Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (162)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
Didididi spune:
C.valy am incercat sa subliniez ca fiecare copil are ritmul lui, iar faptul ca mai mananca noaptea trebuie sa o luam ca atare; nu cred in invatarea copilului la varste atat de mici, decat daca il lasi sa mai planga; tu si alaptezi si este mai solicitant fizic.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ratonelu spune:
neata
meeeyyy, nenica....eu am oftic:1. a fost iar scandal si de fiecare data io ratez(sunt genul mai certareata..ce vreti
), am citit din urma dar nu mai stiu cine ce-a zis,
...am pierdut si subiectul cu bona....
n-am vazut unde ati pus linku...si nu mai stiu unde sa ma duc sa ma uit...stiu ca si rox l=a mai cerut ...si anamona a zis ca si ea l-a pus/...sau lidia....sau ada...nu mai stiu
am retinut-o Ddoar pe klemi: culmea, si eu am cerut parerei despre peritolm-ati pus la zid, nu am indraznit sa-i dau...si pe klemi doar o certati parinteste!
astept explicatiuni!
iar de la klemi astept alte explicatiuni....ca nu si-a adus aminte ca si eu am scris de peritolva pup pe toate
si...glumesc....evidement
Nocom spune:
Neata si de la noi.. la pranz,
piolica NU stiu daca este bine ca mananca 2 feluri de mancare, asa ne-a zis dr sa facem asa am facut, insa Astazi am fost la alt dr, (vreau sa o aschimb pe cea veche din diverse motive) si m-a intrebat de ce ii dau copilului 2 feluri de mancare, ce unul cu cantitate dubla nu ajunge? Ca si ea la pranz mananca tot doar 1 fel si e OK... Acuma nu stiu dupa care sa ma iau, mie mi se pare normal sa manace 2, dar vezi ca mai sunt si alte pareri (ale doctorilor..)
c valy daria nu se trezeste noaptea sa pape, dar nici nu suge, este pe LP. Poate daca sugea se trezea si ea.. nu stiu...
Cum spuneam astazi am fost si noi la dr, ca nu mai fusesem de mult, sa vedem cum stam. La 10 luni avem 8600gr si 74cm. In ultimele 2 luni a luat 1,2 kg!!! Se vede ca papa 2 feluri, ha? I-a luat si sange sa facem diverse analize plus cele de alergii, sa vedem de unde wheezingul asta persistent.. si m-au costat 7,2 MILIOANE!! Mi s-a parut enorm, Nici nu aveam la mine decat 5 mil, am ramas datoare la clinica
A mai dat cineva atatia bani pe analize de sange?!!?
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
slabesc cu superdieta
ratonelu spune:
moamaaa....Nocom!
de 2 ori moamaaaa!
o data pt bilant
si o data pt.....7.2mil???la ce clinica, nenica.
c.valy spune:
Si mie mi se pare emorm,eu nu i-am facut pana acuma decat cateva analize banale pt anemie in rest nimic,acum conteaza si ce analize,,performante,,ai facut.Apropo ce analize trebuiesc facute la copii pana intr-un an ca medicul nostru e cam batut in cap de nu ii ceri tu nu iti da.
Luca-Daniel printul lu mama:http://s822.photobucket.com/albums/zz143/valy22/?action=view¤t=470020e4.pbw
ratonelu spune:
c.valy, nici noi nu i-am facut acum nicio analiza.sincr, nici nu ma grabesc, ca noi l-am stresat destul cu n doctori si n spitale si analize..de cand s-a nascut si pana acum.
nocom , mi-am adus aminte ca noi am dat la stat....pt niste analize de sange pe la 4luni..cred..nu mai stiu(avea culoare "ciudata"la piele...si nici nu mai stiu d c l-au suspectat0..ma rog, am dat 3.5mil..dintr-un foc!
deci...se poa....desi platim taxe peste taxe si pt bebei ar trebui sa fie gratis!
(rox o inimioara milostiva...sa-mi dea si mie linku cu bona
iertati o mamica tolomaca).
ratonelu spune:
didi, ti-l .."imprumut" pe sasha..sa vezi ce te intelegi cu el noaptea!
sincer, eu m-am obisnuit cu trezirile astea, pe cuv.parca e mai usor pe zi ce trece...ca ni s-a invatat somnu'asa...(asta in cazul in care...sa te pui in pat si sa te ridici si sa te pui in pat si sa te ridici...si sa te ridici....
inseamna sa dormi...bustean, chiar
)
Nausica spune:
Cipi s-a trezit azi noapte pe la 5 si n-am mai vrut neam sa adoarma la loc. Am stat ce-am stat deasupra patutului cu mina pe ea, pina la urma am luat-o la noi in pat, cica s-o adorm. Aiurea! Ea avea chef de vorba, pe mine ma tragea de par, pe ta-su il mingiia pe spate, si afara se lumina din ce in ce mai tare. Pina la urma i-am facut niste lapte, pe care l-a supt prompt, si apoi mi-am zis ca, fie ce-o fi, o pun la ea in pat. Nu s-a mai auzit nimic pina la 9.
Ce-o fi fost cu insomnia asta? E prima oara cind o apuca voiosia in toiul noptii.
Nausica spune:
Trebuie sa va raportez ca Pucca incepe sa-si revina.
Am vorbit si cu dresorul si, cica, a ramas marcata de bataia cu catelusa de la tara. Chiar daca a pus-o la respect, flower-power cum e ea, ii vine greu sa depaseasca momentul.
E super amuzanta ca s-a prins ca ii dam mai multa atentie daca pare deprimata, asa ca nu maninca decit dupa ce ne culcam noi. Probabil isi inchipuie ca noi nu stim, dar rasuna toata casa cind crantzane ea la boabe.
Azi s-a si jucat un pic cu mine si cu Cipi.
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)