Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (321)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

adimercedes, tin pumnii sotului pt proiecte banoase si tie sa te linistesti cu totul! Asa a fost si la noi cand Bobo a parnit-o pe propriile-i picioare, stress mare, mai ales ca pleca dintr-o firma unde tocmai urma sa fie avansat director general pe un salariu f bun pt Ro. Am reusit o multime de cand nu mai e "la stapan", si in special am petrecut mult timp impreuna, fiindca acum nu mai e nevoie sa stea/mearga zilnic la birou, iar in privinta banilor, nu ma pot plange de nimic. Bafta!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

Mergi la inceput

tomasa, o sapt usoara la birou si inca o data multumiri pt schimbul de impresii, care se poate repete continua/oricand in ceea ce ma priveste!

Mergi la inceput

Rox, e tare bine ca te-ai si distrat in comcediul asta, ca la cat zici ca ai alergat dupa Andrei cred ca ai recuperat toate orele de sport la care n-ai ajuns.
Legat de masele, sa stii ca si Ana a avut cateva zile de nervi, nemancare si ros mainile, iar in momentele mai calme indica locul dureros in capul falcii, dreapta, jos, ba chiar m-a lasat sa si pun pana si gingia se simtea umflata. De iesit insa, nimic pana acum.
Distractie maxima in continuare si sanantate multa tatalui tau!

Mergi la inceput

bebeka, Anei i s-a prescris sa ia tinctura de propolis 2-3 picaturi zilnic, pe stomacul gal, pe timpul verii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Bernix, asa cum ti-am scris, mie mi-a facut mult bine discutia cu tine si mi-a lamurit unele lucruri . Schimbam orice informatii noi.
Rox, cred ca a fost obositor pt. voi dar super pt. copii. Eu mai devreme de 2 ani nu ma incumet cu ei la Disneyland. Distractie placuta la munte si vreme frumoasa!
Sabina, voi sunteti la Busteni? Sau te vad la intalnire?

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

La multi ani fericiti numai cu bucurii, Sabina!

tomasa, imi permit io sa raspund pr Sabina, e la Busteni si va primi vizita noastra azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui bernix

adimercedes, tin pumnii sotului pt proiecte banoase si tie sa te linistesti cu totul! Asa a fost si la noi cand Bobo a parnit-o pe propriile-i picioare, stress mare, mai ales ca pleca dintr-o firma unde tocmai urma sa fie avansat director general pe un salariu f bun pt Ro. Am reusit o multime de cand nu mai e "la stapan", si in special am petrecut mult timp impreuna, fiindca acum nu mai e nevoie sa stea/mearga zilnic la birou, iar in privinta banilor, nu ma pot plange de nimic. Bafta!

Bernixu, sar'na de urari. E stresant si speram si noi sa fie mai bine, desi toti il sfatuiau sa stea cuminte acum "pe criza". Insa el nu a vrut sa "profite" de compania asta si a zis ca isi asuma riscul. Se pare, insa, ca a facut bine, pt ca are clienti deja si proiecte de unde alege. Doar timp sa le faca pe toate de ar avea...

Imi dau seama ca va fi o perioada ff dificila cateva luni ce vor urma, poate primul an, pana intelege ce si cum, cand si cat de repede se executa platile, cum intra si ies banii personali etc.

Si noi sperm sa aiba mai mult timp pt familie, desi la firma de la care tocmai a plecat, programul era lejer, pleca de acolo la 5pm! Insa nu ii placea nicicum proiectul si simtea ca se deprofesionalizeaza complet (si asta dupa nici 2 luni!).

Insa ma bucur ca experienta voastra a fost pozitiva.

Pupici Degeticai

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Fetelor, multumesc mult pentru urarile de ziua lui Bobo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika

Mey, io-s textilista sefa!

Deci si tu printre pervesi si 'mai putin civilizata' decat nudistii!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Citat:
citat din mesajul lui bernix

Fetelor, multumesc mult pentru urarile de ziua lui Bobo!

Cu intarziere si scuzele de rigoare,La multi ani Bobo.Sper ca ati petrecut bine.

Azi cand o intalnesti pe Sabinescu dai un pupic din partea mea!
La multi ani Sabina

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

Mergi la inceput