Copii din 1995 - 1998 (32)
Raspunsuri - Pagina 14
Ana68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralualexandrei [br]Ana inseamna ca baietii nostri se vor infrunta. La ce echipa joaca Alex? Sanca ne-am sarbatorit cu o excursie la ferma animalelor nasa a facut cinste(adica io)am fost cu toti piticii,finii,a fost super,au vazut animalele ,le--au mangaiat ,le-au hranit,Maria a calarit.Daca am un pic de timp va pun si poze de la petrecerea de Sf Marie si de la Sf Alexandru. Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3 Vreau sa nu mai fiu diferit!!!! |
Deci ,Andra mama....cu intrebarea asta m-ai ucis...Chiar nu stiu...
ralualexandrei spune:
pozele promise
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
Sanca spune:
Andra, admirat majoritatea pozelor. Mey Edi al tau e ca Fat Frumos, creste in 5 zile cat altii in 5 ani. E baiat mare, si frumos. M-am minunat si de Maria, care e o frumoasa,cu parul lung ca Ileana Cosanzeana. Dar, parul ei nu se incalceste? Sta la pieptanat? Cand ai timp? Te-am admirat si pe tine, cu rochia alba la ziua (Mariei?) imi place rochia aia la nebunie, si iti sta f bine.
Ana ai fost tare, m-am distrat, cand ti-a pus intrebarea de baraj Andra. Lasa, cand or sa-i vina tricourile de echipa, o sa stii si tu ptr cine joaca.
Miha interesanta sedinta parintii + copii cu fiitze sau fara.... Si eu astept momentul in care sa-mi debiteze ceva nou Elliot. Deocamdata avem pb cu Elliot care nu vrea sa se culce, iar dimineata trag de el. S-a dus vremea cand se culca ultimul si se scula primul din toata casa. Nu m-ar deranja sa stea pana mai tarziu, dar in nesimtirea lui il tine si pe Matei treaz, ca nu are bunul simt sa inchida usa la camera lui.
Eu aseara am inceput sa citesc baietilor cartea lui Bajenaru - Cismigiul & Co. Le-am zis sa vada si ei cum era la scoala cand era bunica fata . Acu vreo 4 ani, aveam elan de a traduce cartea, acu' ma multumesc sa le-o citesc in engl. Sa vedem cat ne tine, pe mine ma amuza.
Ana68 spune:
Salutare si de la mine...
Andra...ce frumoasa e Mariuca!Si a crescut...si Edi la fel!Iar tu si Ursu sunteti neschimbati,pe cuvant!Finutul e un dulcel!
Anca,pai da...asa am sa aflu si eu..Iti dai seama ca eu inca nu ii stiu colegii de scoala?Pe unii ii siu din vedere,pe altii de loc...ce mai mama sunt si eu!
Sa aveti o zi excelenta!
Sanca spune:
Buna fetelor.
Ana, stii cum am invatat eu colegii de clasa a baietilor? Odata pe an fac poza clasei, toti in grup + profesorii si directorul scolii. Doi ani la rand am luat poza la studiat si cu baietii langa, faceam test .
Noi am intrat intens in materie. Elliot e inca in amorteala de vacanta, in schimb Matei e sarguincios, sper sa-l tina asa tot anul.
Agho vacanta placuta, si distractie maxima la mama. Eu sa stii ca m-am minunat de cate teme au avut copii tai ptr vacanta. Pai asta e vacanta? Aici nu le-ar merge asa ceva, ca ar sarii mai toti parintii la beregata si ar iesi sangeros. Stii, temele astea sant mai stresante ptr parinti decat pentru copii. Matei si-a pierdut hartia cu instructiuni ptr tema lui de vacanta. Nu era cine stie ce. Am sunat eu la o colega de clasa, dar prin tel. nu am primit toate detaliile. Oricum hartia pierduta, a fost gasita acu' 2 seri, asa ca deabea acum finalizeaza tema, la ce avea de scris.
Mihaela 007 eu eram convinsa ca a-ti fost si la ceva nunti... Auzi, dar pe Mihaita de ce e tuns asa cu bretonel, e o noua moda?
Mara sta si se relaxeaza pe plaja, isi incarca bateriile si sterge memoria cu lucratorii din vara asta.
MqqM cand incep copii scoala (ai mai mari, ca cel mic mai are inca 5 ani)? Elliot incepuse sa bata apropouri la home-schooling, vorbise el cu diversi care erau homeschooled. Cred ca si facuse planuri de cum o sa se distreze el non stop... I-am taiat macaroana repede, si dreptul de a abera
Dana ati terminat?
Miki parca ne-ai amenintat ca dai mai des pe aici. Te asteptam cand te intorci de la Greci.
Mihaela se distreaza cu sora ei. Poate ne mai scrii si ceva nazbatii de-ale lui Morgan.
Mihaela s-a apucat de schimbat dormitoare?
mihaela_s spune:
Ana-Maria ce m-ai distrat cu numele echipei lui Alex! Pana cand sta in cantonament? Ai ceva vesti?
andra, vazut si eu pozele, sunteti tare frumosi. Sa-ti spun ceva amuzant...uitandu-ma la fotografii si vazandu-l pe Edi, nu am realizat ca e el...mi-l aminteam tot bebelus de un an, am ramas cu imaginea aceea a lui cand cauta intre CD-uri . E atat de dragutz asa tuns, eu il stiam cu plete . Si Maria e tare frumoasa cu parul acela lung de cosanzeana, iar tu esti ca o adolescenta! Iar finutzii sunt tare dulci, sunt cei doi gemeni pe care i-ati botezat ultima data, de aici de pe DC, nu?
Sanca, pai sunt si cu sora si mai pe aici cand am timp, la scoala ca asta e un must si cu copiii. Noroc ca de mancare si de casa se ocupa mama, caci altfel nu as mai avea timp de nimic...
Morgan e adolescent obraznic de cateva zile , deh se apropie de varsta critica de 15-17 ani . Acum 2 zile a plecat de acasa la 7 dimineata si se facuse 7 seara iar Morgan nu era nicaieri. De obicei era langa casa, prin imprejurimi si chiar ne distram ca daca il strigam venea fugutza acasa ca un prunc ascultator. Ei bine, l-am cautat peste tot, am cercetat zona si nu era nicaieri. Toata famila era afara in cautarea lui. Diana a avut inspiratia sa il intrebe pe un copil vecin daca nu cumva l-a vazut pe Morgan si el a zis ca tocmai il vazuse in curtea lor de cateva ore. Ca sa nu mearga direct la ei in curte, i-am zis sa intre in curtea gradinitei care e chiar in spatele curtii baiatului. Si cine era nonsalant in curtea gradinitei? Morgan! Numai acolo nu ne gandisem ca sta, ca doar avea cum iesi...noi il cautam in copaci sau agatat pe undeva, ne gandisem ca nu putuse sa vina acasa, dar eo nu voise! Era aproape de casa, sunt sigura ca stia sa vina, dar golanea...dupa 13 ore fara sa fi fost acasa, flamand cred pentru ca nu se mai satura...ieri la fel a stat mult afara dar a venit singur si azi iar a fost plecat de la 7 dimineata si desi am fost acasa la pranz si apoi pana la ora 15, el nu a venit. Am plecat apoi in oras si mama cu Diana au ajuns inaintea noastra, ploua deja si Morgan era la o casa vecina sub masina.
hai ca mai mult povestesc despre Morgan decat de noi .
Hehe, asa e si al noi cu pozele, asa i-am invatat si eu pe colegi. Si Diana fac anual poze, Silvia la fel.
pe toate!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
mhldvrc spune:
Andra, frumoase poze, copiii au crescut, gemenii la fel, cat despre tine, he-he si mie mi-a placut rochia alba Unde-i ferma animalelor, e un fel de parc pentru copii, asa mi s-a parut?
