Burtici fericite de septembrie-octombrie (119)
Raspunsuri - Pagina 11
Doro76 spune:
Buuuun
Am revenit si io pe seara...
Selen- merci pentru parola. Cat despre saltea, sa stii ca io am luat una duraflex, 110 RON care are o fata tare- ce trebuie folosita pana la 9 luni, si alta moale pentru mai incolo. Si eu am reticente cu cocosul dar mai ales cu saltelele cu iarba. Copilul poate fi alergic si dai in altele, doamne fereste.
Monica - durerile de acolo le resimt si eu din plin, asa am patit si la prima sarcina. Noaptea e cumplit, abia ma mai intorc
Andre- bun venit..Cat despre tigari, eu sunt chiar tampa. Din luna a doua pana in a cincea n+am fumat deloc. Apoi fumam cate 3 pe saptamana...acu fumez max 2 pe zi, din alea superslim. M-am reapucat de la cafea, caci a zis dr sa beau cafea ca am tensiune mica, adik 9 cu 5. Deci, sunt o carpa fara ambitie...[b]
Sabina- Lisa e o mogaldeata tare dulce si am bocit putin cand am vazut pozele... Parca e fii+mea dupa ce scazuse la 2180g..Sa vezi ce mare si puternica se face
Pupici
Doro
32+ cu
si Eva Maria (28.04.2005)
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Doroteea&year=2009&month=9&day=16&babycount=1"
Andrecluj spune:
aidaciolac, cam juma de ora la 180. Sa faci testul cu chibritul.Multumesc si celorlalte fete care m-au primit, ce bine e cu voi! Nu stiu cum faceti sa fiti asa misto, zau.
21 +
vias spune:
uau...vad ca incet - incet odiseea de nov-dec se va transforma incet incet in sept-oct ![]()
...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
24+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
Iulika29 spune:
Mådålina felicitari prietenii tale..Si ii uram bun venit bebelusului...
Andre imi place la tine ca se simte o unda de optimism si asta e bine..
Si multumim de reteta eu am notat-o..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
35+cu
Bruce Nicholas
Dana15 spune:
Madalina felicitari pentru prietena ta!sa-i fie sanatos copilasul! cred ca esti tare emotionata! cand ai chef sa povestesti, eu pun umarul!
Andre esti draguta!
multumim de reteta!deci si tu ai o mica zanuca in burtica
..sa creasca mare si sa o bucure pe mami!
Dana 29s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Iulika29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camy_pus uau...vad ca incet - incet odiseea de nov-dec se va transforma incet incet in sept-oct Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei ![]() n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei www.Darius-Andrei.piczo.com http://nshrine.com/shrine/Darius 24+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe Flavius CristianPOZE |
Daca e frumos la noi .. cum så nu vina fetele..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
35+cu
Bruce Nicholas
Dana15 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac Pot sa iti spun ca singuri alegem sa ne traim viata. Nu alegem intamplarile si bolile ... alegem modul de a merge mai departe. Alegem singuri daca suferim sau daca suntem fericiti. Este imposibil sa nu gasesti in jurul tau un prilej de bucurie. Capul sus draga mea si zambeste , azi a fost o zi buna , iar maine deja va fi extraordinara ![]() |
Imi esti tare, tare draga Aida!

Dana 29s mamica mandra de

Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
aidaciolac spune:
Doro76 un link pt saltea ceva , ca sigur nu gasesc in magazin la noi 
Aida ... 33+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
lutoniana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anco
nici eu! sper sa nu ne prinda asa fara bani ![]() ![]() |
Mimika, Anco fetelor lasa ca vin si banii ..si asa cum vin asa se duc.
Nu va prinde nascarea fara bani

Cea mai fericita
33 + cu
Andrecluj spune:
Doro76[/i], ba deloc "carpa", fumezi foarte putin. Nici nu se pune. Vorba unui fost cand ne-am "renimerit" dupa ani si ani intr-un hotel: "nu-ti face griji ca o data nu se pune". Mama mea i-a spus ginecologului ca fumez "domn' profesor, sa stiti ca andreea fumeaza', la care asta "doamna, nici noi nu suntem perfecti". 
21 +