Copii din 1995 - 1998 (32)
Raspunsuri - Pagina 13
mhldvrc spune:
Sper sa nu te superi, Mihaela, dar altfel nu aveau fetele cum sa vada pozele
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela77O plimbare august sper sa va placa pozele din plimbarea noastra! multumesc de aprecieri...si eu am ramas uimita de mine!dar am prins mai multa incredere in mine,nu-i usor pe unele sosele din romania! cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M BAZARUL LUI MIHAITA |
Frumoase poze, frumoase locuri, sa va fie de bine excursia
si Foto
Mihaela(25.04.1962) de Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)
www.onetruemedia.com/shared?p=925050778218a8309405fd&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">M&Ty
Ana68 spune:
Salut si eu fetele...si multumesc de urarile zilei de ieri...
La noi nu-s noutati mari...au inceput sa intre treburile pe fagas,cat de cat si dupa bucuria revederii cu Toyo,am reusit sa facem un schimb si acum avem si aparat foto bun...asa ca de vreo 3 zile tot pe afara stau si pozez la greu...
Linkurile din semnatura le-am scos din diverse motive,insa cine doreste,dau link pe pm.
Azi ,Alexandru pleaca o saptamana in cantonament.S-a apucat de rugby de ceva vreme si chiar ii place.Are ceva trante la activ si de o saptamana abia i se vindeca ochiul...ca la un antrenament i-a bagat un coleg degetele in ochi si a venit acasa de m-am speriat...Asa ca azi il duc la gara,o saptamana fara cupilu'...si am niste emotii,ca niciodata nu a mai fost asa mult plecat de acasa,fara noi...aseara am facut amandoi bagajele...Daca e normal copilul asta,sa spuneti si voi:ce credeti ca si-a pus in ghiozdan ca sa nu se plictiseasca?Sa va spun?O sa spuneti ca mint sau aberez....dar e pe bune:si-a pus caietul,penarul si culegerea de mate!Deci vreau sa va zic ca la ora 8 azi dimineata eu ma certam cu el,sa isi scoata astea din rucsac...si el comenta ca stie el si sa-l las in pace...deci copilul asta exagereaza!
In rest toate bune si frumoase.
Vazut si io poze de Miha 007...faine...Mqqm,multumesc de urari!
Va pup si va imbratisez si va doresc o saptamana excelenta!
agho spune:
La multi ani Alexandrelor si Alexandrilor! Imi cer scuze pt. intarziere.
Mihaela, deci Diana, macar n-a stiut c-avea o zi in care sa sa fie sarbatorita de ziua numelui, asa-i? Buna treaba! Ei, de-acum sa scrii si al doilea nume ca sa tinem minte pt. la anul.
Ana68, eu il admir pe Alex, asa ca lasa baiatul in pace sa lucreze la mate. Nu cred ca vrei sa te trimit pe net la un articol din Even. zilei unde scria ca au participat pt. prima data si niste tineri romani la un concurs international, ceea ce e o performanta, iar castigatorii au fost tineri americani(una avea chiar 14 ani) si au castigat premii in valoare de 50.000 dolari, iar cei de dupa ei alte si alte premii mai mici. Ufff! Am cautat si nu mai stiu sa dau de articol Oricum, pe mine m-a uluit la ce nivel studiau acei copii si cat de profund.
Mikimih, bine-ai revenit! Drum bun si vacanta frumoasa!
Dana, uite ca te-apropii de final!
mQQm, ce dragut c-ai mai trecut p-aici! Creste Oliver, creste!Multa rabdare ti-o fi trebuit sa nu stii nimic despre copila pana cand a ajuns acasa. Dar probabil te-ai obisnuit.
mhldvrc, nu strica niciodata asa ajutor la casa omului. Spor la mutat, zugravit samd!
Mihaela770, bravo tie c-ai batut atat drum! Frumoase locuri, nu? Sunt draguti copiii! Numai bine!
Sanca, imi pare rau de supararea lui Elliot! Pupa-l sa-i treaca. Dar tu ce reactie ai avut la aflarea vestii?
Asa, pe scurt, sa va spun ca noi ne-am "musafirit" in we. Au fost niste prieteni intr-un din zile, a doua a venit fratele sotului cu sotia si baiatul lor, plus mama sotului. Copiii (verii) au mai vorbit si ei ca baietii.
Separat de noi, Ana noastra a fost la o prietena ff buna care era si aceea la bunici,in vacanta, s-o ureze de Sf. Alexandru si uite-asa au mai trecut niste zile. Pe curand!
Sanca spune:
Buna fetelor.
Dupa un week-end foarte insorit. Aici, deabea acu au dat caldurile, sa vedem cat ne tine asa, ca la tropice
Ana, tare faza cu Alex si impachetatul cartii de mate. Are si copilu o pasiune, dar sa stii ca eu il inteleg. In liceu cand faceam grafice la analiza matematica, asa de mult imi placea, ca ma relaxam facand exercitii.
Si unde merge in cantonament?
Agho, pai cum sa reactionez la vestea cu scoala? I-am zis baiatului ca-mi pare rau ca i-a scurtat vacanta de vara, dar pana in Iunie mai e ceva timp sa se razgandeasca directorul si sa schimbe decizia. Acu' la sedinta cu parintii o sa comentez eu ca e interesanta tactica lui dictatorila, de a-si apropia studentii de a opta...
Vad ca voi o tineti intr-o petrecere, ai avut si musafiri. Cand o aduci pe Ana a ta acasa?
Mihaela 007 frumoasa vacanta a=ti avut. De acord cu tine, ca nu e usor sa conduci in Rom., mai ales cand ai carul cu boi pe soseaua de masini. Am vazut ca a-ti fost si la o nunta. Vad ca vara asta tu tocesti pantofii, iar Andra ii pastreaza...
Dana spor la treaba cu terminarea parchetului. Aici e vopsea ptr hol. Depinde cat e de mare, si cate lucruri ai in hol, cine stie la ce alt proiect te bagi. Dar daca te mai tin nervii, fa si holul.
Mihaela sora ta care te viziteaza, e cea care a locuit in Vegas o vreme si pe urma s-a mutat la NY? Sa-mi scrii cum ii place pe insula.
Fetele cum s-au acomodat cu scoala?
Mihaela bafta la santier. Asta e boala molipsitoare vad. E bine ca ai ajutor, dar vai... ce te asteapta...
Cred ca Mihai deabea asteapta tabara.
MqqM lui cumintelu' de Oli. Vad ca nu-ti da furca.
Las'ca se vindeca Dedelina. Sa-i cumperi Mederma sa nu ramana cu cicatrice.
Andra ha ha ha- cheful vine mancand Voi ce a-ti facut de Sf Alexandru, v-ati sarbatorit pe fiecare in parte? La multi ani.
si o saptamana buna la toti.
mihaela77O spune:
miha,cum sa ma supar,sarut mana de ajutor!
sanca,nu, nu am fost la nunta,insa chiar si la cetatea neamtului veneau mirii sa faca poze,in iasi nu mai spun,in centru,in copou,peste tot,miri...mi-au placut....mi-a placut fericirea care o citeam pe chipul lor,asa ca atunci cand eram pe faza ii fotografiam....
la nunti o las pe andra sa mearga!
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
agho spune:
Sanca, sa nu raman datoare cu raspunsul, in we asta plecam, mai exact vom pleca la mama ca sa stam acolo de joi pana sambata. Dar sa nu-ti inchipui cumva ca ea-si doreste sa revina in Buc. Mi-a repetat si-aseara ca s-o las sa se bucure cat se poate de vacanta. De lucrat a tot facut la mate si la romana. Nemultumirea ei e legata de faptul ca sunt unele exr. care-i dau batai de cap si ca ea crede ca cei care-au facut culegerea n-au stiu cum treb. sa faca. Ca sigur au gresit ei ceva.
Iar de citit, tot la Don Quijote este, dar a mai avansat cu lectura. Cand le va citi pe celelalte, nici eu nu stiu, dar tot ea crede ca doar profesorii n-o sa-i ia din prima zi cu intrebarile. Sa mai spun ca treb. sa descrie evenimentele mai deosebite din vacanta intr-un jurnal in care sa foloseasca si fraze in lb. engleza?!...
De cealalta parte, nici And. nu lucrat un capitol la fizica si nici n-a citit inca lecturile recomandate de prof. Asa ca ce sa mai comentez?... Daca pun in balanta ce-au facut cu ce n-au facut, inclina in favoarea lor.
tuturor
mihaela_s spune:
Sanca, da...ea e sora mea . E singura de altfel. Acum au plecat in oras cu mama si se intalnesc cu Diana, eu am venit acasa sa o iau pe Silvia de la scoala. Si la noi e vreme frumoasa, parca acum se razbuna vara caci a fost cea mai rece din ultimii 50 de ani, in iunie era ca in martie...
