Burtici fericite de septembrie-octombrie (119)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
Lullaby_2009 spune:
Am vazut poze frumoase cu Andrei. Sa va traiasca si sa va aduca multe bucurii! Nu mai spun ca tortul arata delicios.
Am vazut si doua fetite tare frumusele: pe Adina o stiam deja , iar pe Daria cu ai carlionti blonzi tare am admirat-o.
Pozele cu Lisa ma lasa fara cuvinte.
Am vazut si burtici, frumoase si rotunjoare.
Vroiam sa mai trimit Techilei, offf, prin cate ai trecut, numai tu stii ce a fost in sufletul tau. Bine ca s-a intors puiutul. Sper sa uite experienta si sa fie ca inainte.
28 cu
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Dana15 spune:
am vazut si eu pozele Cristinei..ce scump este Andrei!!! cu ochisorii lui albastrii/verzui (asa-i?!) si barbia aceea dulce..parca-i de reclama!
Imi este clar ca buna ziua...tortul acela nu a fost bun de nimic! voi nu ati vazut cum arata?!!? vai, sufletul meu..
Bine ne-ai "prins" katteryna!
Dana 29s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
anco spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mimika Aida, am bagat la semnatura link-ul. Nu ma bate, ca ma fac fata cuminte ![]() luto, si eu astept banutii de sfarsit de luna, dar nu ca sa ma tund, ci ca sa nasc. Ca in momenul asta am fix 250 lei si trebuie sa dau 160 de lei factura la telefon. Deci n-am bani de nascare ![]() ![]() ![]() ![]() Grasii mei iubiti hi5 poze |
nici eu! sper sa nu ne prinda asa fara bani
![](bang.gif)
![](pupic.gif)
anco
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](baietel.gif)
poze
ionika spune:
citat din mesajul lui anco eu iau gynipral si e ok si la mine. nu-l iau la 6 ore , ci de 2 ori pe zi, fara ore fixe, dar inainte de gynipral (jumatate de pastila), iau cu jumatate de ora inainte o jumatate de medazepam ca sa nu-mi dea palpitatii gynipralul. si mie mi se pare ca ma simt bine dupa ele. parca no-spa nu-si mai facea efectul, nu mai simteam nimic deosebit. ![]() anco ![]() ![]() ![]() poze |
Multumesc pentru raspuns. Voiam numai sa te mai intreb daca il iei numai la nevoie sau a la long. Stiam ca nu e recomandata folosirea lui mai mult de 5 zile, parca.
Iona 30+
mariaanna spune:
Mai, fetelor!Da' chiar ma speriati cu viteza asta a voastra!Pana la termene, cate capitole mai faceti????
Ori trebuyie sa stau numai calare pe computer, ori o sa am probleme cu ochii, la cat am de recuprat de fiecare data....
De la ora 12, ati scris aproape un capitol...
Monica, durere la ......am si eu de mult inca.Nu stiti ca ma plangeam?
E din cauza ca se labarteaza oasele ,cred.
Eu, din pacate ma laud acum cu o durere de spate insuportabila,mai precis de coaste.Cred ca mi s-a bagat bebe sub coaste ...
Azi ma mai laud ca am intrat in saptamana 31!In rest, nimic nou.
Va pup.sa stiti ca as sta de vorba mult cu voi, dar am impresia ca am o sulita in coaste.....nu mai pot sta pe scaun...
Mariaanna
30+
Mamica de si
in asteptarea unui
sunt doar o frunza-n vant(despre mine)
cateva poze
www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=1394674036&albumId=167696965&ownerId=169157907" target="_blank">familia noastra
povestea nasterii lui Alex
luhtien spune:
Seara fete cucuiete!
MA bag la citit ...cat oi apuca.
De azi noapte de la 12 si pana acuma ati facut un capitol....mare tastarnitza aveti.
eu azi am intrat in curatenii...
DOAMNEEEEE...nu credeam ca se pot strange atatea prostii intr-o singura camera....si inca nu le-am arauncat...doar le-am pus mot-cocotz in mijlocul patului, am tras o folie peste si acum soatza racaie de zor peretii ca sa isi faca front de lucru pentru maine.
Si toata treaba cu adunat, sortat, inflolit 4 ore si jumatate.
Asa cum bine am prevazut de ieri, pana m-am intors io de la medic, al meu nu a facut nimik......offff....barbatii astia... dar ii iubim, ca sunt ai nostri
la medicul de familie a mers usor, am luat medicalul, ma mai duc saptamna viitoare pentru prelungire, ca deh! se termina luna...
si pe la doctoul ginec ma duc pe 1 august .... asta daca n-oi fi plina de var
in perioada asta cam numai seara o sa intru pe forum. asa ca ...aveti mila de noi cei mai inceti ...si scrieti mai putintel.
aaa... si vreau si eu parola de pe yahoo, ca am inteles ca sunt ceva "bunatati" pe acolo.
====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi! +30/31
luhtien spune:
citat din mesajul lui monica_dicut DEci, cum spuneam, inutila mea e si defrisata si dezinfectata ![]() ![]() |
Esti o adevarataaa...
![](icon_smile_cool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!
![](gravida.gif)
Andrecluj spune:
Fumatoarele din odisee, pe voi va pot intreba, ca sunteti mai deschise, cate bagati? 21 +
Clodute spune:
Monica_dicut pot sa iti spun si eu ca sint la a 2-a nastere naturala si da si pe mine ma dor rau de tot oasele "acolo jos" la inutila ... Dar rau de tot... daca merg mult, daca stau in pat si vreau sa ma ridic, daca vreau sa ma intorc in pat de pe o parte pe alta... Si tot asa orice miscare as face ma doare rau... Acum nu sunt eu etalon dar imi spun si eu off-ul. CA IMI PLACE RAU DE VOI
Fug si eu afara dupa pici ca e cu buni (mama mea) de vreo juma de ora dar nu mai pot de dorul lui asa ca "fug" la el. Am zis ca stau in pat dar nu pot de dor
Si sa stiti ca "alerg" dupa voi sa va citesc sa nu va scap.
Clodute mami de
Patrick si
cu
Karolina
madalina84 spune:
Fetele a nascut o prietena de-a mea,era cu 7 sapt inaintea mea.Era normal programata pe cezariana dar i s-au rupt membranele pe 23 dim si a stat 4 zile in travaliu si dr a considerat ca dupa atatea zile de chin sa nasca normal.Bebelicu e bine,a avut 3200 gr si plamani de-a zis masa ca-l face tenor.O veste buna pt cele care fumam(cred ca suntem 2-3),e totul ok desi ea fuma si un p pe zi,dar m-a sfatuit sa nu fac efort sa nu ma enervez caci ea era in curatenie ca multe dintre voi si s-a enervat pe doreii din casa,a plans si dim hop facea pipi pe ea
.Suntem prietene de 9 ani ne-am cunoscut in Japonia,amandoua am pierdut sarcini anul trecut dar uite ca D-zeu a tinut cu ea
Multumesc fetelor de gandurile bune si inca nu mi-am scris povestea decat pe parti pe la vreo doua topicuri(nu mai sunt sigura care)dar cred ca ar fi prea lunga ca sa va impovarez cu ea.Poate o sa imi fac curaj sa o scriu,desi am avut si eu partea mea de vina sau poate doar nevoia de a oferi dragoste m-a impins sa fac greseli.
Ok ,am vrut sa imparatsesc cu voi vestea buna data de prietena mea30+
IRINEL ANDREI
BEBELICA MADALINA