Ana, asa deci, nu stiai ca ai si un sportiv in casa, bravo lui Alex pentru alegerea facuta, interesant cum a tinut el secretul si v-a pus in fata faptului implinit
Mihaela, interesanta sedinta cu parinti/elevi, mi-ar place sa fie asemenea sedinte si pe la noi. Deci Morgan a-nceput golaneala, va da batai de cap
Anca, mare tampenie cu schimbul asta, sper sa termin repede ca mai este un pic si incep copiii scoala si trebui sa alerg dupa manualele Tatianei pe la toate librariile
Mara-i la , Miki la greci, Agho la mama, Miha-i ocupata cu copiii si Dana cu renovarile
Vic, Tomecica Hai, va asteptam
Mare lucru, despre noi, nu pot spune, Ty abia asteapta sa inceapa scoala, Mihai a inteles ca nu poate merge in tabara de speo daca prinde si inceputul anului scolar, iar daca va avea doar o nota sub 7 nici macar la intalnirile saptamanale, este de acord si cu ocazia asta poate invata si el mai bine fara sa mai stau cu gura pe el
si Foto
www.onetruemedia.com/shared?p=925050778218a8309405fd&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">M&Ty
Ana68 spune:
Va salut si eu...azi e vineri,asa ma mai bucur...
Anca,sa sti ca nici nu ma agit sa ii cunosc,la ce bun?Daca nu i-am stiut pana acum,de acum inainte chiar degeaba...ca mai e anul asta si cel care vine si gata cu scoala primara...
Pai succes si bafta flacailor tai la scoala!Lasa ca isi revine Elliot si o sa puna osul la treaba!
Miha...pai am vorbit zilnic cu el,m-a tot sunat...in principu vine duminica seara,mi-a zis ca-i place acolo,ca se simte bine,ca au facut drumetii...ii place!
Deci motanul vostru goleneste...umbla dupa fete...hehehehehe...
Miha rock...pai are el talentul asta,ne cam pune in fata faptului implinit...De fapt,el spune o data,de doua ori si daca vede ca nu-l baga nimeni in seama,renunta sa mai spuna si noi uitam si ne trezim ca deja e realitate!
Deci la voi la Mihai s-a lasat intalneala de speo cu conditii...e buna metoda,am mai aplicato si eu!
Va doresc un week end minunat si sa va simtiti excelent!
ralualexandrei spune:
Sanca Edy seamana cu ta-su asa ca e un urs mai mic.Mi-e nu stiu cum sa le spun fetelor de la odisee cate kilograme are20.
Cat despre Maria da sta la pieptanat mai greu cu prinsul parului,la faza asta face scandal da o amenint cu tunsoarea.
Rochia de care zici este de fapt o camasa traditional arabeasca si care se poarta cu pantaloni lungi eu am facut o adaptare si o port cu colanti
Despre noi am imbatranit nu stiu daca in poze se vede dar e sigur ca in oase se simte,insa atata timp cat suntem impreuna ne sprijinim ciolanele unul altuia si tragem in continuare la carutza.
Finutiii da au crescut ne pregatim deja de motz,intradevar sunt finutii Dc si o sa vi se para ciudat insa tinem legaturi f stranse cu ei,ce ma bucura cand ma inteleg cu oamenii din jurul meu
Miha rock ferma animalelor este o ferma-parc undeva in comuna Pantelimon,ideala pt a petrece o duminica cu pici departe de praful Bucurestiului,intrarea este 5 lei.
Au spatii amenajate pt picnic,leagane si puiuti de animale,super ne-am simtit atat noi cat mai ales copiii.
Ana astept inca raspuns nu scapi cu una cu doua
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
Ana68 spune:
Buna seara,
Andra....tu sti ca febletea mea e Mariuca ta...dar ii pup si pe flacaii mici!Nu scap,stiu...stiu....Maine seara vine Alex acasa si il intreb si iti zic/scriu....Pusi tie!