semnata de mine! Evident, fara sa ma intrebe nimeni daca-s de acord. Asa ca vineri l-am sunat pe vinovat si i-am cerut appointment in aceeasi zi. SI uite-asa, ne-am dus la scoala si i-am explicat "desteptului" ce a facut - ca imi invata copilul sa faca fals in documente. Sotul i-a dat un exemplu mai clar, cu modificat suma pe cec pe drum spre banca. Cica el nu s-a gandit la asta. Ei, si-am continuat si cu alesul matematicii, ca nu scria nicaieri ca n-are voie - singura conditie fiind sa aiba media la mijlocul anului minim 8.5, iar el avea 9. Nu mai spun ca se si contrazicea individul, ba ca n-are voie sa o puna ca optiune, ba ca trebuie sa-si exprime interesul in a face matematica respectiva. A incercat si sa ne sperie ca daca obtine matematica, va trebui sa faca materia de-a 10-a in vacanta de vara. AIci i-am dat replica de a ramas masca - intai ca asta nu-i o problema si apoi ca poate incepe in trimestru 4 in orele de mate, cand oricum sta 10-20 de minute si pierde vremea ca termina inaintea celorlati din clasa ce are de facut. In final sotul a zis ca atata timp cat nu e nimic scris nicaieri ca regula oficiala la indemana noastra sa spuna ca nu are voie sa aleaga matematica, el va disconsidera ceea ce spune student managerul. Ma rog, tipul a ajuns si sa spuna ca el de fapt nu prea stie chestiile astea, ca treaba lui e sa dea la copii formurile si sa se asigure ca le are pe toate inapoi completate.

Mai dragut a fost la sedinta, cand discutand cu profu' de mate el zice ca sugereaza ca Daniel sa aplice pt matematica de a 11-a. Va dati seama ce ras m-a apucat. I-am explicat omului ce ni se intamplase cu doar cateva zile inainte si el zice "n-am mai auzit asa ceva pana acum". In fine, profu' il sustine pe Daniel si va sta pe capul coordonatorilor sa-i asigure loc in clasa cu mate de-a 11-a.

In general Daniel merge bine, cu note de 8, 9 si 10 (si printre). Tipul de geografie era in extaz. Iar pe profa' de engleza am surprins-o cand i-am zis ca Daniel se califica pentru ESL (english as a second language), dar ca noi l-am inscris la mainstream (engleza comuna) ca sa-l stimulam sa invete mai bine. El are 9 si 10, comparat fiind cu cei care au vorbit engleza toata viata sau macar de mai mult de 7 ani. Acum trebuie sa vedem daca, facand engleza "normala" poate aplica sa de-a la bac (VCE) pe cea ESL, caci ar fi mult mai usoare testele si ar lua nota mai mare - avantaj la intrarea la facultate.

Deja intram in fierberea cu VCE-ul, desi teoretic ala se da in clasa a 11-a si a 12-a - tot felul de lucrari in timpul anului, plus examene de 2 ori pe an.

Iar eu... shefesc in continuare, n-am timp nici sa ma gandesc bine la ce fac, iar azi am fost in panelul de interviu pentru o alta echipa. Greu tare sa alegi un candidat, si e si mai nasol cand un candidat bun da cu bata-n balta rau de tot la o intrebare.

Cam asta pe la noi...

Succes copiilor in noul an scolar.

Mergi la inceput