Copii din 1995 - 1998 (32)
Raspunsuri - Pagina 17
flower-power spune:
La Multi Ani !!!!proaspetei scolaritze Silvioara
Sa fie iubita si fericita ca isteata sigur e .Distractie placuta si cadouri pe gustul ei!
si pt mami de Silvi
Ti-am vazut bonsaii(LMA pt 2 ani de Suedia) si vreau si eu in Egipt, sa stii .E si pe lista noastra , da mai la vale...
"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price
Ana68 spune:
Va salut si eu fetelor,
Azi nu am putut accesa deloc DC,nu stiu din ce cauza...asa ca mi-am facut o tura de nervi.
Mihaela,sa iti traiasca printesa mica,la multi ani si petrecere frumoasa!
Multumesc,dragelor,de urari si de sfintele nume si pentru Alex.A ajuns cu bine ,azi a fost relache,maine are meciuri.Daca se va intalni cu Robert al Andrei,asta nu mai stiu....
Deocamdata va tzuc si va doresc o noapte linistita!
flower-power spune:
Deci in vacanta, desi sincer plecasem cu oaresce preconceptii sa stiti ca parca s-au coalizat sa mi le spulbere .
Am fost cazati imediat ce am ajuns aka pe la 11, asta desi normal era la 14. Cu toate ca nu specificasem in rezervare camera cu vedere la piscina, am primit, de asemeni noi rezervasem o DBL cu extra bed si am primit o family room cat un apartament de 2 camere spre trei .Se dadeau peste cap sa te multumeasca, intreg personalul extrem de serviabil si zambitor .Si n-am dat bacsis decat baiatului cu bagajele ca in rest totul fiind inclus n-am mai scos portofelul din buzunar in hotel . Doo zile la spa am fost unsa cu ciocolata, miere, alge,..., masaj si apoi mi-au pus asa neste pietroaie calde pe spinare ce mai... in sanul lui Avram de-as fi fost si nu m-as fi simtit mai relaxata. Ce munca de renovare si smotru??? Dupa atata relache mi s-a spalat creerul, am si uitat ca mie mi s-a intamplat asta .Ma intreba o prietena aseara ca de unde am luat galeria pt perdea din camera de la TB ? Pai ce eu mai stiu? blank.
Hai ca iau o pauza ca mi s-au descarcat restul de poze .Le pun in album si va urma...
"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price
mihaela_s spune:
Multumim mult pentru urari! si la toate.
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Sanca spune:
Buna fetelor, si Happy Friday!
Aseara am fost la sedinta cu parintii, si zau ca mi-ar trebui si mie o vacanta ca a lui Mara, sa mi clateasca un pic mintea.
Bla bla bla bla -cine naiba m-a pus sa stau langa o madam avocata, ca mi-a facut individa capul mare.
Examenul de admitere la liceele catolice e pe 26 ianurie, cand or sa fie testati la matematica din toata materia + extra Acu' eu stau si ma gandesc - ce idiotenie. Cand i-am zis lui Elliot ca trebe sa traga mai tare la mate, si sa lucram impreuna mai mult la algebra, s-a uitat la mine de parca eu capiasem. Daca intrii printre primii 5 la liceul catolic, i se plateste 1/2 din costul anual, si atunci m-ar tenta gandul sa faca scoala acolo. Asa ne-am permite, nu avem noi sacul fara fund, si nici o comoara nu mi-a cazut in brate.
Acu' sa vedem cum se comporta Elliot anul asta pana la examen si cu ce elan imi munceste. Uff... greu, foarte greu.
Mai noi l-a lasat pe Harry Potter sa se odihneasca, si vad ca a inceput Zookeeper's Wife. Cand am citit eu cartea cu luni in urma, pe el nu l-a tentat. In clasa au un fel de Book Club, si citesc mai multi aceiasi carte si comenteaza si fac o compunere pe tema cartii. Ieri de la scoala a fugit la biblioteca si si-a imprumutat cartea, ca editia din biblioteca din sufragerie nu i convenea ca era citita de mine...
Imi pare bine ca a trecut la carti mai serioase, si sa speram ca-l tine.
Profesoara lui de matematica e la al 4 an de predat. Nu stiu cati ani are, dar stiu ca are un frate de 28 de ani, mai mare decat ea. Deci sa zicem 25 - 27 de ani.
Clasa a 8 a fiind an final, or sa vrea sa faca o mie si una de lucruri la sfarsit de an. Bani sa fie. Petreceri, excursii la Disneyland, cadouri pentru profesori, cadou pentru scoala si lista continua.
