Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (162)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
300 spune:
Cris sper ca o sa ppostezi mai rar din cauza treburilor nu altfel...
Anamona, daca mananci o data e zi si mai si lapte... jos palaria. Eu bag 3 mese, n copioase, dar mese.
Am uitat restul...a, si bona aia e o dobitoaca. de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
300 spune:
Anca multa bafta cu papa. Daca esti relaxata o s areusesti sigur. Mai iau cafea si de la tine ca nu e niciodata destula :) de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
Didididi spune:
Anca sa ne tii la curent cum merge. Ca noi avem o pb, eu as incerca, dar bona nu vrea ca ii este frica . Si eu care ma bazam pe ea.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
c.valy spune:
Neata fetelor,incerc sa tin pasul cu voi dar nu reusesc,asta e dar va citesc(atata cat pot),ce vream sa va intreb copii vostri se mai trezesc noaptea sa manance?ca al meu nu vrea sa renunte la titica de la 3-4 dimineata deloc...am incercat sa-l pacalesc cu apa,ceai dar nimik daca nui titica nu mai adoarme si bolboroseste singur in patut pana se enerveaza.
Luca-Daniel printul lu mama:http://s822.photobucket.com/albums/zz143/valy22/?action=view¤t=470020e4.pbw
anca81 spune:
Valy, da, Carla se trezeste noaptea pentru bibe, la 3-4-5-6, cand o fi dar se trezeste. Si se foieste si se matzaie pana ii dau. Asta e laptele nostru de dimineata. Mai nou si-a schimbat si programul, noaptea are laptele, la 10 fructe, la pranz la 13 bea un bibe cu 130 lapte si doarme 1-2 ore, legumele de pranz le mananca la 16, un iaurt la 18 si iarasi un bibe cu lapte la 21
300, Didididi Anca &
Carla (13.08.2008)
c.valy spune:
Mulumesc pt raspuns Anca,mie mi sa zis ca e timpul sa renunte seara dar nu vrea....asa ca o sa renunte cand o sa fie el pregatit
Luca-Daniel printul lu mama:http://s822.photobucket.com/albums/zz143/valy22/?action=view¤t=470020e4.pbw
piolica spune:
Nocom, jos palaria pt Daria (si pt tine, bineinteles). Cred ca o sa ma apuc si eu sa fac doua feluri de mincare, cine stie, poate o sa-mi iasa si mie figura sa manince mai bine. Nu ma pot plinge, maninca destul de ok, dar acum de cind se profileaza la orizont dintocul nr 2 e cam jale. In schimb, Elsa maninca mici bucati de legume, fructe, chiar baloteaza singura caise si banane.
Lidia, ma bag si eu la vizionat mica sirena.
Laureta, Julax, merci pt aprecieri.
Laureta, sa stii ca am vazut-o si eu pe Bianca ca o 'mingiuta' + cu sticla si alte filmutele, e super dulce.
Si l-am mai vazut si pe pufulete de babytza si pe mindretea lui Joy, plus alti copilasi de care nu-mi mai amintesc.
Citesc destul de mult, zis eu, nu tot, ca nu am timp, insa cind e de scris, cam uit ce am citit / vazut, asa ca nu mai scriu nimic.
Plus ca sint cu capul in nori si destul de suparici acum, ieri am fost sa fac o eco, se pare ca eu aveam un chist sau ce-o fi ala linga uter si e bine mersi in continuare acolo. Sper ca nu m-am operat degeaba... asa ca maine ma duc la doctor, sper sa nu fie vorba de o noua operatie...
Mamica fericita de bebelina Elsa
Didididi spune:
Piolica tinem pumnii!
Baby boy nu aveti voie sa dati bir cu fugitii! Ca vad ca nici Tzitziri nu mai intra..
C.valy sa stii ca nu esti singura cu mese peste noapte. Uite cum a mancat Mihai aseara: 19.30-240 lapte; 20.30-240 lapte; 12.00- 200 lapte, 3.00 200 lapte; 6- 150 lapte. Asta in conditiile cand de sambata are mese peste zi de cca 300 g. L a tinut minunea cu nemancatul noaptea fix 3 zile. Si eu zic ca e timpul macar sa le rareasca, dar cu cine sa ma inteleg?!
Lidia poate printesa creste de doarme asa, cel putin asa se zice.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
piolica spune:
Lidia, am vazut pozele, arati super bine!
si ca tot am fost pe contul yahoo, i-am vazut si pe LM la plural de Ada. Super voinici!
Didi, saru'mina!
Mamica fericita de bebelina Elsa
c.valy spune:
Te inteleg didi si eu ma plang ca are o masa noapte(sa-mi fie rusine) pai tu ce sa mai zici,vad ca Mihai mananca noaptea si ziua nu gluma,noi abia seara pe la 20.30 inainte de a face nani mancam 180ml asta cam de o saptamana,inainte manca doar 150ml si ii mananca in doua reprize,iar ziua nu mananca biberon deloc doar mancare si titica