Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (137)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

LA MULTI ANI!~!!!
SI imi pare rau de intarziere!
Sebastian de scumpi
Darius Gabriel de Anilansa
Tudor Milan de sursula!

LA MULTI ANI CRISTINA P!
daca nu stiati,cristina p este din giurgiu.m am intalnit cu ea acum vreo luna si mi a spus ca s a despartit de sot si s a mutat la maica sa,unde nu mai are net,de aceea nu mai scrie]

ATB ,nu te panica si la mine ,la sarcina cu codrin,activitatea cardiaca s a vazut la eco aproape de 7 saptamani si mie chiar imi zisese dr ca e sarcina oprita in evolutie.de ce nu ti face beta hcg?e o analiza de sange care ti arata daca sarcina e in evolutie sau nu.doamne ajuta sa fie bine!
zici ca nu seamana fratele meu cu mine?suntem gemeni,dar el e mai frumos si eu mai desteapta

codrin nu se sperie de masina de spalat si nici de aspirator,dar nu suporta sa sara lumea pe el,cand a fost la ai mei sambata si era multa lume ,a plans continuu si nu s a dat jos din bratele mele,de curgeau apele pe mine...

la capitolul mancare,nu cred sa existe copil mai mofturos decat e cris,care in afara de varza nu mananca niciun fel de mancare gatita,in rest mananca doar cereale cu lapte,carne[de pui],pepene galben,verde si mere.atat.nu branza,nu cascaval,nu iaurturi,nu banana,niciun fel de legume,nimic.cu toate astea,nu l presez niciodata,ii dau zilnic sa manance doar ce i place si dupa ce mananca ii mai dau si cate o inghetata,o paula,un kinder,uneori si fornetti,cate un biscuite.nu i le dau pe toate o data,dar mananca zilnic si ceva dulce.daca va vine sa credeti,nu i plac nici macar cartofii prajiti,de cate ori am fost in buc l am dus la mc,dar nu mananca nimic de acolo,mergem doar pt jucarie...
eu m am obisnuit cu el,la el nu merge nimic,pot sa i promit si luna de pe cer,daca zice el ''nu'',nu ramane...nu pot sa insist,ca ii vine sa verse,asa ca il las in pace.
cred ca atunci cand se va mai mari se vor mai schimba lucrurile.si eu am fost o mofturoasa in copilarie,asa ca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

si noi tocmai am avut micul dejun in program...ori de la dinti, ori ca a ajuns sa fie mai selectiva acum...nu stiu...dar scuipa mancarea la orice masa, indiferent ca ii place sau nu. pana acum manca orice si oricat ii dadeam. acu inmoaie intai buzele sa vada ce ii dau sau scuipa dinainte de a-i da. azi i-am ignorat o perioada toanele si a functionat da' nu imi iese tot timpul...

atb da-mi un pm cu nr tau si te sun cand ajungem ca al meu va fi busy intr-una din zile asa ca noi 2 suntem libere la colindat nici la alexandra nu s-a sesizat activitatea cardiaca la 6 saptamani si mi s-a spus, tot la pantelimon ca si monei, ca e sarcina cu ou clar si ca sa raman sa ma chiureteze ca deja se vede ca se si desprinde etc...asta era vineri. luni m-am programat la medlife ca eram in bucuresti atunci si s-a vazut si bebe, si inimioara, si nu era nimic desprins. deci...capul sus

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

MIHAITA DE CRISTINA Sa cresti mare, sanatos si sa-i aduci multe bucurii mamici tale scumpe!

SARA DE ANKUTA Sa ai parte de tot binele din lume, sa-ti fie viata ca o zi senina si sa fii mai cumintica, sa nu o necajesti pe mamicuta ta!

SARA DE CARISSMA

IRDA Sa fii sanatoasa si fericita, iar familia ta frumoasa sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea 100 de ani!

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna ziua si de la noi.