Fetele s-au obisnuit perfect la scoala, amandoua. Aseara am avut la scoala Dainei "seara adolescentilor", parintii impreuna cu adolescentii nostri, a fost atat de interesant incat iar am ramas cu impresie pozitiva despre tot ce se intampla in scolile de aici. Caci nu e numai munca, invatat, e si educatie, dar educatie reciproca parinti-adolescenti. S-a vorbit deschis despre fumat, snuss si alcool, despre ceea ce-si doresc adolescentii nostri si noi parintii de la ei. Am avut mese rotunde pe grupuri in care am discutat parinti si copii(dar cu copiii altora) ce isi doresc ei(cat de mult sa hotarasca ei pentru ei, cat de mult sa horatasca parintii pentru ei si cat de mult sa luam hotaririle impreuna) si m-au surprins cei 4 adolescenti de la masa noastra, 2 baieti si 2 fete care au raspuns aproape in unanimitate ca ei, adolescentii trebuie sa hotarasca in toate privintele. Parintii "stay out of my life!" tot repeta unul dintre ei. Ceea ce parintii desigur nu am fost de acord, tot in unanimitate . Ce m-a surprins insa, a fost hartia Dianei, pe care am discutat-o apoi acasa, cand am vazut ca e majoritatea raspunsurilor le-a dat ca trebuie sa hotarasca impreuna cu parintii. Erau intrebari de ex. cine trebuie sa le faca curat in camera, cine sa faca lectiile, cine sa hotarasca ccc cand sa vina acasa seara, cine sa hotarasca despre alocatia lor(aici multi parinti dau toata alocatia copiilor, altii o parte), daca sa manance la pranz, despre prieteni, despre cei cu care stau pe chat, etc. Oricum, Diana are o gandire mult echilibrata fata de altii rebeli, inca ma bucur. Sper sa o am asa si peste 3-4 ani.
Va cu drag pe toate, timpul mi-e cam limitat, am sa revin.
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
mihaela_s spune:
Musai trebuie sa ii urez lui Alexandru petrecere frumoasa in cantonament! Nu stiam ca s-a apucat de rugby, ai tacut chitic Ano! Felicitari ca si-a luat si cartea de mate...daca el asa a vrut. E dragoste mare acolo si nu ai decat sa fii mandra.
agho, da...nu am stiut nici noi nimic de sfantul asta , nu prea le avem noi asa cu sfintii si mai ales de cand am ajuns in Suedia si nu e nimeni care sa ne mai spuna. Dar mai bine mai tarziu, nu?
Dana, spor la treaba in continuare, sa ne spui ce ati hotarat cu holul.
mihaelelor .
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Ana68 spune:
Buna dimineata si de la mine...
Alex se simte excelent in cantonament,asa cred eu,din moment ce nu prea se inghesuie sa ma sune,plus ca acolo vodafonul e mort ,cosmote se aude ca din vagauna,iar de orange nu stiu...
Agho,multumesc frumos!Mah,io n-am nimic impotriva sa munceasca,asa a facut toata vara...dar in cantonament a plecat ca sa faca muschi la maini si picioare,nu pe creier...lasa-o-ncolo de matematica,ca asta face mereu,mai trebuie si o pauza...Parca-l vad ca prin ianuarie incepe jelania ca il enerveaza doamna de mate cu olimpiadele ei...stai sa vezi numa'!Drum bun si distractie frumoasa,acolo unde mergeti!
Anca...daaaaaa,pasiune-pasiune...A plecat intr-o zona de munte,in apropiere de Cugir...Multumesc de mail!
Miha....Diana este o fata cu capul pe umeri,vine din Romania...si nu cred ca se va schimba asa repede,chiar daca s-a adaptat extraordinar de bine la mediul suedez...asa zic eu!
Cu rugbyul lui Alex...nici eu nu am stiu ,tu Miha...,de unde sa fi zis?!Si cand am aflat am zis ca e o toana,cum a fost si cu canotajul...apoi cand am discutat de cantonament si l-am vazut jucand cu prietenii in parc...mi-am dat seama ca e pe bune.
Pai mi-s mandra...numai ca n-as vrea sa se transforme si mandria lu' domnu' Alex in fatarnicie si laudarosenie...sa ramana un copilas modest si cu capul pe umeri,la treaba lui...Vreau si luna de pe cer,este?
Am reusit sa vorbesc ieri cu el,dar scurt...azi stau si astept...si saptamana viitoare,pleaca iara,la Bucuresti de data asta,este meci acolo...din 9 septembrie pana prin 11...de data asta e gratis,ca pune clubul bani...
Sa aveti o zi la superlativ.Va pup cu drag!
ralualexandrei spune:
Ana inseamna ca baietii nostri se vor infrunta.
La ce echipa joaca Alex?
Sanca ne-am sarbatorit cu o excursie la ferma animalelor nasa a facut cinste(adica io)am fost cu toti piticii,finii,a fost super,au vazut animalele ,le--au mangaiat ,le-au hranit,Maria a calarit.Daca am un pic de timp va pun si poze de la petrecerea de Sf Marie si de la Sf Alexandru.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!