*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (67)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Program cu 2 copii: amandoua dorm Cati a adormit pe la 9 si Rebeca inca nu s-a trezit Matusa calca haine si eu ma lafai pe net
Ma duc sa ma apuc sa fac ceva de mancare totusi, am in program dovlecei, ca m-au napadit dovleceii in gradina si musai sa fac ceva cu ei, sa nu-i arunc.

Si ca sa fiu "rea" pana la capat, vreo 4 poze facute ieri dupa amiaza
http://good-times.webshots.com/photo/2788394150104281140qSmLbI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Andy08 si eu incerc sa nu disper, dar m-au ajuns toate gandurile negre...ce sa mai zic.
Bertha acum o luna jumate Damian avea 8360gr si 70.5cm, la masuratorile de la 9 luni avea 8100 gr(cantarit de trei ori si reglat cantarul tot de atatea ori) si 72,8cm. Doctorita a zis ca Damian mananca f putin lapte. in conditiile in care are 4 mese. El ar trebui sa manance 500-600ml lapte, al manca vreo 250-300. In rest manca bine legumele cu carne si fructele cu cereale. A ramas sa ne vedem peste doua saptamani, asta a fost ieri cand avea 8220gr. Iar de sambata nu stiu ce are, refuza biberonul. Il apuca plin de speranta ca acolo e apa, si cand dadea de lapte tin-te urlete. Dr a zis ca deja e clara treaba, asociaza biberonul cu laptele, sa incerc cu lingurita. Ceea ce am si facut de 2 zile. Dar el tot refuza mesele, si sincer, nu imi pot permite luxul sa il tin nemancat in speranta ca "lasa draga, cand i s-o face foame, vezi ce urla el dupa mancare". Sincer nu cred,a fost o zi in care a avut pauza de aproape 7 ore, si nu a cerut nimic. Din contra, cred ca era f incantat ca nu l-am mai supus la caznele imbucatului.
Maine mergem la intepat si il testeaza si pentru alergia la lapte de vaca, dr zice ca merita sa incercam si asta...

Mergi la inceput

Isabela sa traiesti 10000 de ani fericita langa soata si minunea voastra, si de asemenea concediu placut si sa faci multe poze! Sa te vedem cum te desfasori tu in cluburi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Laaaa multiiii aniiii,Izabela
multa sanatate,multa fericie si impliniri

Bertha,
m incercat din rasputeri sa le cuplez programul de somn cumva sa le convina lor,in primul rand si apoi,mie!este asa bineee cand ii culccc si-mi vad si eu de ale meleee...,doar ale meleee.simt nevoia,deh!si noi,f matinali ca si voi...,apoi pana la somnul de pranz Radu mai doarme cca 1 ora.pe la 12-13 mancam de pranz,somn de nevoie,uneori si eu cu ei.se trezesc,ne jucam/distram,iesim afara,mancam in jur de 17,Radu adorme iar cca 1 ora...,pe la 21 baia,mancare si somn de noapte.programul difera in functie de ora la care se trezesc...,de Crinuta daca adoarme/sau nu,la pranz(are zile in care se trez la 7 si pana la 20,nu doarme)nah'...stii si tu cum e.in mare somnul de cca 1 ora al lui poate fi si de 20-30 de mi.totu-i relativ...ne invartim dupa cerintele lor si de cele mai multeori iese bine
Hera,
iarta-ma ca nu am timp a povestesc.iti dau link-ul asta.aici sant scrise toate cele legate de experienta noastra cu intarcatul
Laura,
am notat ideea cu budincaabia astept s-o incerc
Amalia,
imi place mult cum suna 'mamica echilibrata'.asa ma simt!
Bravegirl,
imi pare rau ca santeti iar in impas.am crezut ca ati trecut peste perioada grea odata cu somnul dulce langa zanica.uf,nush ce sa zic.pare ca starea ta este mai complexa.te vad obosita,stresata,fara rabdare.am senzatia ca te simte si se comporta ca atare.eu as crere ajutorul oricui poate si m-as detasa putin cate putin,cat ne simtim bine,amandoua.nici sa planga dupa tine,nici tu sa nu te simti vinovata.sau poate sa fii non stop langa ea,dar cu ajutor permanent.personal,mi se pare o forma de refulare si faptul ca smotruiesti mult si des.s-o ia naiba de cada si de vase.cine are nevoie sa-si spele...tu fa alceva...,citeste,machiaza-te,danseaza,fa sport...lucruri care nu trebuie,ci pe care simti ca vrei sa le faci.dupa asta,altfel privesti zanica,altfel accepti refuzul mancarii,altfel gatesti,altfel te comporti...
o curiozitate...,in tot timpul asta,ai continuat sa-i oferi la 4 ore intervalul intre mese?ps1:si eu te-as indruma spre un la dr.in ideea ca poate vede ceva ce nu a vazut celalalt.ps2:ii dai ceva de dinti?
aaaa si un ps3:socializarea face minuni,atat pt ea,cat si pt tine.cand ai o stare de asta,nu sta inchisa in casa,nu-ti faci decat rau,crede-ma.iesi afara,la aer,plimbari,cascat gura,mai o barfa,mai privire,mai un flirtatoriceeee,dar nu izolat de lume

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui leeloo5979

Din contra, cred ca era f incantat ca nu l-am mai supus la caznele imbucatului.

poate ca aici est de fapt prb.tu stresata ca trebuie sa pape 600 ml de lapte cm zice dr...,uiti ca el este Damian,care are nevoie doar de cei 250ml!
destreseaza-teee cu greutatea.nu mi se pare groaznic faptul ca are 8200g.si nici ca nu mananca f bine.ar putea avea 'n' motive.tu-l cunosti mai bine,incerca sa le afli cu calm si rabdare.de ce sa ai ganduri negre,meiiii?adu-ti aminte cat mancai tu in perioada cand aveai prb cu dintii...,hmmm,cum e?sau cum mananci tu acum cocotata la nush ce etaj pe canicula?zi-mi?got it?
cu bine...,s-ar putea sa-i placa alta temp.da-i mai rece/cald...,schimba ceva.schimba bibe,schimba pozitia in care papa,da-i sa bea in bibe cu manere sa si-l tina singura,alta culoare...

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Buna dimineata, drag mamici!

Sa traiesti, sa fii sanatoasa si sa ramai la fel de frumoasa Iza, alaturi de baietii tai iubiti!

Corina, fetele te-au sfatuit tare bine! Nu-ti face griji in privinta mea.

Lauramiron, multmumim tare mult pt reteta cu budinca. O am in vedere astazi la gustarea de ora 18.00

Darling, sanatate puiului mic! Si noi folosim cu mare incredere batista bebelusului si tare eficienta este. Acum Andrei rade cand vede ca ne pregatim sa scoate mucushorii, nu se mai fereste deloc de ea.

Bertha, felicitari pentru ridicarea in picioruse! AI vazut ce isteti sunt puii nostri? Cum vorbesti ceva de ei cum se conformeaza si fac ce tu crezi ca ar tb sa faca

Fetele cu 2 bebei, apropos de ta-ta sau ma-ma, este adavarat ca daca prima data zice 'ta-ta' urmatorul bebe este 'fratior' si daca zice 'ma-ma' urmatorul este 'surioara'? Sau este o prostie?

pupici, ma duc sa pregatesc fructele pentru voinic...

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

Citat:
citat din mesajul lui leeloo5979

Din contra, cred ca era f incantat ca nu l-am mai supus la caznele imbucatului.

poate ca aici est de fapt prb.tu stresata ca trebuie sa pape 600 ml de lapte cm zice dr...,uiti ca el este Damian,care are nevoie doar de cei 250ml!
destreseaza-teee cu greutatea.nu mi se pare groaznic faptul ca are 8200g.si nici ca nu mananca f bine.ar putea avea 'n' motive.tu-l cunosti mai bine,incerca sa le afli cu calm si rabdare.de ce sa ai ganduri negre,meiiii?adu-ti aminte cat mancai tu in perioada cand aveai prb cu dintii...,hmmm,cum e?sau cum mananci tu acum cocotata la nush ce etaj pe canicula?zi-mi?got it?
s-ar putea sa-i placa alta temp.da-i mai rece/cald...,schimba ceva.schimba bibe,schimba pozitia in care papa,da-i sa bea in bibe cu manere sa si-l tina singura,alta culoare..

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Babyzapiiii tanara si frumoasa mamica La multi ani cu sanatate alaturi de cei 2 baieti ai tai si sa ai parte de o vacanta minunata in Franta !
Lauramiron bine ca ai fost rea si ai pus pozele din piscina ca ne-ai mobilizat si pe noi sa mergem iar la strand ..acum e cam tarziu sa plecam dar de la 4-7 ar fi numai bine
Leeloo o mamica necajita si un puiut marait ..poate dintii? caldura? vorba Dandusei ..cat despre kg. noi nu avem 7 in cap iar laptic tot cam 250-350 bea iar apa chhhhhh deloc , cred ca ii e frica sa nu rugineasca
Bravegirl nu stiu ce sfat sa-ti dau , tin pumnii sa faci alegerea buna desi chiar 10 zile e cam mult ...poate 4-5?? pt. ca tre sa iesi si tu putin din starea asta sa-ti incarci bateriile

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Am intrat si eu ca am vazut ca se petrece aici, nu puteam rata

La multi ani, Isa, sa fii iubita, sanatoasa si fericita alaturi de baietii tai!!!

Eu nu am timp aproape deloc de stat la calc cand si cand incerc sa citesc dar de scris nu mai reusesc...ieri dav a stat in picioare pt cateva secunde fara se se tina de nimic dupa care nu a cazut ci s-a prins iar de ce se tinea inainte, asta dupa ce sta, analizeaza, calculeaza si apoi cu tupeu inainte...cred ca vrea sa ajunga la iubita lui Alexia De maine intra tati in concediu asa ca dezmat totaaaal, abia astept.

Felicitari puiutilor pt progrese si sanatate multa la toata gashca

Sebi are nevoie de noi

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

dandusule meu drag, crezi ca nu am retinut invataturile de cand am vorbit noi doua??? crezi ca nu am incercat tot ce e omenesc posibil??? asa am ajuns la disperare...si refuza cu atata incapatanare mancarea de zici ca vreau sa il omor nu sa il cresc mare si frumos. mor de ciuda ca nu stiu care e cauza, si vad doar efectul asta care ma omoara.
criss703 are deja un dintos, al doilea e pe drum...caldurile au trecut, nu cred ca e de la dinti, si oricat de mult incerc sa ma linistesc cu gandul ca nu e genul mancacios, faptul ca el refuza ORICE mancare si nu simte foamea, ma aduc in pragul nebuniei. Apa in schimb ar bea tot timpul, cum vede ca pui mana pe vreun pahar, pe vreo sticla, pe bibironul cu apa, zici ca e intrat in sevraj...tremura de nerabdare, chiuie, da haotic din maini, e bucuria vietii lui...ii ziceam eu soatei ca asta e neam de betiv dupa cum se preconizeaza lucrurile.

Mergi la inceput