Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (137)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Va multumesc mult de urari, dragele mele!
Noi am cam tras chiulul in ultima vreme, dar a fost motivat.
Am cautat bona pentru bebe, dar pe cine am gasit m-a lasat cu un gust amar in privinta acestei...."specii"...bonele adica!
Dupa 4 zile a plecat cu coada pe spinare si cu bani mai multi luati...ca venise 4 zile si i-am platit saptamana intreaga (am zis ca daca mai intarzii...sa mai scad din alea 8 ore).
MA rog...m-am cam lecuit de bone....incerc doar daca e vreo cunostinta...mama cuiva cunscut de noi....desi nici asa nu poti baga mana in foc!
Nasssol...ce sa zic...mai ales cand si mami si tati trebuie musai sa produca ceva.
Acum caut cresa, dar in zona noastra sunt doar de stat si fara locuri of course////vedem noi!

Tonia....ca cica asa o cheama daca o intrebi...merge in picioare de vreo 2 saptamani ca lumea...spune o multime de cuvinte...si in general stie sa se faca inteleasa cand doreste ceva, manaca de sparge avioane tot ce-i dai, foloseste lingurita si furculita cu o dexteritate de ma uimeste (sor'sa prefera sa bage mana in locul uneltelor de papa), e o dulce si o nazdravana ca toti ceilalti la varsta asta....pupe mama pe ei de pepenasi!

Urari de La multi ani sarbatoritilor zilei!

Pupicei tuturor!
Ma duc la munci ca ma asteapta lucrurile...in mijlocul casei (m-am apucat de zugravit...demolat) si la 6 cica am invitati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna fetelor!
Ioana a facut un pic de diaree, sau oricum pe aproape, banuiesc ca de la vaccinurile de ieri, sau cine stie. Alte probleme nu au aparut inca, nu febra, nu agitatie mai mult ca de obicei, in fine, la 3 dimneata domnisoara era treaza, dar asta e o chestie obisnuita la ea, deci nu pun pe seama efectelor adverse ale vaccinurilor.

Am sunat la Cord blood center sa ma interesez de factura pt depozitarea celulelor pe anul trecut, ca inca nu am primit nimic. Parca si Anka a avut aceeasi problema daca imi amintesc eu bine. Eh, daca sunam siu eu atunci cand a zis ea, era mai bine. Ca factura a fost emisa si trimisa cu posta din septembrie anul trecut dar eu nu am primit nimic. si acum mi-au trimis-o pe mail, insa scrie pe ea ca se percepe 0,4% penalizare pe fiecare zi de intarziere. La tel nu mi-a zis nimic nenea ala, dar eu acumce fac? Cat platesc? Factura de 35 de lei, si am calculat eu asa in mare ca ar mai trebui in plus inca vreo 40 de lei cred, ma rog, nu am numarat exact zilele de intarziere...Dar nu inteleg de ce nu au zis nimic Pana acum, de ce au lasat sa treaca atata timp?

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=42" target="_blank">un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

E adevarat ca daca Ioana mananca var de pe pereti are lipsa de calciu? Ca am surprins-o de multe ori pe la tocurile usilor, unde se mai desprinde cate o bucatica, cum il mananca. Sau am o gaura in perete din contructie pt cablu tv, nefolosita, pe care a descoperit-o azi, foarte incantata, si a tot gustat var de acolo pana mi-am dat eu seama ce face

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=42" target="_blank">un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mona, merci . Maya este la ceilalti bunici acum, si totul pare ok. Este la tzara, toata ziua in piscina, toata ziua afara (de cred ca vom avea o problema mare cand o vom aduce la Lyon). Peste 10 zile merg sa o iau :).

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Mihaita de Cristina
Sara de Ankuta
Sara de Carissma
mami Irda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElizaClara spune:

LA MULTI ANI!

Sebastian de Scumpi
Darius Gabriel de Anilansa
Tudor Milan de Sursula

Mihaita de Cristina
Sara de Ankuta
Sara de Carissma
Irda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElizaClara spune:

Moni cum se mai simte Luca?

Flo e posibil sa va cunoasteti, orasul e destul de mic!

Ana Maria daca ajungeti in Timisoara si aveti timp si chef poate ne vedem la o inghetata in centru!

Noi suntem cam obositi, toata ziua alergam dupa Filip. De cand a inceput sa mearga colinda toata casa, de dimineata a iesit singut in curte.

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

MONA, ELIZA CLARA multumesc de intrebare, Luca e bine acum, slava Domnului, e iar vesel si vioi, incet incet trecem pe regimul normal, ce-a fost greu a trecut. Acum ne-am intors iar la lupta zilnica cu dormitul noaptea, nu stiu cum sa o mai scot la capat, ma bate gandul sa incerc deja si cu Romergan, nu ca un obicei, dar cand sunt la capatul puterilor...