Eu deabea astept week end-ul. Elliot e racit, isi trage mucii cu spor, si e cu curul in sus.
un week end bun la toti.
Ana68 spune:
Buna seara....
N-am putut accesa DC-ul,nu stiu ce tot are...
Mara,sa inteleg ca te-ai simtit ca o printesa,asa plina de ciocolata si miere....foarte bine!Asa DA concediu....si sa mai zica lumea ca notiunea de a te scalda in miere si ciocolata nu exista!
Anca...pe bune ca la voi e din seria "e grele"....complicata treaba cu liceele alea si bursele de pe acolo...recunosc sincer ca uneori ma pierd pe drum.Cum de a reusit Elliot sa raceasca?Dragul de el...sa aiba sanatate multa si insanatosire grabnica!
Alex a sosit azi dimineata la ora 2 inapoi in Timisoara...de la Bucuresti.Au jucat in finala,insa nu au castigat locul I,ci II....Asa ca CSS Bega este vice campioana nationala in Turul National de Rugby pentru Juniori.
No,dragelor...de luni,pe aici,o luam de coada.Asa ca bafta maxima copiilor in noul an scolar si numai rezutate excelente!
flower-power spune:
Maine incepe scoala ...of, of, mai, mai...
Anca, mai ai locuri in club? Sa va zic de noua lege a invatamantului care-i la dospit pana maine
Edit sa urez succes tuturor copiilor si de ce nu, parintilor
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flower-power Maine incepe scoala ...of, of, mai, mai... Anca, mai ai locuri in club? Sa va zic de noua lege a invatamantului care-i la dospit pana maine Edit sa urez succes tuturor copiilor si de ce nu, parintilor "Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price |
MNey voi nici n-atzi inceput si va plingetzi?
Hallo fete!
Eu am fost tot intr-un virtej ca sa spun asa,joi am fost la fratele meu la fostul loc de munca apoi am fost la spital(l-au operat la picior a a vut tripla fractura,asa ca are si aici placutza metalica,tije si suruburi),am terminat sufrageria,am sarabtorit sotzul simbata si azi dimineatza am dus cumnata la eroport!
Apoi am facut ce n-am mai facut de muuult tare de tot...am lenevit pe canapea in sufragerie,am motzait ca doi mosi,ne-am admirat munca(suntem tare multzumitzi de rezultat)bine si vremea a tzinut cu noi ca afara e frig(dimineatza la 9 in aeroport Köln-Bonn erau 11°C)si a plouat cam toata ziua!
Am aminat holul ca nu mai avem kraft si rabdare,luam o luna pauza sa ne revenim putzin sa avem si noi dupa amieze si weekenduri liber!
Cam astea-s ultimele evenimente si stiri de la fatza locului,tuturor un an scolar plin de succese si realizari!
Dana
mihaela_s spune:
Succes mult scolareilor .
Mara, multumim pentru urari, deci ti-au placut pomisorii?
Egiptul a fost nepremeditat pentru noi, aveam in gand sa-l vedem o data si o data si cum la iarna voiam sa avem un concediu cald, s-a facut!
Dana, ce sentiment frumos sa stai pe canapea si sa admiri ce ai muncit! Cunosc sentimentul, e aparte. Noi ne pregatim sa incepem camera Dianei, avem de renovat si de mobilat apoi, sa aiba fetele in sfarsit fiecare camera ei. Peste 2 zile pleaca mama si apoi vrem sa luam vopsea si sa ne apucam, mama doarme acum in camera aceea.
Huh, se pare ca in nord e mai cald decat la voi, avem 18 grade constant, cu soare placut...e o toamna tare frumoasa.
Va pup, nu am zile foarte bune zilele astea, am sa va povestesc mai incolo ce si cum, cand oi avea putere. Imi cer scuze ca nu sunt mai vesela si mai vorbareata, sper sa ma intelegeti....
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
mhldvrc spune:
Happy Monday!
Succes copiilor la scoala/gradinita
Mara, n-o fi atat de negru, un picut mai optimista
Ana, bravo luiAlex si CSS Bega
, eu ce sa mai zic cu a VIII-a si a XII-a
Sa va zic una buna, ca niciodata pana acum,Mihai abia astepta sa-nceapa scoala, inca de saptamana trecuta am fost sa cumparam caiete pentru toate materiile, si-a facut ghiozdanul, iar dimineata la 7 iesea pe usa ... Doamne, de l-ar tine asta tot anul! ...
Va doresc o saptamana minunata si numai bine
Ajutati-l pe Dan !
si .... Mihaela de Tatiana si Mihai
www.onetruemedia.com/shared?p=925050778218a8309405fd&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">M&Ty