Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (321)
Raspunsuri - Pagina 21
valentina_22 spune:
LA MULTI ANI SABINA! SA-TI FIE VIATA NUMAI O BUCURIE ALATURI DE CEI DRAGI!
Fug, trebuie sa fac ceva cumparaturi acum de dimineata, apoi ma intorc sa recuperez! Pupici
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/gallery.php" target="_blank"> Va rugam votati "Fericit"!
Erina spune:
Buna!!!
Am revenit in Bucuresti!Am delagat treburile ne-am intors cu tati! Motivul e ca Matei merge saptamina asta la mare si fie mergem si noi doua odata cu el fie mergem macar in week-end toti trei (as prefera asa).
Roxali, cum am spus mai sus s-ar putea sa plecam la mare dar daca nu plecam venim cu mare drag. 
Roxana, mi-a placut mult povestirea. Nici nu mai e nevoie de poze, mi l-am imaginat pe Andrei pupind-ul si imbratisind-ul pe Mikey!!! Sa va fie de bine si concediu frumos in continuare!
SabinaY. ce ma bucur ca si-a revenit repede Lisa! Frumos tabloul cu Erika mingiindu-si surioara!!!
Gabriella super vesti! Ce ma enerveaza sistemul nostru sanitar! O greseala de asta e in stare sa te bage in boale!!!
Adimercedes, ce coincidenta! Si sotul meu a adoptat free-lansingul din iulie! Deocamdata e foarte bine pentru ca va continua urmatoarele luni cu extinderea la proiectul vechi. In viitor speram sa aiba continuitate (sa nu aiba luni de pauza),locatii si proiecte interesante ceeea ce va doresc si voua!!!
Ai dreptate cu ziua mea. Cel mai probabil va fi la tara cu familia!
Spun si eu cu intirziere La multi ani
Myral si sot de Bernix!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
La multi ani Sabina!!! Sa fii fericita si sanatoasa si sa iti implinesti toate visele!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adimercedes Fetelor, am tot vrut sa va zic, am avut un stres imens. Ca dragul de sot a schimbat jobul la o alta companie - totul ROZ, efectiv jobul visat de 90% din popu,latia planetei!!! Salar serios, bonusuri, program 9am-5pm (inclusiv pauza de masa), mers cu trenul (unde poti motai, citi, zgai pe geam, lucra pe laptop, asculta muzica la casti, jucat pe iPhone etc), job langa primarie, la 5' de mers de statia de tren. Singura problema era ca nu ii placea proiectul in care urma sa lucreze. Faza aq fost ca agentul i-a prezentat una, si cand a inceput efectiv munca, si-a dar seama ca motivul prinicpal pt care s-a mutat (obtinerea atestatului de arhitect Microsoft) nu se poate indeplini, asa ca a inceput sa vada ce e de facut. El e si corect si cinstit, nu vroia sa stea de ex pana prin ian-feb anul viitor, ca firma a platit la agentia de recrutare o caruta de vbani pe el si ii pot recupera doar in primele 6 luni! A inceput sa primeasca oferte, inclusiv firma la care a fost au venit cu oferta, insa a decis sa inceapa pe cont propriu si sa faca consulting. Va dati seama ce stres pe capul lui (dar pe al meu?!?), acum pe piata asta "crizata", gasit proiecte, intretinut familie etc. Insa deja se sta la coada pt el, sunt cateva companii care au zis ca pot sa ii dea de munca si 1 an de zile . Sunt foarte fericita pt el si parca mai linsitita. Bineinteles ca pana prin martie anul viitor va fi critic, pana se prinde cum vin banii, facut plati la timp, organizat platile la banci pt diverse imprumuturi etc. Dar stresul parca s-a mai atenuat, desi sunt stoarsa! |
Felicitari sotului! Bravo, ma bucur tare de reusita, mai ales ca acum 'trage' pentru el si e propriul lui 'boss'! (si mai e si calculatorist!
Ma bucur ca s-a aranjat si pentru voi si ca ai mai scapat si tu de stres, ca nu e bun pt. Samburel!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

cu
Robert Stefan (09.09.2007)