Burtici fericite de septembrie-octombrie (122)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Bunå dimineata!!

Fetelor vå multumesc din suflet pt uråri..Sunteti toate dragutze si eu tare m-am atasat de voi..

Azi voi fi pe aici mai mult sau mai putin, voi merge så mai fac cateva cumpåråturi si så le las la cumnata unde va avea loc petrecerea maine..Eu nu voi avea nici un invitat azi..Voi face niste pråjituri..Pt voi..

Asa ca så incep..Cafelutza e gata..Cine doreste......fetelor poftiti nu va jenati..E bufet suedez..

Adimercedes am primit sacosica...Nu stiam de ce e goalå..Dar m-ai låmurit asa ca am trimis-o inapoi incarcata ,par avion

Alex si Raluk bafta la eco..:parca mai era cineva ..cå erau mai multe care au control dar eu am pierdut pe drum..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 35+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Ola!

iulika

Aida, monica, iulika, diamar, ma bucur pentru vestile bune!
Care se duce azi la control, ca deja am uitat? alex, raluk, cami...

Moni, merci pentru tips-urile cu restaurantele. In afara de L'incontro, pe celelalte nu le stiu. Eu nu vreau botez mare, vreo 30 de persoane, asa...dar o sa vorbesc la restaurante dupa nastere, oricum. Chiar daca sunt constienta ca se suprapune cu perioada de nunti.

33+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

na, neatza si de la mine
de fapt eu m-am trezit ceva maievreme, dar am pus deja ciorbita la foc. azi e zi de gatita, asa ca pana mai tarziu nu dau pe la voi.aseara v-am citi sa recuperez ce-am pierdut, pana mi-au cazut ochii in gura de somn si acum nu mai stiu nimic ce-am citit.
fug la bucatarie sa ma apuc de felul doi si sa si apoi si apoi si tot asa...

anco 32+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

mimika chiar ma intrebam pe unde esti

Aida ... 32+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Cafea de criza: Se ia o boaba de cafea, se leaga cu o ata, si se scufunda de 2-3 ori în ceasca cu apa fierbinte. La fiecare 3 cafele se schimba ata….

Aida ... 32+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

FF tare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Alex multumesc. Bafta si tie azi la control si tuturor fetelor care merg azi !

Aida, Diamar, Ramona multumesc mult

Camy ce oameni... incompetenti... si fara inima...

Moni poate reusesti s-o lamuresti pe soacra ca n-are rost sa va grabiti peste cumnati . Intr-adevar, cred ca un Botez de primavara e cel mai frumos . Ma faceti sa ma mai gandesc daca vreau neaparat in ianuarie . La Botezurile la care am fost eu nasa a trebuit sa-l tina in brate pe finut toata slujba. Sa nu avem mila de ele? Ma gandesc la greutatea copilului

Aida au n-as schimba nici ata

Moni, Camy Doamne ajuta, va fi bine de data asta!

28+

Mergi la inceput

Moni, si eu am aceeasi frica, sa nu fie pe 10 august, din acelasi motiv. dar nu vreau nici pe 11 (am o fobie cu 11-le, cum au altii cu 13-le sau cu pisica neagra) si as prefera nici pe 14 de ziua mea. Cam pretentioasa

iulika, iau si eu o cafeluta. Sa inceapa

Grasii mei iubiti
hi5
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Iulika multumesc .

Eu m-am servit cu o cafea cu lapte si cu gheata... yammmiii

28+

Mergi la inceput

Poftiti, poftiti nu va jenati...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

mimika chiar ma intrebam pe unde esti

Aida ... 32+
Poze cu noi

Incerc sa ma trezesc, ca doarme sufletul in mine. Am avut un vis azi-noapte...Cu chestii paranormale...de om nesanatos. Cand ma adun va pove sa radeti si voi de mine.

Grasii mei iubiti
hi5
poze

Mergi la inceput