*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (67)*
Raspunsuri - Pagina 8
lorellay spune:
bravo fetelor..ca plecati la racoreala....
plecam si noi maine tot la munte..oarecum..ne ducem la ai mei sa-l luam pe Codrin..ca nu se mai poate..bate lumea pe acolo de a ajuns mama cu el la psiholog ca s-a speriat...si am zis ca nu-l mai las.
Da mie nu prea-mi vine sa bat atatia km cu pitica ..si mai ales cu masina busita....
ISA...
LA Multi Ani..sa fii iubita asa cum esti acum toata viatza...si fericita...si sa ai parte de tot ce-ti doresti tu in viatza....!!!!
NU stiu ce ti-ai mai putea dori...![]()
Corina ai pus si putin ulei in galuste?
Malinas cum ai pregatit pastele..sa-i fac si eu Dianei?
Cine sa plangea ca bebe papa putin lapte?Diana la un biberon de 100ml lasa jumate in sticla...Doar la culcare seara baga 250ml.In rest vai mama lui de lapte.De vreo luna am trecut pe Dorna de 1,5% ca mi s-a luat sa arunc biberoane intregi de lapte praf.Si alternez cu laptele praf.Vad ca e ok....
De papat papa cam orice..mai putin castravete cu aurt....ce-oi fi avut si eu incap?!![]()
A...si de vreo 2 zile se ridica si ea singura in fundulet..si parca parca merge de-a busilea...
Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
miki01 spune:
Asta a fost si intentia mea, dar nu m-am incumetat pt ca nu stiam daca ies fara albus...asa ca...
Asa ca mancam supa separat si piure de legume cu carnita de gaina.
| Citat: |
| citat din mesajul lui BraveGirl Je face supa de gaina cu galuste. Sper sa aprecieze fii-mea efortul, ca altfel o mananc eu cu fulgi cu tot. Momentan galustile mele sunt beton. Pot sa omor pe cineva dc arunc cu eler. Aveti idee ce trebuie sa le fac? ========== Corina Mamica de Arianna Maria ![]() POZE CU PRINTESA |
Miki,
fericita de Andrei (11.11.2008)www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru
lauramiron spune:
Mai, eu i-am dat Caterinei acum vreo 2 saptamani supa de pui cu galuste facuta pentru Rebeca, fara sa-mi dau seama ca galustele sunt cu ou intreg
Din fericire, n-a avut nimik. Apoi, desteapta de mine, data viitoare am facut cu taitei, am zis ca mai astept cu galustele, insa nu m-am uita ca si taiteii erau cu ou intreg
Deci, ce mai, sunt o catastrofa cateodata
Se pare ca este ok si nu face alergie la albusul de ou.
Corina, io nu stiu sa fac galuste fara albus
lauramiron spune:
Am trimis mesajul din geseala, fara sa fi terminat
Am vrut sa spun ca nu stiu cum ar putea iesi galustele moi si pufoase fara albus, poate cu putin ulei si o cantitate mai mica de gris....
BraveGirl spune:
Lorellay, nu stiam ca trebuie sa pun ulei. data viitoare...
Laura, azi am aplicat si eu metoda grasa la cadita in curte. tare incantata a fost. Imi pare asa rau ca nu avem unde sa facem si noi o piscina. poate dc daram casa vecinului, ca omul e plecat in Grecia ![]()
La pranz a fost cu cantece. a papat 60ml supain care am pasat un morcov, un sfert de cartof, o foita de ceapa, carne si o galusca. a bagat si 20ml laptic muls, 20g de piure din borcan (au fst 5 lingurite, deci zic eo 20g) si putin iaurt cu fructe ![]()
acum suge
a rezistat 6 ore fara tzitzi. e bine pt prima zi, zic eu.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
ginye55 spune:
| citat din mesajul lui bertha Hai ca mi-am adus aminte: galuscuta mea s-a ridicat azi singurica in picioruse, ca tot am criticat-o ieri ca nu poate. ![]() Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)poze Cum s-a nascut Ioana |

ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008) Stefanut
Povestea nasterii
nebunica-zapacica spune:
Isa sa fii fericita si iubita!!!
fericita de
Victor Nicolas (15.11.2008)
Nasterea cozonacelului nostru iubit
ginye55 spune:
| citat din mesajul lui Darling_ Si eu am o stare nasoala. Eduard a facut ieri febra, de 3 zile e mucos si e super agitat. Nu am putut face nimic. Azi am mancat in picioare cu el in brate. Respira destul de greu avand in vedere cantitatea de mucisori. E prima oara cand se intampla la noi si nu am curaj sa folosesc batista bebelusului. Am folosit furtunasul acela prin care tragi cu gura, dar urla si trebuie tinut. Am fost la dr, are o mica raceala (imi era frica sa nu fie gripa porcina) Citisem (nu mai retin cine a scris, parca Olivia?) de orez in lapte cu mar copt si caisa. Cum fierbeti orezul? In lapte (formula) sau in apa si il adaugati in lapte? Adriana mamica de Eduard (09.12.2008) http://family.webshots.com/photo/2360933530103785880PQnqUK |
Multa sanatate puiului mic!

Si eu vreau sa stiu in ce lapte fierbeti orezul. Din cate stiu laptele formula fiert isi pierde toate proprietatile.
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008) Stefanut
Povestea nasterii
BraveGirl spune:
Darling, foloseste cu incredere batista bebelusului. Multa sanatate puiului mic!
Bertha, felicitari pt performanta galustei!
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
malinas spune:
| citat din mesajul lui lorellay Malinas cum ai pregatit pastele..sa-i fac si eu Dianei? |
2 rosii decojite si fara seminte, un catel de usturoi, o ceapa mica - date pe razatoare si puse la foc mic cu o lingura de ulei de masline si busuioc. Separat am fiert carnea 15 minute, apoi am tocat-o si am amestecat-o in sos.Cand totul a fost gata am blenduit si am pus din nou in oala si am amestecat cu pastele fierte separat.Am mai fiert totul 2-3 minute si la sfarsit am pus o lingurita de parmezan.A mancat copilul.
Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Povestea povestilor
6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 75 de cm si 9100gr

Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si