Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (229)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

ramo am fost la nisipurile de aur, la bolero club hotel, face parte din lantul griffid. a fost foarte frumos, camere mari curate, piscine, minidisco, spectacole in fiecare seara, mancare, sucuri si tot ce vroiai la orice ora ..

http://www.grifidhotels.com/location_bol_en.html

lala asa e .. dar ma gandesc ca stomatita asta a facut-o de la ceva ce a mancat pe acolo sau poate de la apa caci a baut si din mare si din piscina ...

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 31+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

elle, tare dulcica e papusica...si din cate vad v-ati simtit bine acolo ...e frumos...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Neata!

Am avut ceva emotii pana acuma, pe ziua de azi imi ajung!
Fiindca gaza s-a trezit iar la 06:30 dupa ce a plecat tati am plecat la posta si brútarie in turneul nostru aproape zilnic. Si ca sa taca gaza sa nu cante in casa scarilor (am mai cobor si in spalatorie sa pun o tura de rufe cu el dupa mine) i-am dat cheile de la apartament dupa ce am inchis usa. Buuuun. Inmod normal cand iesim afara i le cer acuma eram cu gandul aiurea si am uitat. Dupa un tur prin juamde sat ajungem acasa si vad ca am in buzunar numai cheile de la spalatorie si boxa. Am crezut ca prostesc! Fuga la bunic, dupa ce am rascolit caruciorul, jacheta lui b, tot. Cu cainele dupa noi am refacut traseul deja aveam scenarii in cap ca tre sa mergem la sot la lucru sa cer chei (idiotii de noi nu avem o dublura la socrul eu)....
Le-am gasit la brutarie. Dl gaza cand a auzit ca cer un covrig pentru el a lasat suzeta si cheile intr-un colt si le-am uitat, adica eu nici nu aveam gandul lor.... Asa ca le-am recuperat si gaza nu mai pupa chei adevarate. Bunicul ii cauta acuma o legatura de chei si i le vom atarna cu sfoara de carucior. Ii caut si unele de plastic cu inel de prins la centura.....

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineataaaa!!!

Alinush, Elle, nu ma mai certati ca ma execut ! Am scos capul din butoi si sper ca sa ma "extrag" cu totul din el cat de curand

Am fost si am inscris-o pe eleni la cresa. Abia astept sa aflu daca mi s-a aprobat cererea si apoi, sa mearga la cresa !!! Doamne cat chin, cata alergatura, cate emotii cu cresa asta
V-am spus ca in momentul in care am aflat ca sunt gravida cu eleni primul gand mi-a fost la randurile/pilele/bani si cadouri/ acte si dosare/ zambete de complezenta/ milogeala legate de cresa/gradinita ???!!!
Pai, va jur ca as mai face si al 3-lea copil doar daca as avea posibilitatea sa-mi fac propria-mi8 cresa/gradinita

Pe "ordinea de zi" mai am:

prima intrebare pusa lui alinush a fost " a nascut ema?"
Ema, cred ca sughiti non stop la cate persoane se gandesc la tine in perioada asta... Eu nu scot inca majoretele... Astept SMS de la tine !!! abia astept !!!

Elle, offfff!!!!! A luat a doua oara pastiluta aia? A acceptat sa o dai cu glicerina in gurita ? Bine ca a reusit sa manance ceva!

Roxanici, mi-a fost dor de tine Ce mai face buburuza?

Ven, mai asociezi crizele de plans cu momentul "pipi" ? Poate totusi il ustura atunci cand face pipi... Offf. Vine ca mergeti la medic dupa amiaza!!!
Mititelul de el... e clar ca-l doare ceva ca nu poate plange atat degeaba si mai ales sa se trezeasca din somn...
WEleni are in preyent 4 dintisori sus, 4 -jos si 4 masele.
Sa ne spui cum a fost la dr. !

Grati, felicitari pentru garsoniera!!!! Cred si eu ca esti fericita ! Urmeaza renovarea ( roli stie saraca...)
sau ati luat-o curata/zugravita/ cu imbunatatiri cu tot ?
Eu cred ca poti lua lejer 300 de Euro pe luna....
Eu am o bogata experienta in ale inchiriatului...
Daca vrei te pot sfatui la ce sa fii atenta... Ca sunt stan patitu' Am avut odata niste chiriasi care nu si-au platit nimic / absolut nimic timp de 6 luni. Doar chiria datorata mie . In rest,... aveau totul taiat... lumina, telefon, cablu...
Nu va povestesc cum mi-am recuperat o parte din bani...
Asta e... depinde de noroc sa gasesti niste chiriasi buni!

Cat despre inotul lui dimitrakis... nu aveam posibilitatea sa stau pe marginea bazinului Nu ne lasau! Asta este!
M-am obisnuit cu ideea! O sa-l mai incerc la anul... poate va prinde atunci...
Pana atunci il las sa se joace in parc! Poate din toamna sa mai incerc sa-l dau la dans sau la karate...
Cred ca lectiile de karate i-ar placea mult ca tare ce-i place sa se bata

Laurici, auzi mai,.. dar tu fotografii cu frumoasa ta vorbareata nu ne-ai pus???!!!! Rusinica!!! Vreau sa vad fotografii din concediu!!!
Si.. rusinica sa-mi fie mie daca ai pus fotografii si eu nu le-am vazut !!!

Danutule, La multi multi anisori frumosi si sanatosi sarbatoritului de 4 luni !!! Ma bucur sa aud ca sunteti bine cu totii si ca ai gasit o buna buna!!!
Sorry pentru tragedia prietenului vostru...

Eliza, bubitele emmei !! Se intampla si astfel de accidente... Sper sa se vindece repede !!!

Eladeea, Ramona, fetelor !!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

vara2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Venera imi pare tare rau ca treceti prin calvarul acesta.
Insanatosire grabnica !

Pentru cine se indoia ca nu am tuns pletosul o poza de ieri cu baietii aici :

http://avlaudum.blogspot.com/2009/07/baietii-mei-de-ciocolata.html

E tot "fetita" lu' mama

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

ramona danonik, elle, eliza,lauraI,lauraD, fetelor nu am nascut inca si nu sunt semne. sunt mai fresh ca niciodata, doar durerile de spate ma chinuie.

asta e bine deoarece am putut fi in forma pentru a merge cu milan la grigore alexandrescu azi, am obs de dimi. ca nu putea calca cu piciorul drept,, cum incerca, cum plangea. aseara in parc mi se paruse mie ceva ceva, l am descaltat de nenumarate ori sa i scot potentiale pietricele, de fapt el facuse saracutul o entorsa de gr 1, cum am inceput sa banuim azi dimi. si cum a reiesit din radiografii si consultatie.
dam cu ketonal gel,repaos o saptamna, sa vedem cum ne om descurca.
of Doamne, imi venea sa plang de relaxare cand am terminat cu spitalul, ca ce cazuri erau pe acolo...

elle sanatate multa papusicii, uite ca usor usor ii trece!
incearca sa te menajezi si tu, nu mai face efort cu ridicatul evei in brate, stiu ca e greu, si eu am comis-o dar tb sa ne gandim si la cei mici din burtica, ca nu au nici o vina si nu merita sa ii presam si sa primeasca ghionturi. eu asa gandesc uneori, milan ce relaxat a stat in burtica pe cand asta micu a tresarit de nenumarate ori odata cu mine la plansetele nocturne ale lui frate'sau, a primit ghionturi cand il schimbam , a fost presat cand il luam pe milan in brate etc. macar sa fie mai calit si mai putin mofturos, sa speram.

dana la multe lunite si la multi ani puiutului darius!

la multi ani si clopoteilor care fac 18 lunite zilele acestea! mai avem si noi un pic.

eliza pup dulceata de emma pt bufuri!

ven sanatate multa puiului mic, tin pumnii sa reusiti sa ii dati de capat problemei!

in rest sper ca este toata lumea bine!

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

ziua buna!

va citesc dar am o zi grea...uf! noroc ca e vorba doar de munca. altfel, toate bune. salut pe toata lumea, o zi cat mai faina va doresc!

p.s. - laurici, bine c-ai iesit bin butoi!
lala, pupam baietii, mai ales gladiola (inca) pletoasa.

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

lala deci nu e tunsulici, bravo, mie asa imi place!

irina dupa 40 de saptamani ai mai facut vreo ecografie sa mai vezi ce si cum?
te intreb pt ca m am tot uitat la prima pagina si la termenele pe care voi mamicile de clopotei le ati avut la nastere si tu detii recordul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

te intreb pt ca m am tot uitat la prima pagina si la termenele pe care voi mamicile de clopotei le ati avut la nastere si tu detii recordul

ema, nu mai stiu exact...:-( cred ca ultima oara am fost la control cu o saptamana inainte sa nasc. cred ca tu stii mai bine ca mine sapatamanile si iti dai seama cand a fost asta. :-) o saptamana sau 10 zile, parca. iar de atunci a ramas ca ne mai vedem la spital. doctorul ma mai chema ca sa vada daca da colul vreun semn, dar n-a prea fost cazul.
in locul tau, m-as duce la inca un control zilele astea. e mai bine sa fii linistita ca totul e ok pe-acolo.
pup!

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

Eu pe Marc l-am nascut la 40s+3z si cand am depasit 40 s m-a chemat la eco din care a reiesit ca a 2-a zi tb neaparat ceza ca nu aveam nici o contractie, iar colul era inchis bine mersi, fara nici o sansa sa se deschida.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Tocmai am primit mesaj ca a nascut o buna prietena. Pandesc telefonul de 1 saptamana, de cand a depasit termenul. A ajuns la ceza din aceleasi motive din care am ajuns si eu. Nici urma de contractie.
Tare m-am emotionat!
In tinerete, eram o gashka de 5 fete, din care am nascut 4 pana acum, una dupa alta. A 5-a abia s-a casatorit acum o saptamana si asteapta cu nerabdare sa vina bb.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput