Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (162)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Nici eu nu ma uit la TV decat foarte rar ... am intrat acum pe topicul cu bona, nu ma pot opri din plans

Sa-i dea Dumnezeu multa sanatate mamei mele!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

babytza.....vezi un post de al meu cu o pagina inainte...incepe cu Lidia lol

ai facut-o intentionat sa imi dezcretesti fruntea?

Sa mor ca nu am vazut link-ul Si ca sa ma prind ce vrei sa spui, am citit mesajul tau de 2 ori , si de fiecare data, ca sa il citesc mai bine, sa inteleg ce vrei sa spui, am sarit peste link-ul cu bona
Da ma bucur ca te scap de riduri

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:

lidia, trimite-le pe emailul comun atunci

zi-ne dupa ce dai sent

am trimis...dar cind sa verific ..am constatat ca nu mai e buna parola mea ..la contul comun...asa ca please..cui i se face mila si de mine //cu o parola ?

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Cu SUPERDIETA... in curind sirena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

lidia ti0am trimis eu

uau ce schimbare! felicitari!

ce as mai vrea si eu.....ufff eu oricum mananc doar o data in zi de ani de zile, acum de cand a inceput serviciul nu mai fac atat miscare si m-am ingrasat vreo 3 kile.

pentru ca am in jur numai ispite dulci, incerc sa le inlocuiesc cu fructe dar imi mai scapa cate-o ciocolatica la 2 zile, si apoi au scos astia de la Nirvana o inghetata yammy yammy..se numeste Dulce de leche si are gustul perfect, e desavarsit, mai minunat de atat nu cred ca poate exista.

cred ca la cat mananc eu, orice cura de slabire m-ar ingrasa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:

lidia ti0am trimis eu

multumesc
gata ...au intrat si pozicile

si multumesc .. babytza

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Cu SUPERDIETA... in curind sirena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
[ mesajul meu sublinia ca nu am fost citita. De ce nu recunoasteti ati gresit?

pai baga mare idei! eu te-am citit dar in ritmul in care se scrie pe-aici cu greu se poate raspunde post pe post.

in plus eu urmaresc unde duc discut́ile si n-am considerat sa intervin acum ca nu aveam ceva constructiv. Te-ai suparat ca un copil mic, ce rost are? uite aici o floare si un pupic de la mine de pe mobil.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Am citit subiectul cu bona aia nenorocita si nu-mi vine sa cred ce se poate ascunde in spatele unui om...bietii copii...Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

gata cu lamentarile, ma bag la nani ca am terminat cu pompatul :)

noapte buna va doresc si sa ne revedem maine intr-o stare mai relaxata :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui julax

Am citit subiectul cu bona aia nenorocita si nu-mi vine sa cred ce se poate ascunde in spatele unui om...bietii copii...

Mamica aia a avut o tarie extraordinara sa nu ii faca nimik. Eu cred ca o bateam de ii suna apa....o bagam toata in ghips. Nu pot sa cred cum poate cineva sa fie atat de crud cu niste copilasi

Sa speram ca de data asta se va face dreptate si nemernica va ajunge acolo unde ii este locul: la puscarie !!!

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

cris, paste cu peste si legume ca la borcanel. sau peste cu lamaie pe de o parte si legume pe alta.

lidia fierb sa te vad aproape sirena. de pe mob webshots se vede negru iar picasa arata tot albumul ca se incarca varianta mobile, afurisitii.

klemi peritolul ca si debridatul sunt medicamente cu care nu te joci. Mai degraba odihneste-te ziua alaturi de ea, lasand gospodaria mai la urma. eu asa fac cand nu mai fac fata si descopar helping hand

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput