Copii din 1995 - 1998 (32)
Raspunsuri - Pagina 16
Ana68 spune:
Buna ziua...
Mara,pai nu e asa?Am vazut si restul de poze...ce camera mare ati avut...Tibi e tare frumusel si se pare ca vacanta la piscina i-a priit din plin!Bine ca v-ati distrat si relaxat,asta e important!
Diseara pleaca Alex,la Bucuresti.Merg cu autocarul clubului...ma cert cu el sa-si faca bagajul...si unde credeti ca il doare?
Sa aveti o zi exceptional de faina!
flower-power spune:
Buey, da ce-i letargia asta pe subiect??
Anca, Miha, pe unde umblati? Si restul trupei?
Drum bun lui Alex si bafta la meciuri.
"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price
mihaela_s spune:
Sunt aici Mara, aseara am privit si eu la vacanta voastra frumoasa, tare mi-a placut! Mi s-a facut dor de duca, dar mai astept pana in ianuarie .
Azi de dimineata m-am apucat de scris un articol pentru scoala, la suedeza. Trebuie sa scriu despre orice doresc eu, un subiect de actualitate, sa-l prezint si apoi sa imi spun parerea si sa fac propuneri despre cum cred eu ca s-ar putea rezolva ce nu e bine in legatura cu subiectul. Am ales sa scriu despre tiganii romani, am gasit surprinzator articole foarte bine documentate si scrise in suedeza...apoi m-am pierdut in subiectul cu bataia copiilor(cel cu palmuirea) si apoi am fost in oras sa cumparam cadouri ca maine avem o sarbatorita in familie . Cam atat, noutati nu prea am. Diana e cu scoala, cu prietenele, saptamana viitoare avem sedinta cu parintii.
Ana, succes lui Alex!
agho, sa iti traiasca Ana!
si mai viu dupa ce trec sarbatorile, ca sambata avem petrecere cu copiii.
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
mhldvrc spune:
Sunt datoare cu niste urari,
Ana, Ana si Agho, Ana de katy sa fiti fericite si numai bine
Ana, drum bun lui Alex si sa vina invingator
Mara, frumoasa vacanta ati avut, sa va fie de bine
La multi ani, Silvia Mihaela, sa-ti traiasca , sa fie sanatoasa, fericita si sa va bucurati alaturi de ea, petrecere frumoasa
Nimic nou sub soare, ne-am prins rau urechile cu schimbul de camere
Multe reparatii, oofff, of, of si cand n-ai ajutoare e tare greu si ne mai incurca si matele Tembelul de Jonsey s-a bagat in spuma si am vazut abia aseara a ramas chel in unele locuri, mai ales pe o labuta, n-am avut ce sa-i fac, se intarise ... asa ca l-am tuns ...
Sper sa terminam camera Tatianei pana sambata si sa ne apucam de cealalta mai repede.
Ajutati-l pe Dan !
si
www.onetruemedia.com/shared?p=925050778218a8309405fd&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">M&Ty
agho spune:
Mihaela, La multi ani, Silviei! Cu multe bucurii si surprize frumoase de ziua ei! Mult succes la scoala, sa fie fericita si sa aveti o petrecere frumoasa azi!
mhldvrc,
Haideti repede cu treaba, ca-ncepe Mihai scoala si n-are camera.
Flower, tu te vaiti ca nu mai scrie nimeni?... Pai cand ai fost in zugraveli, cine crezi c-a intretinut atmosfera p-aici. Tu intra si povesteste si uite ca anim si eu subiectul.
Ieri am dat ture prin magazine sa facem cumparaturi pt. copii ca-ncepe scoala. Nu ne-am dus musai pt. rechizite, dar am luat, sa fie acolo si mai completam daca-i nevoie. Si-am cautat... si-am cautat lucruri de-mbracat pt. Ana (ca fi-miu era in parc si nu l-am luat). Am si gasit dupa lungi cautari, dar nu tot ce-aveam nevoie si am sfarsit prin a-mi exaspera sotul. A zis ca azi nu mai merge cu noi. Asa ca s-ar putea sa plec numai cu Ana la cumparaturi.
Nota: am luat si niste coperti si fi-miu a strambat din nas ca nu-i plac.
mihaela_s spune:
Multumim mult pentru urari dragele mele!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
mihaela_s spune:
Multumim mult pentru urari dragele mele!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
andacos spune:
Miha,la multzi ani Silviei,sanatoasa sa fie,cu multe succese si realizari!
Eu tot cu stress,macar sufrageria e gata,vad deja lumina de la capatul tunelului!
Astazi merg la fratele meu la spital iar,il opereaza la picior!
Dana
editez sa spun ca holul l-am aminat pentru o luna,e prea mult pentru noi cu ultimle evenimente,avem si noi mnacar de citeva weekenduri sa ne odihnim!
mihaela_s spune:
Dana, multumim!
Sanatate multa fratelui tau, sa iasa bine operatia.
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Sanca spune:
La multi ani lui Silvia!!!
Mihaela sa-ti traiasca fata, si sa va bucurati de succesele ei. Bafta in scoala si la tot ce v-a face.
Dana sanatate fratelui tau. Nasol ce s-a intamplat, dar cu recuperare si operatii, il pun la loc doctorii. Stresul o sa inceapa mai mult dupa ce iese din spital, pana cand se reface, ca-mi inchipui ca o sa faca gimnastica de recuperare, si de condus nu o sa fie in stare cateva luni bune. Eu iti doresc rabdare, rabdare si energie multa sa le razbesti.
Mara Vazut pozele, frumos a fost in vacanta. Tibi al tau e in elementul lui cand e in apa. Mai poveste-ne cum a fost in vacanta si cum a fost sa veniti inapoi la casa proaspat renovata.
Agho m-a distrat povestea cu unchiasul si ajutorul de la copii. Super!
Scriai de cumparaturi ptr scoala, si de sot exasperat de dus la cumparaturi. Eu, in ultimile luni, numa pe sotul meu il trimit la cumparaturi . Ii trimit email de la servici cu lista de cumparaturi, si am scapat de o grija. El iese cu o ora jumate inaintea mea, asa ca are timp. In felul asta economisim si bani, ca el nu cumpara decat ce e pe lista, iar eu nu sant tentata sa cumpar tot magazinul.
Ana bafta lui Alex la meciul din Bucuresti. Sa ne scrii daca s-a cunoscut cu Robert a lui Andra.
Miha - spor la munca, si sa terminati cum a-ti planuit.
La noi scoala e in plina actiune. In seara asta Elliot merge cu tac'su la teatru in aer liber, si ghici ce v-a vedea.... "A douasprezecea noapte" Am vrut sa o trimit pe mama cu baietii, ca noi avem sedinta cu parintii in seara asta. Mama a refuzat, asa ca ne impartim. Eu merg la sedinta, sotul la teatru. Mi-ar fi placut sa fie invers, dar sotul meu nu prea captureaza ce e important...
Elliot nu a deschis o carte sa citeasca mai toata vara. A ba da, o pagina, doua cu chiu cu vai din tema de vacanta, si asta era lectura facuta impreuna. Un act citeam eu, un act citea el.... De cand a inceput scoala citeste cu inversunare de am crezut ca si-a stricat ipod-ul. A ajuns la vol 3 din Harry Potter in numa 2 saptamani. Asa le facem noi, invers pe toate.