Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (162)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Din seria "pina nu uit":

Babytza, aseara, cind m-am culcat eu, pe la 12, statusul tau era "in parc". Seriously? Soricelul iese deja la agatzat?

Felicia, m-am trezit aseara ca am un capitol nerezolvat. Nunta ta cea fabuloasa. Probabil ca ai povestit ce si cum cind eram eu in Grecia dar, cum n-am citit din urma... Vreau sa stiu! Cine cu ce s-a imbracat, daca a fost sau nu la TV, cit de tare ai stralucit.

Last, but not least, imi place de mor cum merge Noah. Nu mi se pare mers de bebelus (cum mi-l imaginez eu): e mers serios, gospodaresc, mers apasat de om hotarit. Bravo!

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

am vazut filumetul cu bona....vreau s-o ucid! pe cuv!

Mergi la inceput

nausica..se mai intampla...nu te speriaCipanu e cuminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

vali si anda se trezeste sa suga la 3-4, uneori si la 1. De fapt se foieste si uneori trage de měne. eu ma intorc spre ea si o mufez si nu mai stiu de multe ori cand termina. M-am obisnuit asa. In plus, suptul de noapte iti mentine lactatia pt ca asa stimulezi organismul sa produca prolactina.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratonelu

am vazut filumetul cu bona....vreau s-o ucid! pe cuv!

Da, e oribil. Cum poate sa vorbeasca cu ei, incredibil...
Eu nu pricep chestia asta - ca nu pot s-o sanctioneze mai tare pt ca nu avea contract.
Nu, nici nu pot sa ma gindesc. Eu o bateam, clar o bateam. Dar poate e mai bine sa-ti pastrezi cumpatul. Cred ca o atinge mai mult.

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput

ram

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui c.valy

Mulumesc pt raspuns Anca,mie mi sa zis ca e timpul sa renunte seara dar nu vrea....asa ca o sa renunte cand o sa fie el pregatit

Luca-Daniel printul lu mama:http://s822.photobucket.com/albums/zz143/valy22/?action=view¤t=470020e4.pbw

cine ti-a spus asta e plin de prejudecati si probabil invidios.
bb e prea mic sa-i faci program spartan. eu te sfatuiesc sa iti asculti copilul

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Nocom, felicitari pt bilant!
Si eu tb sa o programez pe Elsa pt un control de rutina, imi trebuie un certificat de la doctor ca sa am dosarul complet pt cresa, asa ca abia astept sa vad la ce masuri a mai ajuns.
Apropos de 2 feluri, doctorul meu imi spusese sa-i dau un mic desert, gen iaurt, insa cum ea il maninca cu legumele, e cam 2 in 1. Insa o sa-i fac si eu o mica supa / ciorba, dar nu stiu daca nu o sa-mi zboare lichidele din lingurita la cit se foieste Elsa.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

buna ziua tuturor!
Eu sunt in urma taaaree cu cititul...adica acum am citit postul Nerantulei cu Mamaia si m-am grabit sa raspund NOIII suntem in Mamaia de pe 2 august!!!!
mai citesc si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

Asa o sa si fac 300 ca nu ma pot pune cu el ,o sa renunte la masa cand o sa vrea

Luca-Daniel printul lu mama:http://s822.photobucket.com/albums/zz143/valy22/?action=view¤t=470020e4.pbw

Mergi la inceput