*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (67)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Je face supa de gaina cu galuste. Sper sa aprecieze fii-mea efortul, ca altfel o mananc eu cu fulgi cu tot.
Momentan galustile mele sunt beton. Pot sa omor pe cineva dc arunc cu eler. Aveti idee ce trebuie sa le fac?

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Maine ii srrvesc si eu piciului galusti. Eu le pun putin ulei ca sa fie pufoase.

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Babyzapi sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume! Cu asa matusa mai zic si eu!

Nebunica_zapacica Micky_ea

M-am dumirit cum e treaba cu orezul fiert.

Leeloo

Aseara a picat atat de obosit piciul ca nu i-a mai trebuit mancare inainte de somn. Drept urmare mi-a urlat toata noaptea...de foame. Eu nu i-am dat lapte ca mi-a fost frica sa nu-i revina prostul obicei de a se trezi noaptea sa bea lapte. Dimi la 5 a ras un bibe de 210 ml de lapte si apoi s-a culcat pana la 8 juma. Ca urmare...azi am fost zombi. M-am dezvatat sa ma trezesc asa des noaptea.

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Ne-am hotarat sa plecam si noi week-end-ul asta la munte. Abia astept sa schimb atmosfera. Mai ales ca vor fi foarte multe maini pentru pitic.

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Ma chinui de cateva ore sa incarc cate ceva...reusii intr-un final... ui ce zibe acaparatoare avem si cum a descoperit ea azi ca poate sta in funduletz si cu orteza.

Iza, LA MULTI ANI cu sanatate!

Tz e spre bine, somnul de zibe nu, are mucalai cat cuprinde, stau si-i urmaresc daca se transforma.

Cori, ma bucur ca mergeti spre bine! Leeloo, haide ca eu vad un grasun in poze! Laura, de la Mures e si mai putin...pfuai ce bine arata piscina voastra - in loc sa laud creata si dolofana, eu ma uit la piscina , fiecare cu ce n-are... ma ierti?

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

ginye55 mare nebuna esti...trebuia sa ii dai sa pape, normal ca a urlat de foame daca a sarit masa de seara, nu cred ca revenea la programul de sculat noaptea...zuzooo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Multumim frumos. Tot timpul ia sa fie in actiune, parca ar dori sa vada tot ce este in jurul ei, ca sa nu piarda nimic. O sa vezi cum pleaca si cozanacelul [blue]Eduard[/ble] nici nu o sa iti dai seama ce repede o isi dea drumul.

Citat:
citat din mesajul lui Darling_
Monicus, felicitari pentru pentru mersul de-a busilea. Cred ca e foarte fericita Ana ca are libertate de miscare. Eduard nu da semne ca ar lua-o din loc. Pai daca il cara mami peste tot. Hm, asa or fi baietii??

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui leeloo5979

ginye55 mare nebuna esti...trebuia sa ii dai sa pape, normal ca a urlat de foame daca a sarit masa de seara, nu cred ca revenea la programul de sculat noaptea...zuzooo

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://community.webshots.com/user/leeloo5979

Azi, treaza fiind, mi-am dat seama ca asa trebuia, dar azi-noapte, capie de somn....

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Astazi este o zi speciala pentru ca facem 4 ani de la nunta. Doamne ce trece timpul, extraordinar de repede. Si este si mai speciala pentru ca este si printesa noastra.

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

monicus multi multi multi ani fericiti inainte si sa va bucurati de printesa voastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Zibe a ta e foarte simpatica!
Sta foarte bine in fundulet, nici ca-i pasa ei de orteza!

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Ma chinui de cateva ore sa incarc cate ceva...reusii intr-un final... ui ce zibe acaparatoare avem si cum a descoperit ea azi ca poate sta in funduletz si cu orteza.

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput