Copii din 1995 - 1998 (32)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Va salut si eu dragelor...

Miha,sper ca sa iti treaca supararea si imi doresc sa nu fie nimic grav acolo la voi!Te imbratisez!

Miha rock...bafta maxima lui Mihai si Tatianei!Lasa,ai sa vezi ca Mihai s-a schimbat...e barbat acum!

Multumesc de urari!

Eu m-am socat azi dimineata,strada gradinitei era full,in gradinita vuiet...nebuneala pe strazi.Parca niciodata n-a mai fost asa...sau m-am dilit?!

O saptamana excelenta va doresc si un nou an scolar plin cu realizari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Sanca, ce sa-i faci? Trebuie s-avem rabdare cu adolescentii. Ce mishuna-n capul lor, de nu citesc din aceeasi carte?!...
E de-nteles cu Harry P. ca e lectura mai captivanta, decat la cele de la lecturi obligatorii.

Dana, insanatosire grabnica fratelui tau! La multi ani sotului si sa va bucurati de casa renovata! Succes si voua la scoala!

Ana68, agitatie mare si la noi pe strada, asa ca s-a intamplat ceva. A inceput scoala, a inceput gradinita!

Miha, ei, se mai maturizeaza si copiii, asa ca toate lucrurile sa mearga spre bine!

Mihaela, ce mai zic fetele despre scoala?..(Cu noul blog al dumitale nu ma descurc)...

Flower, buna ciocolata pe exterior, nu? Succes la scoala!

Azi, cu toata pregatirea dinainte, tot m-am infuriat ca fi-miu era cat pe ce sa mearga la scoala, destul de aiurea imbracat. Vroia cu tricou si pantaloni mai sport, in adidas, da' nu se pupau cu sacoul de scoala. Uff! In final s-a-mbracat in costum, cu pantofi, asa, elegant!
Scoala e renovata, remobilata cu banci pt. o persoana. Dragute! Ce sa mai zic? Avem scoala noua. Am apucat s-o vad si p-asta.

Pe curand! tuturor!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui agho
Scoala e renovata, remobilata cu banci pt. o persoana. Dragute! Ce sa mai zic? Avem scoala noua. Am apucat s-o vad si p-asta.

Poze ai facut?Ca cine stie cand mai apuci sa vezi asa ceva...nu de alta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Fetelor, am pierdut ditamai cearceaful

Pe scurt de la deschidere: colegiul in pozitia 12 la nivel national, ultima medie de intrare anul asta la mate-info bilingv 9.60...

"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Fetelor, raceala lui Elliot a trecut la mine.
Are niste simptome naspa... Ieri il intrebam pe sot daca a fost frig sau cald,si plus de asta am niste nervii, care ma apuca asa din senin. Azi am sunat la dr. poate ma tratez
O sa sun si la al lui Elliot ca raceala lui din sinuzita s-a localizat in ganglioni.

Bafta tuturor in noul an scolar. Mai revin cand imi refac energia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela68 spune:

Dragelor, va salut pe toate si succes copiilor in noul an scolar.
V-am citit mereu, v-am vazut pozele frumoase insa eu am fost toata vara cu capsa pusa si n-am avut nici un chef...
Ieri, am reinceput munca dupa o luna de somaj tehnic in care n-am facut mai nimic; cateva zile cu Andrada la strand si duminicile faceam toti trei cite o iesire pe-aici prin zona pe la lacuri; am fost la Durau-o statiune care nu mi-a placut niciodata dar se vede f frumos Ceahlaul,am fost la Cluj sa vedem gradina botanica. Si cam atat...Mama a cazut in curte si are o fisura in partea de sus a femurului aproape de articulatia soldului; e tare greu pt ca trebuie sa stea nemiscata 6 sapt in pat; noroc ca am gasit o vecina care sa stea cu ea ca altfel nu stiu ce faceam.
Uff ca mi-am mai zis si eu pasurile...

Mergi la inceput

Salutare si de la mine...

Mara,felicitari pentru rezultatul ala formidabil!Bafta lui Tibi in noul an scolar!Si lasa ca refaci tu cearceaful...

Anca,insanatosire grabnica!Bine ca si-a revenit Elliot...succes!

Mirela,spor la lucru acum....Frumos v-ati mai plimbat...eu nu am ajuns niciodata la Durau,dar mi-am propus sa ajung...O toamna frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Anca, fa-te bine cat mai repede ca nu-i a buna, mai ales cu irascibilitatea .Sper ca macar Elliot e mai bine .
Hai la o cana de ceai fierbinte sa-ti mai refaci energia.

Miha ,tu cum mai esti? Sper ca esti pe cale sa depasesti zilele innorate. Am vazut pozici de la ziua Silviei(acum am vazut perdelele mai in detaliu ,si cu parchetul s-a descurcat f bine Ovi, era pacat sa puneti laminat ) si cu acazia asta mi-am amintit ca eu n-am pus inca poze de la ziua lui TB.

Agho, asa-i a inceput scoala .Azi am dat o tura prin librarii dupa manualul de romana, culegeri, coperti de carti cu format imposibil ... .E incredibil cat poate sa coste un manual.

Ana, nu stiu cat ai scanat tu, cat am fost eu de neclara, spuneam doar ca ultima medie de intrare anul asta a fost la ei la colegiu 9.60, so, daca vrea sa ramana acolo tre sa puna fundu la treaba .

Mirela , ne bucuram sa avem vesti, chiar daca nu-s ele chiar grozave. Dar o sa se refaca si mama si bine ca a trecut somajul tehnic.

Dana, recuperare usoara fratelui si sa stii ca si noi mai stam uneori seara cand bashbuzucul e pe-afara sa ne admiram "opera" la un pahar , dar inca mai e cate una-alta de montat(o plinta, un lambriu), asa ca nu ne plictisim

Miha,bravo lui Mihai si succes amandurora in noul an scolar.

"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price

Mergi la inceput

Pai io am priceput ca asta a fost media generala pe colegiu si ca-s cei mai buni din tara...
Pai atunci sa aiba spor la invatat,flacaul tau !E ca o chestie,un fel de concurenta...asa ca nu va avea cum sa nu isi puna fundul la treaba,ca il arata ailalti cu deshtu'...me-ntelegi matale...si cum e flacau ambitios...nici n-ar trebui sa iti faci vreo problema...Asa ca bafta maxima in anul asta scolar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Buna fetelor, sant si eu aici cu ceasca de ceai.
Am sunat la dr. ieri si am inceput tratamentul cu antibiotice. Am sunat si la dr. lui Elliot, si mi-a zis ca e normal sa se localizeze in ganglioni, si atata vreme cat nu are febra nu am ce cauta pe acolo.

Mirela sanatate mamei, si refacere cat mai grabnica. Fruntea sus, bine ca ai trecut peste luna de somaj.

Mara baiatul tau e silitor si munceste cu sarg si frica de maica'sa , nu inteleg de ce te stresezi. S-a intrat cu medie mare, ca de... e scoala buna, si ai facut o alegere buna, ca ai copil silitor.

Ana ma gandeam la ce ai scris tu ieri, despre cata lume era pe strazi... Poate are de a face si rata de somaj, vezi mai multi parinti acum ducand copii la scoala, ca daca nu au servici, sau somaj tehnic de o luna... ce sa faca altceva?

Agho ce placere ptr copii sa inceapa anul scolar, intr-o scoala asa noua, cu banci moderne... Cred ca sant entuziasmati copii sa mearga acum la scoala.

Dana ce mai face fratele tau? Cand ii dau drumul acasa? Tu cum te descurci?

Andra a inceput Maria gradinita?

Miha m-ai distrat cu elanul lui Mihai. Super.

Azi avem sedinta ptr clasa lui Matei. Sa speram ca o sa mai am energie si la 7 seara sa ma duc cu al meu sot acolo.

Mergi la inceput