Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (162)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudinna pls un Pm cu nr de tel a lui preety!! |
Gata sefa
![](icon_smile_big.gif)
Babytza si puii
![](hippi.gif)
![](copilas.gif)
Poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
300 spune:
neata!
citat din mesajul lui CD27 ramo ma speriasi cu debridatul, ce-i cu el? ca noi luam si nu am citit decat de posibile reactii cutanate Mami de Mikul Robert Constantin ![]() |
nu te speria, subliniam doar ca e medicament si trebuie tratat ca atare, nu un remediu la indemana oricarei mamici.
![](mamica.gif)
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
babytza spune:
julax asa este, mult mai bine a procedat mamica, a dat-o pe mana politiei , a filmat-o si a aratat intregii lumi ce nenorocita este si a facut publica toata povestea ca sa nu mai gresesca nimeni cu ea. E bine de stiut cum se poate preface in fata ta si cand ramane singura cu copiii....
Babytza si puiiValentina
David
Poze
mamidestefan spune:
Neata' la cafea
Printzesa ce credeti ca face ...
Ieri toata ziua a dormit 6 ore in 3 reprize 3..2..si 1 ora intre 19 si 20..chiar nu inteleg ce se intimpla ..dar e de bineeeeee
Ma intreb daca tine minunea?..sa imi fac si eu planuri
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Cu SUPERDIETA... in curind sirena
mamidestefan spune:
citat din mesajul lui Didididi Lidia am vazut poza cu tine si esti super. Nu cumva ai aranjat o un pic asa, ![]() Didi si bb Mihail (22.08.2008) |
beyyyyy..sa stii ca am alungit-o ...am bagat-o la "masina de slabit virtuala"..si iata ce a iesit...
![](afro.gif)
ia baga tu o intilneala de week-end ..in IOR ...sa vezi ca sunt reala
![](icon_smile_big.gif)
si aproape sirena
![](zana.gif)
LIDIA
![](mamica.gif)
![](punk.gif)
anca81 spune:
De azi declar razboi mancarii blenduite fin - am adaugat in fructele de dimineata un morcov ras, s-a cam strambat si a inceput sa defileze cu manutele pe sus dar a papat tot. Am pus o caisa, 1/2 piersica, o banana, un morcovete mic si branza.
Am inceput cu fructele pentru ca pe astea le accepta mult mai bine decat legumele, acolo e inca jale Anca &
Carla (13.08.2008)
Didididi spune:
Babytza, scuze, m am grabit si am uitat. Multumesc de poze; al tau pare cu bretele un pic mai late; si sta altfel pe copil; oricum il arat in seara asta si lui tati sa vaza .
Lidia esti sirena, nu aproape sirena. O sa incerc sa te sun cand iesim in parc, ca de mers mergem, dar haotic depindem de copil.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
baby_boy spune:
Neata.
Pentru cele care au citit subiectul cu bona.. tocmai am vazut pe realitatea..bona a scapat ieftin..doar o amenda si cateva luni de inchisoare...pentru ca nu era angajata cu contract...asa ca..aviz mamicilor cu bone.
Despre discutiile iscate pe aici..ma abtin..doar ca o sa intru sa postez mai rar.
Multumesc Nikolici si Ramona pentru raspunsurile legate de peste.
Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
mamidestefan spune:
citat din mesajul lui baby_boy Neata. Pentru cele care au citit subiectul cu bona.. tocmai am vazut pe realitatea..bona a scapat ieftin..doar o amenda si cateva luni de inchisoare...pentru ca nu era angajata cu contract...asa ca..aviz mamicilor cu bone. Cristina , mamica implinita de ![]() Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez |
exact despre asta discutam cu sotul meu...ca nu avea contract cu bona ..si probabil asta o sa o coste..
dar si in eventualitatea ca faci contract cu o bona...ajungi la costuri mult prea mari..daca ii dadea in mina 1500 ron..probabil ca ajungea la 2000..impozabil.,..si atunci ce te faci..muncesti ca sa platesti bona..doar
![](bang.gif)
oricum ..faptul ca a fost mediatizat cazul..cred eu ..ca e cel mai important..sper sa nu o mai angajeze nimeni ..nicioadata ..ca si bona
LIDIA
![](mamica.gif)
![](punk.gif)