ANNA, si eu am auzit chestia cu varul, mie mi se pare un babism sincera... Voi luati 10 zile pe luna calciu? Ca noi luam de pe la 8 luni (de cand am schimbat d-rita, ca prima nu ne-a zis), a spus d-rita actuala sa luam in perioada asta cand cresc dintii, cresc si oasele...

IRDA, mai pune poze cu fetele tale frumoase!

SERENITY, si tu pune poze cu Raducu.

MADA DE IRL, MADA UK, SUN pe unde sunteti?

YAEL, sa stapaneasca sanatoasa scaunul Eevi! Chiar ca e f. fain!

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunaseara!

LA MULTI ANI,SA CRESTETI MARI,SA AVETI O COPILARIE CAT MAI FRUMOASA SI SA ADUCETI NUMAI BUCURII PARINTILOR!
Mihaita de Cristina
Sara de Ankuta
Sara de Carissma

IRDA,LA MULTI ANI,SA FII FERICITA ALATURI DE FRUMOASA TA FAMILIE!

ANABABY si Alexandra linge calciu de pe pereti.Eu cred ca ei sunt doar curiosi, nu cred ca are vreo legatura cu lipsa de calciu
A ,si sa stii ca desi am uitat sa zic eu am votat in fiecare zi
IROLF, si la voi am votat
IRDA, felicitari pentru progresele Toniei.Ce super ca mananca singurica cu lingurita si furculita
ANILANSA, felicitari pentru Darius cel mergaret
ANAXENA, am aceeasi problema ca si tine cu tzitzi,chiar intrebam fetele zilele trecute de cate ori alapteaza in timpul zilei.Am tot incercat sa evit ,sa ii dau doar la cele doua reprize de nani,dar nu-i chip, urla si baga mana in tricou dupa ele
YAEL, super scaunelul, sa-l stapaneasca sanatoasa
MONALAC, multumim
FLO, da am mancat pepene, dar e exclus sa fie de la el, fiindca sunt de la parintii mei de la tara,deci in mod sigur nu sunt injectati cu nimic.
ANA_A, ce dulce e Matei
ATB, felicitari pentru semnatura,nu te ingrijora, e devreme inca, data urmatoare o sa-i auzi si inimioara
IRISS, sunt super centrele de activitati, cel mai interesant pare a fi ultimul.
Acuma, cum a spus si ana, depinde mult de copil.Alexandra e total dezinteresata de jucarii,cu siguranta ar fi interesata doua trei zile ,eventual ar incerca sa strice cate ceva pe-acolo, si-atat.Eu pentru a-si exersa muschii i-am amenajat un sertar la mobila de sufragerie(ii vine ei cam la nivelul pieptului) in care am pus diverse chestii:un mouse vechi,un telefon vechi, o canita de plastic, o lingura de lemn, cutii goale ,reviste etc.Si uite asa ,incantata la culme ca are unde scormoni, incet incet a inceput sa se ridice in picioare, apoi se tinea doar cu o mana de sertar, apoi a inceput sa nu se mai tina deloc,apoi a inceput sa plece de langa sertar si sa mearga tinandu-se de mobila, si tot asa pana a ajuns sa mearga singurica.A facut minuni sertarul ala.Plus ca asa am mai avut si eu un moment de respiro ca stateam pur si simplu jos langa ea si-mi trageam si eu sufletul.

povestea nasterii nazdravanei

minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

LA MULTI ANI, Mihaita de Cristina, Sara de Ankuta, Sara de Carissma,Irda !!!
Sa va dea DD multa sanatate, fericire si iubire, o viata plina de impliniri si bucurii alaturi de cei dragi!

Nicholas nu papa calciul de pe pereti, in schimb zgarie peretii cu unghiutele, spre disperarea urechilor mele sensibile.
Felicitari mergaretelor Tonia si Alexandra!!!
Boti, tu ziceai ca ai o prietena care ofera cazare in Costinesti? Imi poti da prin PM un nr. de telefon plizz? Vreau sa ma interesez de niste preturi in perioada in care mergem noi, adica 17-31 aug.
Se pare ca si de data asta patesc ca la sarcina trecuta, ma loveste o leneeee (sau mai bine zis am o lene de ma doareeee), cred ca sloganul meu pe parcursul sarcinii va fi la fel ca cel de data trecuta "nu lasa pe azi ce poti face maine". si uit totul de la mana pan' la gura.

Adriana 6+
mamy de Nicholas Cristian 19.07.20009 (povestea nasterii)

Mergi la inceput