Burtici fericite de septembrie-octombrie (121)
Raspunsuri - Pagina 5
daciana.ilie spune:
l-am sters eu Ionika; mi-era frica sa nu raspunda cineva din greseala
daciana
32+ Darius Alexandru
mimika spune:
anamaria, si eu am intrebat, dar cred ca nu s-a gandit lumea pana acum...Eu vreau un botez micut cu vreo 30 de persoane. Nu tin neaparat sa fie in sectorul 3, dar ar fi bine sa existe o camera pentru bebici. Noi am fost la restaurat Romanasul, acum vreo 2 ani, la un botez si a fost relativ OK. Nu a excelat, dar nici dezastruos si au avut camera pentru BB.
33+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5
poze
daciana.ilie spune:
Fetelor, eu nu ma gandesc deocamdata si la botez din cauza de finante ... la cum stam acum o sa-l botezam pe la majorat
daci
32+ Darius Alexandru
Dana15 spune:
Ma bag si eu putin in seama
vad ca ati discutat de botez, cand sa faceti, unde; parca Manga spunea ca sa nu treaca cele 40 zile...oare are biserica ceva impotriva daca botezam copilul mai tarziu?! nu stiu, o sa ma interesez si eu...pentru ca am si eu o pasarica (pe langa alte stoluri, bineinteles); as vrea sa imi botez copila in luna mai! imi place mie primavara! parca o si vad acolo...mai maricica, atenta la ce se intampla, eventual surazand toata, imbracata in rochita alba de ingeras si cu piciorusele goale; 99% asa voi face! ne-am anuntat rudele sa nu cumva sa ne sara in cap si spre surprinderea noastra nimeni nu a avut ceva de comentat!
Asa zic eu acum..cine stie ce va fi la o luna dupa ce nasc! o mamica ce nu este defel religioasa, mi-a povestit cum la un timp dupa nastere avea cosmaruri cu necuratul si ca si-a botezat de urgenta copilul; sper sa nu fie si cazul meu!
Dana 30s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Dana15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Un domn avea o amanta si stia si el ca trebuie sa-i faca un cadou ca sa o tina aproape atat doar ca nu avea suficienti bani. Se gandeste indelung la o solutie pentru ca nu-l avantaja deloc faptul ca erau 2 sarbatori: si Craciunul si Anul nou. Si cumpara o pereche de ciorapi cu banda adeziva. Merge imbracat frumos, pomadat la amanta in vizita si ii spune incantat de ideea lui: Uite am pt tine doua cadouri, un stramp pentru Craciun, un stramp pentru Anul nou iar eu te sarut intre Craciun si Anul nou |
Lucia inspirat tipul! ce sa zic..scapa ieftin! sau nu?!
Thank God I'm a woman!
Dana15 spune:
ce greu merge netul la mine!
dar voi ce faceti?! ati plecat?!
Thank God I'm a woman!
lutoniana spune:
Eu sunt aici, voi ?
Aida cred ca e la ingeras...dar o asteptam cu drag cu vestile aburinde.
Cea mai fericita 33 + cu
mimika spune:
mai, eu tinusem minte ca DUPA 40 de zile trebuie sa ii botezam.
33+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5
poze
danangie spune:
Mai fetelor, eu l-am botezat pe Alessio cand nu avea nici macar o luna.Cumnata mea l-a botezat pe Robert (nepotul) cand avea cam 2 luni jumate.Eu zic ca depinde de biserica, de preot.
MANGA daca asa scrie in al tau atunci nu se fac nici botezuri. In al meu nu scrie...
DANA si ALESSIO , 07.06.2008 si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....