Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (229)
Raspunsuri - Pagina 8
ceska777 spune:
Ven,
imi pare rau sa aud ca Mathias inca mai sufera asa cu infectia urinara. Azi dimineata am tinut si eu de sase de la 03:30-05:30 ca era Benny foarte agitat, am incercat cu calgel pentru ultimul canin care tocmai iese, apoi nurofen si a baut si lapte... Abia a adormit.
Sa ne rugam sa treaca odata suferinta asta...
Danonique,
la multi ani lui Darius! Aveti acolo un junior grozav cu niste dimensiuni de toata lauda.
Irinouka,
masina ministeresei a aparut, si spre "lauda" ei cica decizia de a chema masina cu soferul si acareturi de birou era mai rentabila economic decat sa cheme cu avionul un colaborator ... a scapat statul german cu 500,-eur mai ieftin cica.
Eliza,
saracuta Emma, of-of-of! Ce buf a tras! Pupam ranile!
Merg sa ii fac baie gazei singura ca tati e de dupa masa.... oricum o sa stea sa il astepte ca a dormit pana la 17:10 azi.
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Ven spune:
Maine la 16 mergem la o dr. internista sa il consulte pe Mathias, sa-si dea cu parerea. Nu pot sta asa sa astept sa treaca de la sine....ce?
In alta ordine de idei, Mathias are doar 4 dinti sus si 3 jos. Si un colt de la o masea iesit. Nu mai stiu cati dinti avea Markus la varsta asta. O sa intreb dr. si de chestia asta.
Good night!
Laura Ioana spune:
Buna, fetelor
Am vazut pozicile Evei de la Nisipuri
O dragalasa si cu ochi de strengarita, iar mamica e o graviduta minunata! Off, biata de ea ce se chinuie cu aftele alea nenorocite! Sper din tot sufletul sa aiba efect imediat tratamentul dat de medic, ca sa se linisteasca si ea micuta, dar si tu Elle
Ven
mi s-a facut pielea de gaina citind prin ce chin trece si Mathias
Tare rau ca nu pot sa ne spuna ce-i doare
Sa speram ca e ce spune doctorul si va trece repede! Multi pupici
Ema
ce emotii am! Fac galerie sa vina bebe mai repede, ca sa scapi de caldurile astea!
Eliza
cred ca ti-a stat inima s-o vezi cum cade
Pupici pe "belituri", sa nu ramana semne
Alina
felicitari pt curajosul tau inotator!
Laurici
ai sa vezi, mami, cand va descoperi scumpul de Dimi ce-i place sa faca n-o sa mai aiba timp de tine
Numai sa ai rabdare...io vorbesc, parca vad ca nu o sa ma descurc sa-i descopar fetei talentele
Dana
la multe lunite lui Darius
! Ptiu sa nu-l deochi ce maricel e! Media la 6 luni e de 67cm, iar el are deja 70
Mare pacat de prietenul sotului, Dumnezeu sa-l ierte!![]()
Stancutza
cum e cu noile dispozitive? CUm va mai descurcati? Ce face puiul tau scump?
Ramo
stii la ce ma gandesc io de pe acum? La castane
Dar parca nu mai indraznesc si anul asta, ca anul trecut te-am pus o gramada pe drumuri
Hmm? Ce zici?
Stiu ca mai e pana atunci, dar tare ma ia cate-o pofta si am zis sa "stric" o vorba...
Fetelor, cine comandase de pe www.mytoys.de? Cat era taxa de transport, mai stiti? Si in cat timp vin produsele?
Pupici si fug la nani
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
grati.ela spune:
Elle aftele atesta o infectie virala. Acum 2 ani exact asa a patit si Ozi la bulgari. Pe noi insa ne-a indus in eroare faptul ca a debutat cu o conjunctivita usoara, apoi a varsat, diaree si febra 39, i-am dat augumentin pt ca avea rosu in gat cu basici pe amigdale si am crezut ca e infectie bacteriana...dupa 7 zile de augumentin a revenit febra numai ca in toata Varna nu am mai gasit augumentin, am ajuns acasa cu gura plina de afte si cu febra care a mai tinut 10 zile. Ozi a slabit 2 kg (avea de unde!) pt ca nu a reusit sa manance mai nimic. Am luat tot soiul de nebunii de la farmacie...cel mai bine s-a simtit cu apa de gura de la Aslavital numai ca, surpriza....s-a depus argila pe dinti si dupa doi ani inca se vede... Concluzia mea: a pescuit fata ta un virusache. Antibioticul e frectie. Pt a fi sigura ca-i inf virala si nu bacteriana poti face analiza de sange la CDT Babes: procalcitonina.
si nu fi suparici pe Anutza mica.
Laurici, la Ozi sunt baietei care au plans juma de ani si acum castiga medalii la concursuri. Poate vrei sa-l aduci pe Dimi la Lia Manoliu la Narcis. Cu aripioarele n-are sanse sa invete vara asta, asa ca nu a facut rau ca i le-a scos...tu trebuia sa-l sustii de pe margine si sa-l apreciezi cu aplauze pt fiecare mic progres. Are timp sa invete!
eu ieri am semnat actele la garsoniera...sunt atat de fericita!!! aveti idee cu cat se inchiriaza o gars in Tineretului/Sincai?
grati.ela spune:
sunt o nebuna...nici nu am bagat de seama ca pe 29 iulie flacaul meu a implinit un an si jumatate!!! Mary, Cristina, felicitari printesucilor Dariuca si Antonia!
Al meu baiat e gladiolul trupei: 82cm/9.650kg
ramonab spune:
Neata!
Grati multu de cafea.Eu va ofer un fursec langa ea.
Al meu e gladiolul trupei
82 de cm si 9,200.kg.Te-am luat
La multi ani gladiolului tau!
Felicitari pentru garsoniera.
Laurici tu crezi ca eu nu ma gandesc la castane?Bineinteles ca iti trimit iar.Nu mi-a fost deloc greu sa ti le trimit.Nu-mi va fi nici anul acesta.
Alina023 (parca si tie ti-am trimis),si tu da?
Dana wow ce mare e Darius!!!Felicitari si la multi ani puiului.
Imi pare rau de prietenul tau ![]()
Eliza uf ce buf a facut Emma.Nu-i bai, las ca trece si altu nu se mai intampla.
sa treaca mai repede.
Ven te asteptam cu vesti bune de la doctor.
Elle cum mai sunteti azi?
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
alina023 spune:
Buna dimineata!
Ramo,
mai intrebi?
Sunt innebunita dupa castane! Abia astept! Desigur, daca nu iti este peste mana. Ok?
Ven, f bine faci ca mergi azi cu el la internista. Nici nu-mi pot inchipui prin ce treceti voi acolo. Hai ca o sa fie bine, scapa baiatul tau drag si de beleaua asta! Uff!
Danuta, condoleante pentru prietenul sotului. Ce tragedie! 
Ma bucur ca puii sunt bine!
Eliza, pupam bubitele Emei! Doamne ce tranta a mai tras!
Laurici, iesi din butoi ca vin cu 47-le dupa tine!!
Adica..ce? Ai platit copy right...ceva? Sa o intreb pe Roxi...poate la ea?
Merg sa te sun! ![]()
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
poze cu noi
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
Ellenuta spune:
neata
multumim de cafelutza!! tare buna mai e ..
in dimineata asta iara m-am enervat la culme .. i-am dat cu glicerina boraxata cu nistatin in gurita si s-a pus pe plans pana mi=a vomitat laptele de la 6 ... imi vine sa mor de ciuda!
din fericire, am reusit sa-i dau pe la 9, un pic de iaurt cu banana, cereale si un pic de miere .. acum ii fac o supica cu galuste .. sa vedem daca papa.
din cauza agitatiei mele si a supararii, si anita a fost tare agitata ... s-a transmis starea mea si la ea din pacate ...
grati multumesc mult! eu nu-i dau antibiotic .. mergem pe debridat, metroclopramid, tantum verde, glicerina. o sa-i fac si analiza sa vedem daca infectia e virala sau bacteriana ..
pentru Dudu frumos! sa fie sanatos si norocos!
laurici castane .. hmmm ..
ia sa vad daca o sa gasesc pe la cora/carrefour .. te anunt! pupici theutzei!
laurici vrei sa-mi iei locul in butoi .. nu te las! e rezervat pentru mult timp de acum incolo de catre subsemnata!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
31+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonab Hello!! Am mai vazut pozici cu Eric in luna lui cuptor.Un frumusel jucaus din cate vad.Tot timpul are ceva de lucru. RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA MARE 2009 ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Micul print-blog Of viata-blog www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow) |
ramona, multam'...
cat despre lapte...am auzit ca multi copilasi au inceput sa nu mai fie asa 'indragostiti' de lapte...dar daca mananca alte lactate, eu zic sa nu-l fortezi...eventual sa-i lasi sticluta langa el..nu se serveste singur??? nu stiu ce sa zic...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

!