Burtici fericite de septembrie-octombrie (122)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
uve_got_mail spune:
Nu, Monica, cum sa ma supar! Ma speriasem vineri seara intradevar, dar am facut studiu de caz si m-am mai linistit...pana pe 4 august nu am un raspuns, macar sa vad daca e cazul sa repet analizele acum sau trebuie sa mai astept. Din pacate multi dr trateaza cu superficialitate problemele noastre, vroiam sa merg la un generalist la Medicover la care mai fusesem, dar am zis intai sa vad ce zice ginecologul.
Cum poti sa atasezi un document aici, sau nu poti???? 29+ , mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Alex tocmai de aia, n-o mai bate la cap cand vezi ca e ocupata. Si asa, si ea va stii ca o suni numai cand e musai, deci iti va raspunde la telefon si daca Doamne fereste e o urgenta! ![]() Asa se intampla la mine cu o prietena care ma suna de o gramada de ori pe zi sa ma tina la povesti. Pai cand stiu ca n-am o jumatate de ora de pierdut nu-i raspund, si poate chiar e ceva urgent. Stiu ca nu merge comparatia, dar e mai bine s-o suni cat de rar. ![]() ![]() ![]() |
Fii pe pace ca nu o sun decat cand trebuie sa ma duc la control si numai cand imi spune ea, crede-ma ca nu are numarul meu, ar fi si culmea la sute de paciente....plus ca eu NU sunt adepta sunatului aiurea, tocmai de aia m-a cam dezamagit la faza cu inchisul telefonului - daca era grav....ma rog, acum dau in paranoia, dar m-am calmat.
![](pupic.gif)
----------------------------------------------
Alexandra
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](ilovey.gif)
Bbelusa cea iubita
![](rugaciune.gif)
alex25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui uve_got_mail
Alex, la ce spital o sa nasti? ![]() ![]() |
La CFR2.
![](alcool.gif)
----------------------------------------------
Alexandra
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](ilovey.gif)
Bbelusa cea iubita
![](rugaciune.gif)
uve_got_mail spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui alex25
La CFR2. ![]() ---------------------------------------------- Alexandra ![]() ![]() ![]() Bbelusa cea iubita ![]() |
Ma gandeam ca poate avem aceeasi dr. Eu vroiam initial sa nasc cu un dr de la Filantropia care insa m-a cam speriat in sarcina asta si am zis sa il schimb. Cineva mi-a recomandat un dr la fostul spital Titan care e peste drum de mine, dar ce sa spun: am sunat-o sa intreb daca o gasesc la spital, intr-o zi de trei ori si in uramatoarea zi de doua ori si nici un raspuns. Dr de la Filantropia indiferent de ora sau de urgenta te suna inapoi imediat ce poate...Asa ca nici eu nu stiu ce sa zic de chestiile astea, adica ma gandesc asa: daca la nastere ma lasa balta???Eu o sa merg in paralel la ambii dr, si 'om vedea
![](floare.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica_dicut/monica_dicut.jpg)
monica_dicut spune:
Uve, da, asa da mama, 1.89 insemna bubuiala clara. Intr-adevar, cam asa le aveam si eu cand m-au bagat pe clexane. Defapt chiar mai mari putin. Oricum, e ok, adica nu e de imbolnavit cu inima VEzi ce-ti spune la controil si la eco. Dar sa ne tii la curent ca sunt chiar curioasa
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 32+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi O noua viata
uve_got_mail spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Uve, da, asa da mama, 1.89 insemna bubuiala clara. Intr-adevar, cam asa le aveam si eu cand m-au bagat pe clexane. Defapt chiar mai mari putin. Oricum, e ok, adica nu e de imbolnavit cu inima ![]() ![]() ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica ![]() ![]() ![]() Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() ![]() ![]() |
Iti dai seama ca imediat ce aflu cum stau, va dau de veste. Oricum multumesc pentru informatiile pe care mi le-ai dat. Eu raman la parerea ca e bine sa fii informat, mai ales cand e vorba de corpul tau, daca te lasi pe mana dr exclusiv...nu stii ce ti se poate intampla
![](pupic.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/daciana_p_ilie/daciana_p_ilie.jpg)
daciana.ilie spune:
"neatza" fetelor La Multi ani Iulika !
Sa fiti sanatosi si fericiti!
daciana 32+ Darius Alexandru
santorini spune:
'Neata fetele! Remember me?
Nu dati cu oua, ca nu am mai intrat de mult, dar am avut niste ultime saptamani de groaza la servici! Seful meu a intrat in concediu trei saptamani, un coleg si-a dat demisia, altu s-a imbolnavit si eu a trebuit sa le cam tin locul la toti. Si cum asta nu era de ajuns ne-am trezit si cu controale de la auditul intern, Curtea de Conturi si Corpul de control (probabil pentru ca la noi inca nu s-au schimbat directorii). Am fost varza! Si am terminat si cu zugravitul si rearanjatul hainelor in dulapu! Dar de luni gata, sunt in concediu
. Am incercat eu sa va urmaresc pe forum cat de cat, si in ultimele zile chiar recuperat (dar mai am ceva).
Felicitari pt Devylla, sa-i traiasca mandretea de fetita si sa creasca mare si sanatoasa la fel ca mamica ei!
Oricum am intrat intr-o panica atunci cand am vazut ca a nascut prima graviduta si am realizat ca oricum AMR-ul se apropie si eu nu am cumparat nimic si nici nu mi-am facut bagajelul, incat ieri am umblat de besmetica toata ziua prin oras sa fac cumparaturi. Asa ca mi-am cumparat doua pijamale, 3 perechi chiloti "moartea pasiunii", un sutien alaptat, tampoane pentru lauze mi-am comandat de pe net de la Rangali (oare sunt bune?) si o sa vina azi, iar pentru bebe am luat patru body-uri cu manecuta lunga, trei pijamalute (din alea cu totul), 2 caciulite, o pereche de manusi, un costumas si cam atat ... dar parca sunt mai linistita!
Bebe e foarte bine, am fost acum doua saptamani la control si avea 2 kg (chiar mi s-a modificat DPN-ul, adica acum e la fel ca cel dupa ultimul ciclu, ca pana acum era mai mic cu o saptamana) si e tare miscacios!
M-am intins cam mult. Va pup pe toate si multa bafta pentru fetele care merg azi la control. Un pupic special
pentru englezoaice Manga si Luto, si pentru constanteanca mea Selen (ca am vazut ca nu m-ati uitat, si sper sa nu ma ciufuliti prea tare ca nu am dat nici un semn de viata).
pentru Iulika si sa aiba multa sanatate pentru bebe Bruce! (tare m-am distrat cand am citit de masaj)
M-ai recuperez si revin! 34+ cu
nazdravanul meu
mariaanna spune:
Monica, eu am doua nasteri naturale, dar n-am ramas cu incontinenta urinara.banuiesc ca pozna de asta-noapte si azi dimineata a fost din cauza ca muschii erau foarte relaxati .Azi n-am mai patit nimic.
Si, mai zicea Ramsanparca ca e si din cauza ca atunci cand urinam nu golim chiar tot...Eu noaptea nu dorm cu protejslip, asa ca iti dai seama ce m-am speriat...
Camy, va fi super bine la cezariana, mai ales ca nu o sa-ti ramana mare semn....e asa de finut dr.....abia se vede o liniuta mica....In plus e si sufletist.Poti sa-mi spui si mie cat ii dai?
Nici eu nu stiu, desi e naturala...
Mariaanna
30+
Mamica de si
in asteptarea unui
sunt doar o frunza-n vant(despre mine)
cateva poze
www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=1394674036&albumId=167696965&ownerId=169157907" target="_blank">familia noastra
povestea nasterii lui Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/titi143/titi143.jpg)
titi143 spune:
Buna fetelor. A trebuit sa va scriu, sunt asa de fericita. Astazi sa nascut primul meu finut. Fiul verisoarei mele si in acelasi timp celei mai bune prietene ale mele. Abia astept sa il vad, sunt asa de fericita.
A nascut destul de usor. La ora 2 dimineata i sa rupt apa, la ora 4 era la spital, la ora 5 era cu perfuzii si la 8 avea copilul in brate. Asa nastere sa avem toate. Scurta si nu extraordinar de dureroasa si fara complicatii.28+ cu
Eduard Thomas
Evolutia noastra