Copii din 1995 - 1998 (32)
Raspunsuri - Pagina 15
mhldvrc spune:
Buna dimineata!
Oooff, ploua, ploua si iar ploua, naspa vreme
Va doresc o saptamana minunata
si Foto
www.onetruemedia.com/shared?p=925050778218a8309405fd&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">M&Ty
Ana68 spune:
Va salut si eu si va doresc o saptamana cu realizari multe...
Andra,http://rugbybegajuniors.wgz.ro/menuasta e pagina clucului unde joaca Alexandru...
agho spune:
Salutari tuturor!
Gata vacanta. Am citit ce-ati scris fiecare. Am vazut si parte din pozele Andrei. Ma bucur ca scrieti, ca povestiti.
Sanca, s-a intalnit Ana cu prietenele ei (colege si de clasa) si-au discutat si despre ce-au lucrat fiecare. Si Ana ma bombanea c-am pus-o sa lucreze, ca fetele facusera mai putin decat ea, ca prof. au zis sa faca ce pot fiecare. Ai si tu dreptate cu temele, insa aici e asa o nebunie cu temele astea. Si daca se duce copilul cu tema nefacuta, iti dai seama ca e pus intr-o lumina nefavorabila. Si conteaza si pt copil sa-si recapituleze cunostintele.
Ana si Andra, sper s-aveti motive de bucurie cand joaca baietii vostri.
Mhldvrc, buna treaba cu conditia de la clubul de speologie. Si mult spor la rearanjat!
Mihaela, problemele pisicilor ma depasesc complet.
Ne-am intors sambata dupa-amiaza intr-o zi caniculara, sufocanta. Iar a doua zi a scazut temperatura cu 20 de grade. Ploua, ploua...
La mama a fost un episod ff frumos joi seara. Unchiul meu (care n-a avut copii) si-a cules porumbul ajutat de diversi oameni. Abia seara, dupa o zi intreaga de stat pe camp, l-au adus acasa cu un camion si l-au descarcat in fata portii. Oamenii care fusesera la camp erau si nemancati, si obositi etc. asa c-au stat la masa si-au plecat. M-am dus cu sotul sa-l ajutam sa bage porumbul in curte, ne gandeam ca macar o parte (pt. era ff mult). A venit si Ana cu copiii, a venit si Andrei si-n total erau vreo 10-11 copii cu varste cuprinse intre 5 ani si aproape 14 ani (fi-miu, adica). May, dragelor, sa-i fi vazut ce distractie era pe capul lor, incarcam cos dupa cos si sotul le ducea in curte. Si eu ma gandeam la protectia copilului, ca daca veneau cumva p-acolo, ne puneau poate sub interdictie ca munceau copiii. Unii mai facusera treaba asta si la casele lor. Deci nu va pot spune in cuvinte (ca n-am luat ap. foto cu noi acolo) ce chiote si distractie era pe copii, glume etc. si in doua ore am dus tot porumbul in curte. Nu ne venea sa credem. Ce-am cazut noi rupti de oboseala, dar ce-au cazut si copiii. Cel putin ala micu de 5 ani era mortal, dar nu se ducea nicicum la culcare. Si-a primit fiec. copil cate o sticla de suc, si-a doua zi cate o inghetata.
Si daca n-am spus cate un cuvant dragut la fiecare, sper sa ma iertati.
Ana68 spune:
Buna seara,
Agho,vreau sa zic ca m-am distrat citind aventura voastra cu porumbul....pai unchiul tau,daca mai cheama o data trupa si la depanusat,iaca s-a asigurat de lucratura cu porumbul....mai da o tura de suc si de inghetata si gata!
Ce fain!Am senzatia ca si pentru voi a fost haios si distractiv...pacat ca nu ai luat aparatul,vedeam si noi cum s-a desfasurat activitatea!
andacos spune:
Salutare!
Eu sunt tare suparata si sstresata,miercurea trecuta a avut fratele meu accident de munca,este in spital cu mina si piciorul fracturat!La mina a fost operat si are placutza metalica(incheietura miinii este fracturata),iar in picior are suruburi si fiare!Mina este mai grav nu se stie inca ce sanse de recuperare sunt!
Asa ca sunt intre drumuri,vorbit si tradus cu doctorii,cu sefii lui,cu cumnata mea care e de vineri la mine si-mi face capul toaca cu dusul la spital(spitalul este pe partea ceallata a Rinului,ceea ce face ca deplasarea sa fie anevoioasa,eu nu am permis asa ca depind numai si numai de sotz,care munceste zilnic pina l 4,15!)O trabsordare la spitalul din orasul meu nu este momentan posibila,pina nu s eincheie terapia inceputa(am vorbit astazi dimineatza cu medicul sef)spre sfirsitul saptaminii va fi din nou operat si si se vor scoate suruburile si tijele alea metalice si cel mai important este ca transbordarea trebuie platita!
Sunt tare,tare stresata si obosita,bine macar ca el evolueaza bine,este mare diferentza intre cum l-am vazut miercuri dupa operatzie si cum arata ieri!
Asa ca eu voi fi mai rara la vedere,cel putzin pina imi pleaca cumnata,apoi imi intru eu in ritm!
Am terminat sufrageria(abia ieri)dar cu atita strss nici nu-i de mirare)mai avem de finisat,am bagat canapelele in casa(ca le aveam pe terasa)si trebuie sa termin ca simbata imi sarbatoresc sotzul!Bine ca ma ajuta cumnata,ea saraca nu are stare si freaca tot ce gaseste!
O saptamina frumoasa si linistita sa avem!
Dana
mhldvrc spune:
La multi ani, Ana Maria si Marius, Mara si Mares, Maria de Andra, Mara de Corianai si tuturor celor ce poarta numele Sf. Maria
si Foto
www.onetruemedia.com/shared?p=925050778218a8309405fd&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">M&Ty
flower-power spune:
Fetele, I'm back
Primul episod aicihttp://travel.webshots.com/photo/2820419470103379866cBjROD
Va urma pe masura ce reusesc sa le pun in album.Deocamdata am de lucru carca ....
Dana, sanatate si recuperare cat mai buna si usoara fratelui
La multi ani ! tuturor Mariilor si Marioarelor ce se sarbatoresc(iar?)astazi.Sa va mearga numai in plin
"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price
Ana68 spune:
Salutare,
Miha rock,multumesc frumos de urare!Sa ai parte numai de bine!
Dana,andacos,insanatosire grabnica si multa sanatate fratelui tau!Ce necaz acolo la voi...Bine ca ai reusit sa termini si din ce mai era de facut...acuma,lasand de o parte necazul asta,bine ca te poate ajuta cumnata la treburi...
Mara,din cate vad eu in pozele alea...v-ati distrat ,nu gluma...si unde mai pui ca daca iti pueai ambitia,direct de pe balcon iti luai avant si aterizai direct in piscina...nu?!
LA MULTI ANI! si din partea mea tuturor celor ce isi serbeaza azi ziua de nume!
agho spune:
La multi ani tuturor Mariilor si Mariucilor! O zi plina de soare si multe bucuri, cadouri si surprize frumoase!
Maine poate am mai mult timp sa scriu.
Dana, muuulta sanatate fratelui tau. Imi pare foarte rau de ceea ce-a patit.
Ana68, scumpo, porumbul era deja depanusat, asa ca s-a descurcat si singur unchiu cu treaba. Oricum, gasca s-a spart, c-am adus copiii aici.
Flower, bine-ai revenit! Marre distractie pe tobogan!
flower-power spune:
Apoi Ano esti gand la gand cu Tiberiu. Si el m-a intrebat daca nu poate sa sara direct din balcon decat sa mai ocoleasca pe la piscina interioara
Am mai adaugat ceva poze
Merge iar forumul ca ochiu' mortului sau e de la mine?
"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price