Copii din 1995 - 1998 (32)
Raspunsuri - Pagina 12
flower-power spune:
Miki, chiar ma gandeam zilele astea ca n-ai mai dat de mult un semn .
Saluta Grecia din partea mea
WE fain va doresc!
"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price
Sanca spune:
Fetelor, va doresc un week end la superlativ!
Azi a fost prima zi de scoala a baietilor. Elliot e suparat fleasca ca noul director nu lasa cls 8 a in vacanta de vara cu 2 saptamani mai devreme cum a fost pana acuma.
Miki, te asteptam cu drag si cu poze. Vacanta placuta in Grecia.
Mihaela 007 dar ai condus ceva, nu gluma.
Mara vacanta placuta.
Fetelor va pup. Revin saptamana viitoare mai odihnita si cu chef
ralualexandrei spune:
Sanca sa-ti vina cheful.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
CriPOD spune:
Iute, iute ca arde Cluju'...
Andra, la multi ani imrpreuna fericiti!
Sanca, vai ce va facu Elliot cu dopurile de vin, haha, deveniti celebrii.
Flower, acum pleci? Hai repede ca va prinde inceperea scolii prin ...vacanta!
Dana, cu cine esti in poza aia cu culoarea aia faina?
agho, , mai ce ti-a facut Andreiul, te-a fript unde te doare mai tare... la constiinta!
Ana, ma bucur ca s-a intors masinuta acasutza, s-aveti multe drumuri frumoase si fara neplaceri cu ea.
Mihaela, ma bucur ca v-ati reintregit cu totii, inclusiv cu o pisica. Un an scolar usor si frumos si tie si fetelor!
mhldvr, miki, vic,
De fapt de-aia am intrat sa nu ratez sa va urez un nou an scolar lin si plin de realizari, chiar daca se dovedeste ca am intarziat un pic.
Noi am adus copila din tabara toata julita, pe coate, genunchi, sold. Nu e bai doar ca i s-au infectat coatele, ca nu s-a dus la aia s-o oblojeasca. Intre timp s-a vindecat, au ramas doar amintiri frumoase. Pe 9 incepe si ea scoala, mai e un pic.
Al mic creste, face chestii si noi ne minunam de el. De exemplu acum doarme ... jokin', ca noaptea doarme de cand a implinit 2 zile.
Va pup, am fugit!
mhldvrc spune:
La multi ani, Andra si Alex de Ana, sanatate, fericire si tot ce va doriti ! Petrecere frumoasa
Si acum sa va raspund, Mihai inca nu a plecat in tabara, joi au intalnirea saptamanala si abia atunci aflam data exacta. "Anul speologic" incepe in septembrie, cica .
cred ca voi intra si eu in "renovari", pe fimea a apucat-o acum schimbarea de camere, zice ca nu mai are loc, iar camera lui frate-su-i mai mare. Norocul meu este ca v-a participa si ea activ, a renuntat la o saptamana de "sapaturi" pentru asta
si Foto
Mihaela(25.04.1962) de Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)
www.onetruemedia.com/shared?p=925050778218a8309405fd&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">M&Ty
mhldvrc spune:
Mihaela, a fost ziua Silviei, La multi ani si numai bucurii
Agho, nu ma incarc de-acum cu emotii inutile , asta era ,asa, ca veni vorba de scoala si ce ma asteapta din punct de vedere emotional, ca financiar om scoate-o noi la capat, cu doua banchete
Mikimihaescu, chiar nu ai mai scris de ceva vreme, te astept cu drag la povesti. Distractie frumoasa in Grecia
Mara, timp grozav la mare si distractie placuta
mQQm, multumesc , si voua un an scolar cat mai bun si numai note maxime
Sanca, asa deci, si voi tot cu origami Bafta ,baietilor, note mari si numai bine in noul an scolar
Mihaela770, wow cat ai condus, si ce locuri frumoase ati vizitat
si Foto
Mihaela(25.04.1962) de Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)
www.onetruemedia.com/shared?p=925050778218a8309405fd&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">M&Ty
mihaela_s spune:
Pe scurt intru si eu ca e sora mea aici, ne pregatom sa mergem in oras...noi fetele doar ca barbatul familiei e de garda.
copiilor si tuturor Alexandrelor si Alexandrilor plus derivate. Si Diana mea e Alexandra, dar zau daca stiam de sfintul asta....
mihaela , nu...ziua Silviei e in 10 sept. Mai e putin...
Spor la mutari de camere! Si asteptam vesti despre tabara.
mQQm multumim de urari!
mikimihaelscu, ce surpriza frumoasa ca ai scris despre voi! Daca nu ati plecat saluta Grecia si din partea mea, am asa amintiri frumoase de acolo.... Concediu frumos va doresc!
la toate si va doresc o duminica frumoasa!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
andacos spune:
Si de la noi la multzi ani tuturor celor care isi serbeaza azi ziua numelui!
Weekend minunat tuturor!
Ps.Am pus parchet pe un sfert din suprafatza!Saptamina asta termin!Yuhuuuu!Cochetez insa cu ideea de a da cu var/vopsea ca nu stiu exact cum se numeste,si holul!
Dana
mihaela77O spune:
plimbare august
sper sa va placa pozele din plimbarea noastra!
multumesc de aprecieri...si eu am ramas uimita de mine!dar am prins mai multa incredere in mine,nu-i usor pe unele sosele din romania!
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA