*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (67)*
Raspunsuri - Pagina 7
cameliam spune:
Iza La multi ani! Ce varsta frumoasa! Sa fii fericita, sanatoasa si iubita toata viata!
Ma gandeam la un bob asa intr-un colt al mintii, ca mai fusesem tunsa asa in liceu, dar acum m-am convins ca inafara de par lung, numai asta e o optiune ok pentru mine. Cu par scurt arat nasol, ma imbatraneste, de parul lung m-am cam saturat... deci... bob mai ramane.
Foarte fain site-ul ala! 
Corina fetele te-au sfatuit tare bine si dupa parerea mea, daca poate veni mama ta si peste zi tu sa pleci de-acasa cateva ore bune cred ca situatia se va imbunatati. Si in ceea ce o priveste pe Arianna si dependenta ei de tine, si in ceea ce te priveste pe tine, mai faci si altceva.
Bertha felicitari pentru ridicatul in picioare. Vezi daca ai parat-o la lume? ![]()
Leeloo fiica-mea baga vreo 400 lapte pe zi. Si nici nu-mi trece prin cap sa-i dau mai mult, e de-ajuns. Daca mananca bine legumele cu carne si cerealele, nu inteleg de ce trebuie sa bage atata lapte cat zice dr voastra. Sa ne tii la curent cu rezultatele analizelor, nu prea cred sa fie cazul de alergie doar pentru faptul ca nu-i trebuie cantitate mare de lapte. E cald, nici noi nu mancam foarte bine in perioada asta, vrem chestii usoare, salate, fructe...Si oricum, Damian a crescut in lungime, deci nu stagneaza, creste!
Darling pupici la cozonacelul mucos. Foloseste batista bebelusului cu incredere, e super ok. Si eu am avut retineri acu' ceva vreme dar le-am ascultat pe fete si bine am facut. Si Alexandra a stat cuminte s-o aspir, inca ridica nasucul in sus, se dadea la curatat, era tare dulce
.
Cu budinca de orez, eu fierb orezul in apa, apoi il pun in lapte praf si-i mai dau un clocot. Eu nu i-am dat lapte de vaca inca, desi i-am dat iaurt/branza calcica/unt... probabil e inutila precautia mea cu laptele praf, dar decat sa am probleme, mai bine asa. La gust nu-l schimba, ca intr-o zi am facut mai mult si am mancat si eu si taica-sau, si dupa ce-a terminat de mancat i-am zis lui tati, "stii c-ai mancat orez in lapte.. praf?" Nu, nu stia...era sa dea afara cand i-am zis, dar na'... oricum, bine ca nu era lapte de mama
.
Anca am uitat ieri sa zic: Felicitaaaaaaaaari! pentru ma-ma
Malinas felicitari pentru dintisor!
Laura grija mare, ca poate de fetele de la Bucuresti esti in siguranta, da' vezi ca Cluj-Bistrita e o aruncatura de bat! ![]()
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
Ramo2007 spune:
Isa, LA MULTI ANI!Sa fii sanatoasa, fericita si iubita de cei 2 baieti ai tai!
Corina, sper sa se rezolve cat mai repede problema cu zanica ta.Daca spui ca se intelege bine cu mama ta, nu cred ca vor fi probleme.
Sara s-a trezit azi noapte la 3 si se fatia in patut, nu plangea, am aprins lumina si era treaza, i-am dat un pic de apa, am mufat suzeta si am stins lumina.S-a mai plimbat un pic prin patut si a adormit.Am adormit si eu si m-am trezit f speriata, visasem urat si l-am pus pe sot sa ma ia in brate.Tot aveam impresia ca e cineva in casa...paranoia.
La 5:15 se trezeste printesa plangand isteric si am luat-o in pat cu noi, apica si somn...o fi visat si ea urat.Oare a fost luna plina?S-a trezit la 7 a papat lapticul dormind si apoi trezirea definitiva la 8:30 si s-a jucat pana la 9:45 cand nesimtita de ma-sa s-a trezit.Aaa...am schimbat-o la 9 ca se scremea si a facut kk, am aruncat pampersul si am adormit.Cand m-am trezit era pe o parte si se uita la mine.O fi zis, asta nu are de gand sa se mai trezeasca?!?A papat banana cu mar...nu tot...nu stiu ce are de vreo 2 sapt, de cand am luat scaunul de masa, nu mai papa tot niciun fel de mancare.ne-am mai jucat un pic si la 11 a adormit.
M-as mai baga si eu la o tura de somn dar mi-e ca ma trezesc si mai zombi decat sunt...
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
BraveGirl spune:
Iza!!!! Multa sanatate, fericire!
Eu am luat hotararea sa renunt la fizioterapie. Este un stres pt mine, un stres pt fata. Incep sa o las o ora, doua pe zi cu soacra. Luni vine mama.
Azi a papat iar binisor cu paiul. I-am facu tiaurt cu banana si a papat cam 70ml. Cere san, dar ii bag paiul la inaintare. Nu a supt de la 9.20 si acum a plecat cu tati la masaj.
Dandusa, intre mesele diversificate avem uneori si mai mult de 4 ore. Insa papa san intre, ca altfel nu ne intelegem. Dc reusesc sa o hranesc cu paiul si sa bage macar 300ml pe zi, eu sunt super happy.
Sa nu credeti ca mereu sunt deprimata, suparata. Am si zile super. Mai ales atunci cd e sotul cu mine. Cd se implica si el, ma simt cea mai fericita. Iar frecatul, curatenia (pe care de cd am venit d ela mare le-am neglijat
) sunt pt mine o forma de relaxare. Stiu ca suna aiurea, dar ma simt super dupa ce frec si lucesc toate cele. E pe creier. Dar fac asta doar dc ma simt in stare. Dc nu, sanatate, ca are cine sa le faca altadata. Sambata vine menajera, asa ca are de frecat.
De dinti ii dau sa roada jucarele, inghetata, gheata si dc o vad maraita si banuiesc dintii ii dau cu calgel. Dar ea nu are gingiile imflamate. Cica mai avem de asteptat cu dintisorii
Auziti, doamna Laura, daca mai puneti asa poze, eu ma infiintez cu purcel, cu catel la d-voastra la poarta. Mai lipseste sa pui o poza cu un gratar incins
si in 2 minute sunt la tine.
Noi plecam la munte
...cu zanica din dotare si cu paiul ![]()
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
miki01 spune:
Ei, asa da! Parca este altfel astazi, nu? Ma bucur pentru tine ca esti in alta stare decat cea de ieri! Relaxare placuta la munte!
| Citat: |
| citat din mesajul lui BraveGirl Eu am luat hotararea sa renunt la fizioterapie. Este un stres pt mine, un stres pt fata. Incep sa o las o ora, doua pe zi cu soacra. Luni vine mama. Azi a papat iar binisor cu paiul. I-am facu tiaurt cu banana si a papat cam 70ml. Cere san, dar ii bag paiul la inaintare. Nu a supt de la 9.20 si acum a plecat cu tati la masaj. Sa nu credeti ca mereu sunt deprimata, suparata. Am si zile super. Mai ales atunci cd e sotul cu mine. Cd se implica si el, ma simt cea mai fericita. Iar frecatul, curatenia (pe care de cd am venit d ela mare le-am neglijat Noi plecam la munte ...cu zanica din dotare si cu paiul ========== Corina Mamica de Arianna Maria ![]() POZE CU PRINTESA |
Miki,
fericita de Andrei (11.11.2008)www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru
malinas spune:
La multi ani fericiti, Isabela!
Darling, multi pupici lui Edi.Sper sa ii treaca repede raceala.Si noua ne e tare dor de voi. Bine era cand erati aici si aveam cu cine merge la shopping, manca pizza, schimba retete si idei.
cameliam,
.
Eu i-am pregatit lui David pt masa de pranz paste.Abia astept sa vad daca ii plac.Sper sa ii placa fiindca m-am muncit destul la ele, iar alternativa este un borcanas.
Ar trebui sa ma apuc de impachetat.Maine la pranz plecam la munte pt 3 zile, apoi la parintii mei in Moldova.Asa ca tre' sa pun in bagaje jumatate de casa.Ce bine ar fi sa putem calatori fara bagae, iar la destinatie sa gasim tot ce avem nevoie.
Un gand bun pt Ginye 
si Stefanut 
.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Povestea povestilor
6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 75 de cm si 9100gr
lauramiron spune:
Rebeca a spus "tata" prima data![]()
| citat din mesajul lui miki01 Fetele cu 2 bebei, apropos de ta-ta sau ma-ma, este adavarat ca daca prima data zice 'ta-ta' urmatorul bebe este 'fratior' si daca zice 'ma-ma' urmatorul este 'surioara'? Sau este o prostie? pupici, ma duc sa pregatesc fructele pentru voinic... Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit Povestea puiului nostru |
lauramiron spune:
Cu mare drag, Cami
| citat din mesajul lui cameliam Laura grija mare, ca poate de fetele de la Bucuresti esti in siguranta, da' vezi ca Cluj-Bistrita e o aruncatura de bat! Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008) |
BraveGirl spune:
Je face supa de gaina cu galuste. Sper sa aprecieze fii-mea efortul, ca altfel o mananc eu cu fulgi cu tot.
Momentan galustile mele sunt beton. Pot sa omor pe cineva dc arunc cu eler. Aveti idee ce trebuie sa le fac?
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
Miky-ea spune:
Isa,la multi ani ,sa ai parte de tot ceea ce iti doresti si sa fii iubita si rasfatata de baietii tai!

Darling,sanatate multa lui Eduard!Pai Alexia e de mult prietena cu David
si oricum nu ne bagam in relatia lui Edi cu Ana,nu?

Lauramiron,felicitari pt ta-ta!
Corina,sper ca aceasta stare sa-ti treaca cat mai repede,sunt momente in care "meseria" de mamica ne supune unor mari incercari...
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
lauramiron spune:
Cu o conditie: accept purcelul, dar fara catel
nu de alta, dar mi-e ca s-ar bate cu al meu
In rest, haideti, va astept cu drag
Sa va distrati la munte
Ps: sa stii ca si eu sunt cam ca si tine cu smotrul, ma simt tare bine cand fac curatenie, pe cuvant, ma relaxez efectiv. Totul este sa nu fiu sub presiune, ci sa am timp si chef
.
| citat din mesajul lui BraveGirl Auziti, doamna Laura, daca mai puneti asa poze, eu ma infiintez cu purcel, cu catel la d-voastra la poarta. Mai lipseste sa pui o poza cu un gratar incins Noi plecam la munte ...cu zanica din dotare si cu paiul ========== Corina Mamica de Arianna Maria ![]() POZE CU PRINTESA |