Burtici fericite de septembrie-octombrie (122)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Gata, nu va mai agitati pentru mine ca mai am un pic si crap aici - normal ca dupa ce nu mi-a raspuns la tel, acum are mobilul inchis, deci pentru mine slabe sanse sa mai ajung astazi la control - am un ghinion fantastic, de fiecare data se intampla ceva, ori stau cu orele pe hol, ori are urgente, ori nu mai raspunde - deja nu mai pot, incep sa ma deprim rau de tot!
La fiecare 2 saptamani trec prin stresul asta si nu mai poooot.
----------------------------------------------
Alexandra 30+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

mimika, hai ca esti tare NU esti deloc pretentioasa. DA ti-am zis eu, te vad ca mergi cu ei pana aproape de termen.
Pt ce vrei tu cred ca Lincontro e perfect. Tot cam asa vreau si eu. Si in plus la ei nu se fac nunti ca e micut, ai vazut. SAu se fac tot din astea mici. Noi mergem saptamanal acolo si n-am vazut mai mult de 3 botezuri si o nunta

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 32+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

alex zau ca te bat ce ai fato? ia zi la barbat sa presteze diseara sa te calmezi
crezi ca daca te enervezi iti raspunde la telefon?
jakbscbjyhd de treaba si dr nebuna sa ne supere noua fata
te si lasa nervii ca nu te ajuta nicicum

Aida ... 32+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Buna si de la mine!
LA MULTI ANI IULIKA!!!!Sa fii sanatoasa si sa ai o nastere cat mai usoara!
Aida, Monica, ma bucur foarte mult ca ati primit vesti bune!!.
Vorbiti de botez...eu, cum va ziceam, inca nu am nasi pentru baietel.... Initial ma gandeam sa fac ceva petrecere acasa, apoi m-am gandit la varianta restaurant, si ca varianta numarul 3 ar fi acasa cu serviciu de catering. Ce ziceti?? Oricum, nici eu nu m-as grabi cu botezul imediat, l-as face prin ianuarie, ca asa e si bebe mai grasun putin...Doamne ajuta sa fie totul bine!!
Bebe se misca ceva de speriat, de ieri s-a mutat pe partea dreapta, cu totul, si tine ceva sub coaste, pe la ficat. Nu ma doare, dar nu pot sta nici la calculator inclinata spre dreapta
Astazi merg sa fac ecografia morfologica de trimestru 3, si ma rog sa fie totul bine si sa-i vad fatuca, in 3d (daca imi face, ca merg in sistemul public )
Si pentru mine asta e ultima saptamana de lucru, de luni mi-am propus (ambitii marete, nu alta ), sa fac o compilatie de melodii super faine, si sa le ascult la maxim, sa-mi disper eventual si vecina de jos (ca si ea ma dispera, chinuie un catel, il lasa toata ziua si noaptea singur, si catelul urla, plange, schiauna...)
Cam ata, va si revin poate azi!!

Gianina 30+ cu Loris Stefan

Loris
Fotografii

Mergi la inceput

Aida, chiar daca o sa ma bati trebuie sa ma descarc ca nu mai pot.

Sa va povestesc cum sta treaba la mine:

Toate controalele tre' sa le fac la camera de garda la spital, ptr ca dr mea nu lucreaza la nici un particular.
Buuuuun..... de fiecare data cand m-am dus la 7 dimineata am stat pana la 1-2 dupa pranz, cel putin, asa ca am decis sa ma duc cand e de garda si pe seara.
Cand m-am dus pe seara nu mai era nimeni, DAR a avut urgente si cezariene si nu a mai putut sa ma vada, deci am plecat acasa plnasa toata, dupa stat 3 ore pe hol ca vaca.
Acum, cand am decis amandoua sa nu ma mai duc decat dupa ce o sun inainte cu 5 minute (eu lucrez la 2 pasi de spital) sa vada ea cam care e treaba sa nu mai stau ca proasta, imi spune sa nu ma duc ca e omor, apoi nu imi mai raspunde si acum are tel inchis - deci clar are urgente ceva.

Asa ca, nu dau vina pe ea ca e om si urgentele sunt pe primul plan, DAR ginion ca al meu, mai rar . de fiecare data cand urmeaza control, dupa ce ca am emotii cu carul, mai stau si cu frica asta ca nu apuc sa ajung sau mai stiu eu ce.

In concluzie:

Imi cer mii de scuze ca scriu prostii, dar nu mai pot - si mai am si o zi oribila la servici!

Bbelusa cea iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

De fapt cred ca o sa stresez doar catelul, daca vecina tot nu e.

P.S Ma intrebam, asa...oare daca te prea mult, nu e rau pentru sarcina, sa nu forteze menbranele . Sa ma apuc sa iau ce mi-a dat dr (cred ceva natural...nici nu m-am interesat pana acum, dar nu se mai poate )

Gianina 30+ cu Loris Stefan

Loris
Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

alex , pai de ce ai ales tocmai dr asta daca ai vazut la primele controale cum sta treaba?
daca totusi vrei tu aceasta dr , de ce nu mergi la alt dr la eco sa te supravegheze , cu programare , elegant si sa mergi la ea la nastere

Aida ... 32+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Kemsy succes si tie azi!

Nici eu nu mi-am mai vazut puiul de 8 saptamani si mor de dor... cred ca o sa plang acolo de fericire cand o sa-l vad

Alex gandeste-te ca poate e la o nastere. Cat de tare te-ar enerva daca atunci cand nasti tu ar raspunde la telefon? Si daca insisti prea mult se va enerva tot pe tine ca nu ai rabdare. Asa ca n-o mai presa (ca poate de aia a inchis telefonul) si descarca-te aici, ok?

28+

Mergi la inceput

Aida, am mare incredere in ea ca medic, mi-a fost recomandata si de asta nu as renunta. Ea imi face control lunar, acum vrea la 2 saptamani si de fiecare data imi face eco, morfologiile le-am facut in alta parte. Mi se pare aiurea sa ma urmareasca un doctor si sa nasc cu altul, nu mi se pare normal.

Din pacate e situatia de asa natura ptr ca nu lucreaza la particular, dar se poarta frumos, raspunde la intrebari, da sfaturi, am auzit numai de bine despre ea, de ce sa mint...offff.... Pe de alta parte, daca stai si te gandesti e normal ca urgentee sunt primele - ca daca eu ma duc la spital si tre' sa nasc mi-ar conveni sa le lase pe alea de la consult si sa se ocupe de mine, pe de alta parte ma gandesc ca daca doamne fereste am nevoie urgenta de ea si nu o pot contacta, ce ma fac?

Nu stiu daca ati inteles ceva, dar sunt putin isterica si paranoica.

Bbelusa cea iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Alex bataita la doctorita ta dar ..daca tot ai ales-o pe ea banuiesc ca te-ai gandit ca se poateintampla sa ceva nu?Hai nu mai fi supårata.Dupå cum scrii se simte ca ai niste nervi de nu mai poti..

Kemsy Bafta la eco....Så fie bebe sånåtos ca fatzuca i-o poti vede la nastere..

Vezi ca pe aici pe undeva e un bufet suedez, så nu uiti så treci pe la el..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 35+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput