Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (229)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui nemary

am incarcat pozele si cateva filmulete de la Ferma Animalelor din Pantelimon.

http://community.webshots.com/album/570660676ubCsQV?start=36

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Pupa mama copanelele alea de ciocolata! Si carliontzii aia!
Sa vezi peste 15 ani, cand o aparea pe plaja - asa, dupa 2 zile, cat sa se coloreze - cate capete intoarce!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

alina , ceska, irinouka,va pupic!

plec sa imi fac unghiile si apoi in parc cu milan. poate vor fi factori declansatori

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Roxi, te-am prins .Unde umbli de nu te vede omu?
Ce face Adeluta?Mai are bubite?

Ema, sunt foarte emotionata pentru tine.Tot stau sa te pazesc doar doar vii cu vestea cea mare.
Deseara?

Alina si mie sportul in echipe mi se pare cel mai bun pentru un copil.
Abia astept sa creasca Razvi sa vad ce sport ii va place.Va trebui sa incercam cateva pana vom afla.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Romanab,
am vazut pe blog ca pentru moment lui Razvi ii place literatura .

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna!Am intrat sa vad cum se mai simte Ema ca nu vreau sa ratez momentul in care puiutul va veni pe lume.Azi Darius implineste 4 luni.Ce repede a trecut timpul!Ne laudam cu 7,7 kg si 70 cm. tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

La multe luni, Darius!!!!

Altfel cum mai esti Danuta? Cand va reintregiti gashca? Parca in august, asa-i?

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
poze cu noi Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Hello, zuzici.

Ellenuta, sorry pt pb voastre. Chiar mi-e mila si de tine si de Eva mica si frumoasa. Fetele cred ca ti-au dat cele mai bune sfaturi, probabil pana la ora asta ai fost si la medic cu ea, asa ca in cateva zile o sa fiti ok.
Ah, vreau sa zic ca seamana rau de tot cu tine acuma. Stii ca eu sustineam ca seamana tare cu sotul tau. Ei bine, s-a schimbat treaba. E bucatica rupta din mami, si frumoasa rau!!

Ufff, am vrut multe sa mai zic, de azi-dimineata ma tot pregatesc sa scriu, dar am si eu pe cap o pb., si numai la asta ma gandesc, nici nu ma pot concentra ca lumea....

Sa va zic:

De vineri seara Mathias ia Sumetrolim pt. nenorocitul ala de Proteus din urina. Vreo 2 zile a fost bine, nu s-a mai chinuit noaptea. Dar de luni seara iar a inceput. La culcare, i-au trebuit 2 h ca sa poata adormi (la ora 1 noaptea, cum va ziceam), numai s-a foit si a gemut, s-a rostogolit si zvarcolit in toate felurile.....clar ceva il durea, dar nu stie sa zica ce.
Apoi, ieri, s-a culcat la 23, dupa o doza de Nurofen, ca l-am vazut ca incepe iar agitatia, asa ca i l-am dat din timp si a adormit mai usor. DAR s-a trezit la ora 1 si pana la 3 noaptea iar am stat de veghe langa el, mi se rupe inima cand il vad cum se foieste si scanceste si se agita de durere, si nu poate dormi.

Azi s-a trezit tarziu tare (deh, era obosit micutul de azi noapte), la 10:45. Bun, era clar ca va dormi tarziu de amiaza (adica pe la 15:30- 16 - asa adoarme cand se trezeste tarziu dimineata).
Dar la 15:30 l-am pus la culcat, pana la 16:30 am leganat la caruciorul ala, simteam ca mi se rupe bratul si spatele, si tot nu s-a culcat. Nu putea, scancea, se foia, si asta dupa o doza de Nurofen, again.
L-am luat sus, peste o juma de ora s-a cerut el la nani, deci la 17 Dupa 45 de min. urla ca din gura de sarpe. L-am luat sus, l-am pus jos pe pilota, unde a adormit la loc (o fi avu ceva cosmar??).
Unde doarme si acum, la 19. Va dati seama la cat se va culca deseara

Pb. nu e asta. Pb. e ca nu inteleg ce-l doare.
AM sunat-o pe dr., i-am zis toata povestea, a zis ca infectiile urinare dau dureri pe tractul urinar, sa continui tratam. minim 7 zile si sa-i dau Nurofen de cate ori il doare....

Sper din suflet sa nu fie altceva, sa-l doara altceva si eu sa nu-mi dau seama. Imi vine sa bocesc aici singura, am o stare super naspa, sunt moarta de grija si de spaime...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

ALINA .Noi suntem bine!Darius are zile in care e linistit si zile in care e foarte agitat.Doamna care are grija de el il iubeste foarte mult si sunt multumita de felul in care il ingrijeste.Cei mari sunt foarte fericiti la bunici.Sunt toata ziua in curte,alearga,se joaca la nisip,fac baie in piscina.Mie mi-e tare dor de ei dar ptr ei e mult mai bine acolo.Sotul e acum in tara.A plecat ptr ca un prieten foarte bun a avut un accident cu motocicleta si a murit.Inmormantarea a fost vineri si sotul a mai ramas cateva zile cu piticii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

am fost la doctor .. mi-a dat glicerina cu nistatin si 1 pastila de diflucan .. pe care eva a binevoit s-o vomite .. acum l-am trimis pe sotu' sa-mi ia alta ... mai mult refuza si ceaiul .. dar s-a apucat de baut apa din pahar, sper ca macar apa si lapte sa bea .. sunt asa de suparata ...

lala uff .. eu i-am mai dat antitemice si nu mi=a facut niciodata stomatita .. s-a gasit taman in vacanta .. .. stiu parerea ta legat de vacanta si copii .. dar uite ca pe mine m-a dezarmat de tot intamplarea asta ..

ema contractii .. ?! asteptam vesti de la tine!

ceska sunt cu moralul la pamant .. s-au adunat multe si bolesnita evei a pus capac .. in plus, vrea numai in brate, se matzaie, se maraie ... iar pe mine ma doare burta ..

nemary multumim! am vazut si eu printesa la ferma .. e o frumoasa!

roxanici

danuta Darius! sa cresti mare si sanatos si sa-ti iubesti fratiorii!

ven uff Doamne cat tragi si tu .. cred ca-l ustura pe micut si d-asta se foieste si se agita. pupam baietelul sa se faca bine repede!!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 31+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

fetele.
Nu am reusit sa citesc decat ce s-a scris in capitolul asta, nu prea mai reusesc sa intru din pacate.
Am intrat sa vad daca a nascut Ema, dar vad ca bebe mic inca se lasa asteptat.
Am vazut pozele cu Eva dulcica foc, delicioasa in halatelul alb si cu palariuta. Apoi am aflat ca e bolnaviara, aftele astea sunt cam pacatoase, dar trec ele si o sa fie iar fetita jucausa de pana acum. Am vazut-o si pe Dariuca la ferma animalelor, vad ca nu s-a speriat de ele, pupam carliontata mica.
Ven ufff mami ce mai trageti si voi. Sper sa-i treaca mai repede puiutului mic si sa poata macar sa se odihneasca.
Laurici zic si eu ce au zis fetele, lasa-l o perioada si poate dati peste un intructor cu mai mult tact, daca ii e frica de apa si l-a fortat sa intre fara aripioare numai bine nu a facut. Trebuie sa capete el incredere, nu ai ce sa faci.
Despre noi acum: Emma a reusit sambata sa cada si sa isi faca cucui la frunte, julit nasul, spart buza, zdrelit barba, julit degetele de la maini si un genunchi. Totul dintr-o cazatura si sub ochii mei si ai lui taica-su . A vrut musai 2 jucarii de impins(un bat cu o bila la capat) si era asa incantata de ele ca a inceput sa alerge sa nu o bagam in masina, pana sa ajunga Gabi la ea s-a impiedicat si avand ambele maini ocupate a luat-o din plin. Dupa cateva secunde a inceput sa tipe dupa jucariile ei..off, e prima cazatura urata rau. S-au inchinat alea de la gradinita cand au vazut-o cum arata luni. In rest zicem cateva cuvinte in romana, cateva in engleza si multe in limba ei. De inteles intelege foarte bine si romana si vad ca si la gradinita zic cele de acolo ca intelege foarte bine ce i se spune. Daca face ceva rau si te uiti la ea, isi pune mainile la ochi sa nu o mai vezi. Din septembrie o muta la grupa mai mare, acum e printre cei mai mari din grupa si deja isi asuma rolul de veterana, le imparte jucarii copiilor, ii alinta pe spate pe cei care plang, strange jucariile(numai acolo, ca acasa nu am reusit sa o conving). De cateva zile e foarte cald aici(32-36 de grade) si nu prea dormim noaptea....dar trec si astea.
Gata ca am scris o gramada.

Eliza
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput