Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (137)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

ANNA - nu platesti decat factura! I-am intrebat eu, si au zis ca stiu ca sunt pb cu posta, si considera termenul de la data primirii, nu de la data emiterii. Le-am zis sa faca bine sa imi trimita pe mail, dar idiotii, cica nu trimit pe mail decat daca nu primesc in posta. Pai si eu de unde sa stiu cand trebuie sa primesc prim posta?? Cica la anu' pe vremea asta Imi zice tipa la vremea aia
Am platit vreo 35 de lei parca pentru restul ala de an sau asa ceva...

CE CREDETI CA AM FACUT EU AZI????
Ete ca am rezervat la hotel sa ma duc la mare nene, da' la bulgari nu la noi, ca mi s-a pus pata sa mergem la parcul acvatic si mizeria asta de la Mamaia e JE-NI-BI-LA!
Si costa 320 de euroi 4 nopti, din 19 august incepand, all inclusive la 4 staruri nene.
Faza cea mai tare e ca platesc atunci, si nu aku' - pentru asta pup eu finlandeza ca m-a desteptat, ca altfel stateam ca fraiera si ma minunam de extras, sau mai rau, ma trezeam acolo fara bani convinsa ca am platit... He he he!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Aa, si uitam sa va zic.La maica-mea in bloc e un apartament de inchiriat. Doua camere, dotat cu ce ii trebuie.
Daca va intereseaza o fuga la Cta (sau la mare in general si va aranjeaza Cta) si n-aveti alta varianta de cazare, va dau numarul tipei (care e sora proprietarilor, ei sunt plecati din tara). Ca idee, nu e departe de Mamaia, cam 10 minute sa zic cu masina, cu tot cu stat la semafoare, dar cre' ca mai putin de 10 minute, in fata blocului e un mic parculet, e cam galagioasa zona zic eu care sunt obisnuita cu mierlele si greierii de la mine, daca nu e cu masina, se ajunge cu mijloacele in comun sau microbuze care se iau de la 50 de m de bloc, piata e tot la bloc cu legume, fructe, carni, ce se vrea, paine super gustoasa, ba chiar si un china mall daca vreti, iar tot la vreo 10 minute pas de plimbare e marele parc cu marele loc "Tara piticilor" si marele mall CityMall, adica na, ca idee, eu zic ca e ok....
Si macar e apartamentul complet, nu stai cu gazda in casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Hello

Cu mii de scuze de intarziere urez o viata frumoasa pentru:

Mihaita de Cristina
Sara de Ankuta
Sara de Carissma

Mami Irda

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Si muuulta sanatate si fericire pentru sarbatoritzii de azi!

Sebastian de pica1
Ilinca Maria de Clabur

Alina25

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Fetelor, am nevoie de un sfat de la voi. Incep sa cred tot mai tare ca agitatia lui Luca noaptea se datoreaza nu atat dintilor cat laptelui praf Nestle Junior. Se tot trezeste si plange si scoate gaze si atunci se mai linisteste si doarme iar, eu cred ca il doare burtica, vreau sa-i schimb laptele. DAR CU CE LAPTE SA I-L SCHIMB? Este vreun lapte care face mai putine gaze? Stiu ca la 1 an n-ar mai trebui sa fie asa sensibil, dar totusi este, de la altceva nu prea ar avea de la ce, acum suntem si pe regim, nu e nici de la enterocolita ca si inainte de ea aveam aceleasi probleme. L-as da si pe lapte de vaca, cu toata teoria mea impotriva laptelui de vaca pana la 2 ani, insa nu cred sa-l ajute, laptele de vaca e, cred, si mai greu la burtica... Ce sa fac? Ca nici sa iau la rand toate formulele nu pot, nu face bine nici asta...

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Moni eu ii dau milumil junior, e si fara banana, sau ii poti da si jumate praf/jumate UHT. La Alex i-am dat asa o perioada fiindca nu accepta laptele de vaca (tot UHT) apoi fara un pic de cereale nu s-a putut sa-l bea simplu

Sau administreaza-i siropel de colici, nu numai bebelusii il pot folosi....incearca!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetelor!
Moni si eu stiam ca e o vorba asa de babe, dar mai stii? Si da, ii dau calciu 10 zile pe luna de cand s-a nascut.

Violeta multumesc de voturi!

Anka mersi de lamurire, tot asa e si factura mea, de 35 de lei, deci atat voi plati!

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=42" target="_blank">un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

30 iulie www.culinar.ro/forum/uploads/monthly_05_2008/post-42150-1211195221.gif" target="_blank">Mihai Daniel de cristina_26

Sa ai minte luminata si si inima curata !

Un baiat tare dragut
face si el un anut !
E de-acuma un flacau !
Si , de-aici de la Bacau
ii dorim sa aiba parte
de noroc si sanatate,
sa fie destept, cuminte
de sfaturi sa ia aminte.

30 iulie Sara Alecsia de ankuta_1982

Sa-i bucuri mereu pe parinti

O printesa si-o finuta
este SARA de ANKUTA
care este fericita
c-are-o varsta implinita !
Cu torturi si cadouase
sa incapa-n sertarase.

30 iulie Sara Maria de carissma

Suflet de aur !

Du-te-ncolo, vino-ncoace
asta e, nu ai ce face.
Cand e ziua fetei mici
plina-i casa de pitici.
LA MULTI ANI si pt SARA
zi frumoasa cum e vara !

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Poezicile de un an ...incep AICI

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

La multi ani, Mihaita!
La multi ani Sara de ankuta si Sara de carissma!

La multi ani Sebi, petrecere frumoasa!
La multi ani Ilinca!

Irda, la multi ani, tot binele din lume, sa treci usor peste perioada asta, sa gasesti bona pe care-o cauti!
Ce sa zic, nasol cu bonele, eu cred ca o sa ma interesez de cresa privata, desi nici asta nu e cea mai buna solutie.

Ooka, v-ati mutat deja? Sa inteleg ca nu te mai prind prin parc pe la noi.

Calciu: mie nu mi-a zis niciodata sa-i dau. Voi ati facut analize si a iesit lipsa de calciu sau asa profilactic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

31 iulie www.classiccelebrations.com/images/happy1stbirthdaybearballoon.jpg" target="_blank">Sebastian de pica1

#8220;O lupta-i viata/ Deci lupta-te cu dragoste de ea, cu dor!#8221;

Uite la SEBASTIAN!
Cand oare-a trecut un an ?
E celebru pe la noi,
discutiile-s in toi
despre mici nazdravanii
chiar reale si hazlii.

31 iulie Ilinca Maria de Clabur

Inocenta si frumuseste.

LA MULTI ANI pentru ILINCA!
Petrece de rupe-opinca
pentru ca e fericita
cand prietenii invita.

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Poezicile de un an ...incep AICI

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput