Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (162)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

voiam sa scriu ca primesc ajutor de unde nu ma astept si de la sotz dar rabla are memorie mica.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

mie mi-e rusine de voi mai de cele care tin diete sunt un porc fara margini, o singura data in viata am tinut regim pentru ca aveam o alergie crunta cu cratere pe corp si atunci visam numai dulciuri, iar cand vroiam sa musc din ele suna ceasul/soneria si ma trezeam

am pierdut stickul asa ca nu mai pot vedea dr house si cucuvelesc

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

ramo ma speriasi cu debridatul, ce-i cu el? ca noi luam si nu am citit decat de posibile reactii cutanate

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Babytza,in asentiment cu tine,cu toate ca mai corect procedeaza mamica in cauza,dar...hmmm,greu,mai ales cand e vorba de copii.
300.de peritol stiam ca nu e ok,dar si debridatul e periculos?Intreb caci celui mare i-am dat cand era bebe,caci avea probleme cu constipatia,iar Ioanei mi=a recomandat medicul,tot din aceasta cauza.Inca nu i=am dat,dar n-am auzit de rau.Ma mai informez.
Gata ,ma opresc!
Noapte buna!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

Ma tot minunez cat de mult puteti scrie, eu abia reusesc sa tin pasul cu cititul, mai ales ca acum am ramas doar eu cu fiica-mea acasa, sotul a plecat cu treaba prin tari straine... Ieri am avut aniversarea a 6 ani de casnicie si din pacate nu a fost alaturi de mine, ca sa petrecem cum se cuvine :( Dar a fost bine si numai cu Eliza
julax, mersi mult de raspuns.
Cu putin timp in urma intrebam daca a mai dat careva osteocare prichindeilor si n-am primit niciun raspuns. AM vazut ca i-ai dat tu. Noi suntem deja la a 5-a luna de osteocare, cate 10 zile pe luna si dr a zis sa-i mai dau o luna, sa fie 6. Ma gandesc sa nu fie totusi prea mult... nu stiu. Mentionez ca nu i-am facut nicio analiza inainte.

Ratusca mea lav1 si lavi2 e aici http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=8

mamica de Eliza (24.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Trezireaaaaaaaaaa , avem , ... avem di tati

Am avut o noapte super, Carla a avut o singura trezire si inca doarme

Kllemi, eu nu i-as da nici un Peritol sau alt sedativ puiului, sa-i dai un medicament pentru "linistire" mi se pare total aiurea.

Nocom, wow, ce de bunatati gatesti tu acolo . Dariutza.

Eva, e mortal Noah cum merge, asa agale, sigur si linistit .

Avem de ieri o broscuta testoasa, e a nepoatei mele, au plecat in concediu si ne-au lasat-o noua in grija. Astept sa se trezeasca Carla sa-i arat broscaletele

LE: broscaletele n-a fost atat de interesant cat vasul de sticla in care sta si viermisorii pe care ii mananca (si pe care a vrut si Carla sa-i guste)

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Neata si de la noi!!!
Nici noi nu dormim excelent dar avem si un motiv: pe langa cele 2 masele surpriza in loc sa apara a 3-a masea avem un CANIN
Si cateva poze cu noi ca nu am mai pus demult:
ce imi mai plac porumbeii...
alerg dupa ei...noroc ca ma tine tata
si pe ponei il iubesc...dar si el pe mine
ma uit la ursi cu mami
sa ma vedeti si pe mine cum alerg

Mai citim din urma si revenim, daca nu adormim intre timp
CD ai PM.
Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Buna fetelor! Ce mai discutii!

Anamona eu personal te citesc. De fapt, incerc sa citesc tot, inclusiv sa vad poze, filmulete (recunosc ca asta nu prea imi iese). Nu am timp insa si sa scriu mesaje. De ex la postarea cu pestele, ce sa raspund vb Adei, ca nu dau peste inca din lipsa de timp? Oricum o sa il arunc in blender cu legumele. Cand vom avea cuptor, vom pregati asa, dar mai asteptam.

Lidia am vazut poza cu tine si esti super. Nu cumva ai aranjat o un pic asa, , ca si sora mea are 65 kg, insa are la mes o poza de zici ca n are nici 45.

Eva multumesc de incurajari, dar Mihai merge tinut numai de o manuta de vreo luna de zile. Dar i am arata aseara filmuletul cu Noah si apoi am trecut la fapte. Face singur 6-7 pasi, dar tb sa fii langa el nu de alta, dar il apuca alergatul si risca sa vina in nas.
Am facut si filmulet .

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata mamici

Anca multumim de trezire Zici ca inca doarme ??? noi patrulam de mult prin casa Am facut si baie Pentru prima oara l-am luat cu mine si in baie , l-am pus cu galetusa lui pe jos si eu m-am spalat linistita. A stat foarte cuminte si s-a jucat

lavida imi pare rau ca tati a fost departe ....lasa ca la anul sarbatoriti cum se cuvine

Am fugit afara , o zi buna si linistita va doresc

Dya superba poza cu porumbeii Felicitari pentru CANIN

Dididi te ajuta pozele cu ham-ul ?

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

pls un Pm cu nr de tel a lui preety!!

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput