Burtici fericite de septembrie-octombrie (119)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Lullaby_2009 bine ai ajuns si eu am, alergat azi dupa fete
Andrecluj incepusem sa iti povestesc din experienta mea de viata , dar am sters si m-am gandit sa simplific totul.
Pot sa iti spun ca singuri alegem sa ne traim viata. Nu alegem intamplarile si bolile ... alegem modul de a merge mai departe. Alegem singuri daca suferim sau daca suntem fericiti. Este imposibil sa nu gasesti in jurul tau un prilej de bucurie.
Daaaa , nu pufni pe nas , poti sa te bucuri spre exemplu ca esti insarcinata (sunt atatea femei pe lume care nu vor stii niciodata cum e) , ca azi esti bine , ca ti-ai facut curaj sa intri la noi , ca ... imposibil sa nu ai prilej de bucurie. Asa trebuie sa fie fiecare zi si timpul va trece mai usor si vei ajunge ianpoi in coltul tau de rai alergand dupa un bebe razacios si neastamparat.
Intotdeauna vor fi probleme ... Viata este prea scurta sa fim suparati si nu e bine sa ajungem la sfarsit plini de regrete.
Capul sus draga mea si zambeste , azi a fost o zi buna , iar maine deja va fi extraordinara

Aida ... 33+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Andrecluj ..bine ai venit la noi..Noi suntem fete faine..cum så nu te primim??

CRistina_ana unde vad si eu poze cu flåcåul meu frumos..adica al tau am vrut så zic..

Aida deci tunnbrödsrulle vrei..Nu e asa bun..Nu stiu ce au prezentat astia dar så stiti ca nu e asa cum pare..Så stiti ca nua m gasit un fel de mancare care så zici ca vai ce bunå e..Nu au mancaruri asa bune..Au un peste murat ca nu stiu cum så ii zic si ce urat miroase surströming se cheamå..bleax .Chiar nu am gasit nimic care så zic ca vai ce bun e..

Mimika ce simpatica esti in pozele.. cu caruciorul

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 35+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

ANDRECLUJ bine ai venit la noi.Asa o alint eu pe surioara mea(andre)...sa sti ca si eu am stat si de fapt stau la pat,mai si ies dar avand colul scurt si placenta jos e de preferat sa stau in pat.Stiu ca e plictisitor dar trebuie sa trecem si peste asta desi de multe ori avem impresia ca intram in depresie de atata plictiseala si stat degeaba,noroc cu fetele noastre care ne mai imbuneaza ziua,ne fac sa radem,sa avem emotii,sa poftim la diverse si sa fim invidioase pe intalnirile lor.
Mai avem putin si apoi o sa ne iasa pe nas toata plictiseala asta,te pup si fi optimista

30+ IRINEL ANDREI

BEBELICA MADALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Citat:
citat din mesajul lui gegea
Ionika, eu iau Ginypral, dar efectele advrese le-am vazut dupa 6 zile, am si scris aseara. Iau cate una la interval de 12 ore, aseara de ametela, nici nu am mai avut curaj sa iau doza de seara.

Geani 33+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei
In sfarsit, poze

Multumesc, era bine daca imi dadea si mie ceva de genul asta inainte de pastila propriu-zisa.

Ioana 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Andre bine ai venit !
Doro, Alinus La Multi Ani !
Alex, Aida va alintati, stiu bine. Pot sa spun cu mana pe inima ca nu stiu nici o persoana grasuna in Romania. Hai aici sa vedeti categorie grea ! acum o saptamana la plaja erau langa noi 2 fete sub 18 ani, una alba, una neagra, balene in toata regula. Vorba lui Jay Leno intr-un show de-al lui, ar fi trebuit sa poarte tricouri cu "nu sunt o balena esuata, va rog nu ma impingeti in apa". Si n-aveau nici un stres, nici lumea nu se uita le ele, fiecare isi vede de viata.
Si cel mai important, in Romania cand te ingrasi, pai te ingrasi frumos peste tot, aici e incredibil ce vezi. Am vazut o tanti mai tanara ca mine care avea umerii cam cat ai mei, talia ok, dar fundul eram enorm. Am ramas in urma ei sa vad daca intra pe usa de la supermarket. Iar usa de la supermarket nu e ca la Cora, mica, ci are o ditamai deschizatura, trec 2 adulti unul pe langa altul. A intrat tanti pe usa, a ramas cam 1 cm in drepta si vreo 2 in stanga
Devylla sa-ti traiasca Lisa Maria ! Eu pe copiii astia ii numesc "copii vedeta". Adica nu-i de nasul lor sa se nasca cu plebea la 37sapt.+, ci ies la scena mai devreme ca sa fie primiti cu urale, incurajari, pampoane si multa, multa atentie
Lutoniana foarte frumoase hainutzele, la mai multe !

Diana 33 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

mariaanna trebuie sa ajungem la 200 sa sarbatorim si sa ne mutam la scutecele. Asa ca da o mana de ajutor
Andrecluj pai pana joi intre 7 si 16 , depinde de zi ... da fumam numai Kent nanotek unu (gri) , dar de joi nu am mai pus tigare in gura si vad ca sunt ok ... Laci nu a mai fumat de lunea trecuta de la pranz si se tine bine
madalina84 felicitari prietenei tale si sa fie sanatosi , oooof 4 zile in travaliu in 4 zile ul omoram pe dr sau nasteam cu altul cu siguranta
... si stai fara grija ca nu ne impovarezi , doar ca esti de admirat
iulika pai am inteles ca surströming sunt conserve de creveti intrati deja in putrefactie ... si e interzis sa ii cari in avio ca mai explodeaza conservele din cand in cand

Aida ... 33+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Aida, N-am cuvinte. Ai dreptate, imi pare rau insa ca ai simplificat, pentru ca zilele astea ma hranesc din vorbele voastre. Am motive de bucurie in jurul meu, uit eu sa le vad, pentru ca eram super activa inainte, am viata extrem de plina, pentru ca tatal fetitzei mele e departe de noi si asa va si ramane cine stie pana cand, pentru ca timpul in pat trece geu, dar ... hai ca motive de bucurie gasesc daca insist. Primul e fetitza mea din burtica, la care nu mai speram, adica speram, dar fara sa cred ca se mai poate. Adica vorbesc fara noima acum, dar imi cade uper bine ceea ce imi scrieti. Multumesc, tare as vrea sa va fiu de folos si eu. Va scriu o reteta de prajitura super simpla care dureaza 15 minute, atat cat am avut curajul azi sa stau in picioare, vreti? 15 linguri de zahar3 oua intregiun praf de copt15 linguri de ulei15 linguri de lapte15 linguri rase de fainatoate amestecate la robot, puse intr-o tava si peste se pun fructe de sezon (eu am pus caise, a iesit acrisoara, dar buna), la cuptor si pofta mare. Daca foloseste la o singura gravidutza deja simt ca am facut si eu ceva pt voi. 21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Referitot la cm, eu stiam ca trebuie dus imediat la unitate ca sa te ia in evidenta.
Aida, . Esti un exemplu pentru mine, mai alea cand ma apuca...gandurile. Ai dreptate in tot ce spui, trebuie sa vedem partea plina a paharului.

Iona 30 +

Mergi la inceput

ioi diana_n ce am ras cu balena merci mult de tot ... sper sa ajung sa slabesc iarasi ...
Andrecluj uite ca m-ai suparat si merg sa fac prajitura , dar cat sta la cuptor si la cate grade?

Aida ... 33+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

iulika pai am inteles ca surströming sunt conserve de creveti intrati deja in putrefactie ... si e interzis sa ii cari in avio ca mai explodeaza conservele din cand in cand

Aida ... 33+ ... cica
Poze cu noi

Foarte adevarat cu tot dar nu sunt creveti ci peste asa se cheama, ströming..

AA si am uitat fetelor så va spun ca sunt aici niste exemplare de grase ca mi-a adus aminte Diana, de cazi jos..Eu la un moment dat ma uitam cum se ridicau bucile lor cand påseau si credeti-må ca ma durea capul cat se ducea sus-jos, sus-jos

Am vreo cateva la muncå, una e vegetarianå de la 7 ani....

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 35+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput