Burtici fericite de septembrie-octombrie (122)
Raspunsuri - Pagina 9
alex25 spune:
Gata, ma linistesc, ca nu e vina ei.....va pup si va multumesc din sulfet ca m-ati lasat sa ma descarc.
----------------------------------------------
Alexandra 30+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
vias spune:
si eu am o problema cu nascutul...sa nu fie marti ... dar cum o sa fie cezariaan..si cum medicul meu din Tg Mures stie prin ce am trecut...ca doar era langa mine atunci..nu o sa fac cezariana marti....stiti voi..3 ceasuri rele...asa am gandit si inainte de nasterea lui darius...atunci mai si ploua...imi ziceam mereu in gand ca plange cerul....doamne ce presimtiti fantastice am avut..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
25+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 Vezi ca pe aici pe undeva e un bufet suedez, så nu uiti så treci pe la el.. |
Aida ... 32+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
lutoniana spune:
Iulikaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
am ajuns si eu la zi....si acum trebuie sa plec dar vroiam sa te pup dulce si sa te imbratisez, sa iti dea Dumnezeu un Bruceulica gras si frumos chiar daca acum sta cu capu ascuns pe undeva.
Nastere usoara si sa-mi pastrati si mie ceva bun pt cand ma voi intoarce epuizata si sper fara alte incidente.
Fetele cu controale distractie maxima la vizionarea celui mare tare film.
Adi multam de raspuns
Si nu mai dati atata cu bata in cap la fetele de la schimbul de noapte ca uite eu ziua nu pot sta aici si scriu seara si ma simt bine, na
Cea mai fericita 33 + cu
uve_got_mail spune:
citat din mesajul lui alex25 Aida, chiar daca o sa ma bati trebuie sa ma descarc ca nu mai pot. Sa va povestesc cum sta treaba la mine: Toate controalele tre' sa le fac la camera de garda la spital, ptr ca dr mea nu lucreaza la nici un particular. Buuuuun..... de fiecare data cand m-am dus la 7 dimineata am stat pana la 1-2 dupa pranz, cel putin, asa ca am decis sa ma duc cand e de garda si pe seara. Cand m-am dus pe seara nu mai era nimeni, DAR a avut urgente si cezariene si nu a mai putut sa ma vada, deci am plecat acasa plnasa toata, dupa stat 3 ore pe hol ca vaca. Acum, cand am decis amandoua sa nu ma mai duc decat dupa ce o sun inainte cu 5 minute (eu lucrez la 2 pasi de spital) sa vada ea cam care e treaba sa nu mai stau ca proasta, imi spune sa nu ma duc ca e omor, apoi nu imi mai raspunde si acum are tel inchis - deci clar are urgente ceva. Asa ca, nu dau vina pe ea ca e om si urgentele sunt pe primul plan, DAR ginion ca al meu, mai rar . de fiecare data cand urmeaza control, dupa ce ca am emotii cu carul, mai stau si cu frica asta ca nu apuc sa ajung sau mai stiu eu ce. In concluzie: Imi cer mii de scuze ca scriu prostii, dar nu mai pot - si mai am si o zi oribila la servici! ---------------------------------------------- Alexandra 30+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra Bbelusa cea iubita Da Doamne sa ne nastem sanatoase |
Buna, fetele,
Alex, stai linistita ca nu esti singura ghinionista...Azi trebuia sa merg la spital la control ca trecusera trei saptamani de la ultima vizita si la 7 eram la receptie....dar dr mea, cea noua era in concediu pana pe 4.08. Asa ca m-am intors acasa, m-am gandit daca sa merg la munca sau nu si am zis sa ma odihnesc azi, ca tot e dreptul meu. Penultima data cand am fost la spital, dr era plecata la un congres...Asa ca raman tot pe Medicover, pe 4 am programare si sa vad ce imi spune dr de acolo in legatura cu analizele mele.O sa fac si morfologia de trim 3 si de-abia dupa o mai caut pe dr; tare nasol e in spitale din pacate...
29+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
raluk16 spune:
Alex tocmai de aia, n-o mai bate la cap cand vezi ca e ocupata. Si asa, si ea va stii ca o suni numai cand e musai, deci iti va raspunde la telefon si daca Doamne fereste e o urgenta!
Asa se intampla la mine cu o prietena care ma suna de o gramada de ori pe zi sa ma tina la povesti. Pai cand stiu ca n-am o jumatate de ora de pierdut nu-i raspund, si poate chiar e ceva urgent.
Stiu ca nu merge comparatia, dar e mai bine s-o suni cat de rar.
28+
monica_dicut spune:
Da Uve, cum esti? Sper ca nu te-ai suparat pe mine
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 32+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
uve_got_mail spune:
Monica ma bucur ca analizele tale sunt mult mai bune de data asta! Apropos de IR-urile mele am studiat problema si pe foile de la eco valorile de 0,89 stanga si 1,89 dreapta erau IP-uri adica indici de pulsatilitate Doppler. M-am uitat pe cd-ul cu inregistrarea eco si IR-urile, adica indicii de rezistenta sunt 0,55 stanga si 0,78 dreapta, deci oricum mult mai mici. Sper sa fie ok cuplate cu analizele de sange, sper ca in saptamana 32 cand fac eco Dopplerul sa iasa mai bine. Incerc sa fiu optimista si deocamdata nu mi-am luat tensiometru ca devin paranoia de tot. Bebita e foarte agitata si face valuri in continuare, asta ma linisteste oarecum...
Iulika la multi ani si sa fii sanatoasa si iubita; sa ai un bebe sanatos si frumos!
uve_got_mail spune:
citat din mesajul lui alex25 Gata, ma linistesc, ca nu e vina ei.....va pup si va multumesc din sulfet ca m-ati lasat sa ma descarc. ---------------------------------------------- Alexandra 30+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra Bbelusa cea iubita Da Doamne sa ne nastem sanatoase |
Alex, la ce spital o sa nasti?