Va multumim foarte mult pt urarile facute ... ....diarux, multumim pt versuri, sunt foarte frumoase,dr_anca, multumim de urare, un dulce pt sara si petrecere frumoasa in weend... vezi ce pui pe tava

Uram si noi LA MULTI ANI!!!! pt Tudor si Sebastian, sanatate, sa fie voiosi mereu, sa aduca in fiecare zi zambete pe fata parintilor.
La multi ani pt toti Prichindeii din aceasta luna ... cu intarziere, sanatate si mult noroc.

noi suntem bine, crestem, facem obraznicii, stam mai mult pe afara, am scapat la picioare ( mergem singurel de la 11 luni si jumatate), papam binisor, ...Noi IERI am sarbatorit, am taiat MOTUL...pozi de la petrecere inca nu avem dar speram ca azi sau miine sa facem rost de ele.

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Mihaita de Cristina
si tizelor noastre
Sara de Ankuta
Sara de Carissma

Sa fiti sanatosi si voiosi toata viata!

mamicutei Irda
sa petreceti frumos cu printesele!

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Mihaita de Cristina
Sara de Ankuta
Sara de Carissma
mami Irda

sa fitzi sanatosi si sa avetzi parte numai de bucurii!!!

noi ne-am facut program de nani acasa,asha ca intre 13-16 suntem acasa si Maria face nani iar eu fac papa...tre sa ma obishnuiesc cu programul asta ca ma invatzasem la salon si acum mi se pare ciudat

pt cei care sunt la mare pe 8 AUGUST ma gandeam sa ne intalnim pe undeva,ori mi s-a parut mie ori sunt multzi pepenasi la mare

in rest ma tot gandesc sa trec pe la librarie sa cumpar ceva carti pt educatia copilului,pt ca al meu este obsedat de mine,tot ce face trebuie sa-l faca cu mine,eu trebuie sa fiu prezenta la activitatiile ei,daca nu e cu scandal mare si mai avem problema tzitzi care tre sa stea numai in gura ei ca altfel e scandal si ma gandesc serios la intzarcat ca nu mai pot:nani cu tzitzi si numai cu tzitzi,dimineata sta cu tzitzi minim 1h ca tre sa suga din toate pozitiile,in timpul zilei pe langa 500-750ml de lichide care le bea tre' musai si tzitzi si acum baga mana si o scoate si dc nu i-o dau tzipa si tot asha

ma tot gandesc poate organizam o intalnire la Bucuresti si tre sa ne organizam din timp sa shtim cine e cand e liber si tot asha

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mihaita de Cristina
Sara de Ankuta
Sara de Carissma
mami Irda

Mai am maine de venit la lucru si gata!!! Vacantza. ABia astept! Si pentru ca maine se ia vacantza, si toata saptamana a batut vantu ca 90% dintre colegii mei erau deja plecati, azi avem cu reuniune, normal.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

-------------------------------------------------------------------------------la multi,multi ani si multa sanatate!!!!

Mihaita de Cristina
Sara de Ankuta
Sara de Carissma
mami Irda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

E. a primit de ziua ei un 'scaunel' www.fisher-price.com/fp.aspx?st=132341&e=detail&pcat=bulnl&pid=42530" target="_blank">Laugh & Learn™ Song & Story Learning Chair™. Este superb! Ii place f. mult (demo www.fisher-price.com/fp.aspx?st=132342&e=demo&pid=42530" target="_blank">AICI).

TUTUROR! Multa sanatate!

I,J ,N & E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput

VICKY,concediu placut?ce mai face maya,se inteleg bine ai tai cu ea?

MADA MXM,ce mai faci?

VIO,ma bucur ca va simtiti mai bine.eu zic ca nu micii sunt de vina ci un virus,contactat de undeva.felicitari pt primii pasi ai alexandrei!

MONI OR,Luca cum se mai simte?mai face moale?

IRDA,ce mai face antonia?
revin ca vrea codrin in brate.

Mergi la inceput