Burtici fericite de septembrie-octombrie (122)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
uve_got_mail spune:
Citat: |
citat din mesajul lui santorini 'Neata fetele! Remember me? ![]() Nu dati cu oua, ca nu am mai intrat de mult, dar am avut niste ultime saptamani de groaza la servici! Seful meu a intrat in concediu trei saptamani, un coleg si-a dat demisia, altu s-a imbolnavit si eu a trebuit sa le cam tin locul la toti. Si cum asta nu era de ajuns ne-am trezit si cu controale de la auditul intern, Curtea de Conturi si Corpul de control (probabil pentru ca la noi inca nu s-au schimbat directorii) ![]() ![]() ![]() ![]() Felicitari pt Devylla, sa-i traiasca mandretea de fetita si sa creasca mare si sanatoasa la fel ca mamica ei! Oricum am intrat intr-o panica atunci cand am vazut ca a nascut prima graviduta si am realizat ca oricum AMR-ul se apropie si eu nu am cumparat nimic si nici nu mi-am facut bagajelul, incat ieri am umblat de besmetica toata ziua prin oras sa fac cumparaturi. Asa ca mi-am cumparat doua pijamale, 3 perechi chiloti "moartea pasiunii", un sutien alaptat, tampoane pentru lauze mi-am comandat de pe net de la Rangali (oare sunt bune?) si o sa vina azi, iar pentru bebe am luat patru body-uri cu manecuta lunga, trei pijamalute (din alea cu totul), 2 caciulite, o pereche de manusi, un costumas si cam atat ... dar parca sunt mai linistita! Bebe e foarte bine, am fost acum doua saptamani la control si avea 2 kg (chiar mi s-a modificat DPN-ul, adica acum e la fel ca cel dupa ultimul ciclu, ca pana acum era mai mic cu o saptamana) si e tare miscacios! M-am intins cam mult. Va pup pe toate ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() M-ai recuperez si revin! ![]() ![]() nazdravanul meu |
Bine ai revenit, lasa ca o sa iti fie dor dupa o vreme de agitatia de la serviciu
![](icon_smile_big.gif)
![](alcool.gif)
![](bang.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Dana15 spune:
Alex o imbratisare si de la mine, ca sa nu mai fii suparata! sa stii ca te inteleg! te pregatesti sufleteste ca mergi, ca vei vedea puiutul, ca te vei linisti ca totul este ok..si..bufff! lasa ca poate vei reusi in curand sa ajungi la dna doctor!
Raluk , camy si daca am uitat pe cineva, sa ma scuze,..sa va intoarceti incantate si cu zambetul pana la urechi!
Geani tu ziceai de cutu inchis in casa?!! vai, cred ca m-as duce la usa lui si as plange acolo cu el..nemernicii si netrebnicii de stapani! am si eu o vecina in blocul de vis a vis care cand pleaca de acasa isi inchide cokerul pe balcon..va dati seama saracutul, pe caldura asta?! rusine!
Monica ma bucur ca regimul a avut rezultate si ca bebe este bine! doamne ajuta sa srea acolo pana la 37-38!
aida am savurat toate bancurile tale! inveselesti atmosfera!
Dana 30s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iuliapapusa/iuliapapusa.jpg)
iuliapapusa spune:
Buna fetele, va multumesc pentru parerile despre rochita si Manga despre burtica.Sunteti niste dragute toate
.Nu imi place rochia dar vorba voastra vad eu cum fac cu accesorii sandalute etc.
Si eu sunt varsator din cate am inteles din cap trecut vor fi schimbari 5 6 august Luto, Raluka vor fi schimbari bune sau rele?
Aida felicitari pt rezultatul de la eco 2 kg?
Am mai vrut sa zic ceva da nu mai tin minte
va pe toate si ma duc ca mai am de recupeat cateva pagini din cap trecut plus cel prezent
+28 cu
Stefania Gabriela
poze burtika
Dana15 spune:
Santorini bine ai revenit!
Titi sa-ti traiasca finutul si felicitari la parinti!
Eu ar trebui sa merg la cosmetica..am programare la ora 14, dar nu am nici un chef..sa ies din casa pe caldura asta!! uff! neinspirata ora! vorba ceea, "daca-i musai, ca de voie buna"
Dana 30s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/claucia/claucia.jpg)
claucia spune:
Dana, eu stiam vorba "Daca-i musai, cu placere!". Pai te duci tu la cosmetica (probabil ca ai plecat deja) in caldura dar cine se face frumoasa, fina, neparoasa si radioasa? Tu si cu Manga ce mai sunteti asa.
Titi sa-ti traiasca finutul cel usor sosit pe lume...ce-o fi si pe ei cand sosesc furtunos sau nu, oricum e o chestie...iar am fost adanca rau nu?
Clau 32+ cu
si Alessia Maria
13 iulie 2007
varsta bb2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iuliapapusa/iuliapapusa.jpg)
iuliapapusa spune:
Doamne ce plictiseala nu mai e nimeni pe aici?+28 cu
Stefania Gabriela
poze burtika
Danuta1979 spune:
Salutare burtici harnice la scris ce sunteti
IulikaLa multi ani! Sanatate si intelegere in familie! Copil sanatos, destept si norocos!
Maine merg si eu la Iosup...sper sa fie totul ok. Si poimaine la spital sa-mi ia dr. mea secretii din col. Deja am tratat cu sotul si asta seara sau maine seara ne rascheteaza la dansa sa fim pregatite pt. controlul de vineri.
Dana 32+ cu
Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
iuliapapusa spune:
Fetele vreau si eu sa ma tund da nu stiu cum eu am un par f rar pisicos si asa lins lungime medie si nu ma avantajeaza deloc as vrea o tunsoare care sa-mi ofere si mie volum ca nu am deloc asa cum il am nu-l pot aranja deloc+28 cu
Stefania Gabriela
poze burtika
techila spune:
eu va urmaresc din umbra, am vazut ca nu e activitae deosebita si m-am uitat mai devreme la Captain Planet, dupa aia am facut nitica trebusoara, scos javra la pipi, vopsit un pic, facut un capucino ca acum la 2 incepe harry potter
si la 5 incepe columbo. in afara de durerile de burta care ma enerveaza la culme, azi este o zi minunata. asa va fi si pentru fetili care merg pe la doctori.
alex....fara nervi...aaammmmmm...inspiram...numeri pana la zece....expiram...numeri pana la 10....vizualizam mental catzeii....brusc ziua s-a facut minunata si la tine
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze si
iuliapapusa spune:
As vrea sa ma si vopsesc da nu stiu ce culoare.Am sa folosesc sampon ca nu este asa de toxic precum vopseaua.Voi ce culoare ma sfatuiti?+28 cu
Stefania Gabriela
poze burtika