Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (162)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

pls un Pm cu nr de tel a lui preety!!

Gata sefa

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

neata!

Citat:
citat din mesajul lui CD27

ramo ma speriasi cu debridatul, ce-i cu el? ca noi luam si nu am citit decat de posibile reactii cutanate

Mami de Mikul Robert Constantin

nu te speria, subliniam doar ca e medicament si trebuie tratat ca atare, nu un remediu la indemana oricarei mamici.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

julax asa este, mult mai bine a procedat mamica, a dat-o pe mana politiei , a filmat-o si a aratat intregii lumi ce nenorocita este si a facut publica toata povestea ca sa nu mai gresesca nimeni cu ea. E bine de stiut cum se poate preface in fata ta si cand ramane singura cu copiii....

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

multumesc din suflet!

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Neata' la cafea

Printzesa ce credeti ca face ...

Ieri toata ziua a dormit 6 ore in 3 reprize 3..2..si 1 ora intre 19 si 20..chiar nu inteleg ce se intimpla ..dar e de bineeeeee

Ma intreb daca tine minunea?..sa imi fac si eu planuri

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Cu SUPERDIETA... in curind sirena

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Didididi

Lidia am vazut poza cu tine si esti super. Nu cumva ai aranjat o un pic asa, , ca si sora mea are 65 kg, insa are la mes o poza de zici ca n are nici 45.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

beyyyyy..sa stii ca am alungit-o ...am bagat-o la "masina de slabit virtuala"..si iata ce a iesit......
ia baga tu o intilneala de week-end ..in IOR ...sa vezi ca sunt reala..
si aproape sirena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

De azi declar razboi mancarii blenduite fin - am adaugat in fructele de dimineata un morcov ras, s-a cam strambat si a inceput sa defileze cu manutele pe sus dar a papat tot. Am pus o caisa, 1/2 piersica, o banana, un morcovete mic si branza.

Am inceput cu fructele pentru ca pe astea le accepta mult mai bine decat legumele, acolo e inca jale

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Babytza, scuze, m am grabit si am uitat. Multumesc de poze; al tau pare cu bretele un pic mai late; si sta altfel pe copil; oricum il arat in seara asta si lui tati sa vaza .

Lidia esti sirena, nu aproape sirena. O sa incerc sa te sun cand iesim in parc, ca de mers mergem, dar haotic depindem de copil.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Neata.

Pentru cele care au citit subiectul cu bona.. tocmai am vazut pe realitatea..bona a scapat ieftin..doar o amenda si cateva luni de inchisoare...pentru ca nu era angajata cu contract...asa ca..aviz mamicilor cu bone.

Despre discutiile iscate pe aici..ma abtin..doar ca o sa intru sa postez mai rar.
Multumesc Nikolici si Ramona pentru raspunsurile legate de peste.

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui baby_boy

Neata.

Pentru cele care au citit subiectul cu bona.. tocmai am vazut pe realitatea..bona a scapat ieftin..doar o amenda si cateva luni de inchisoare...pentru ca nu era angajata cu contract...asa ca..aviz mamicilor cu bone.

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

exact despre asta discutam cu sotul meu...ca nu avea contract cu bona ..si probabil asta o sa o coste..
dar si in eventualitatea ca faci contract cu o bona...ajungi la costuri mult prea mari..daca ii dadea in mina 1500 ron..probabil ca ajungea la 2000..impozabil.,..si atunci ce te faci..muncesti ca sa platesti bona..doar

oricum ..faptul ca a fost mediatizat cazul..cred eu ..ca e cel mai important..sper sa nu o mai angajeze nimeni ..nicioadata ..ca si bona

Mergi la inceput