Burtici fericite de septembrie-octombrie (119)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doro76 spune:

Buuuun

Am revenit si io pe seara...
Selen- merci pentru parola. Cat despre saltea, sa stii ca io am luat una duraflex, 110 RON care are o fata tare- ce trebuie folosita pana la 9 luni, si alta moale pentru mai incolo. Si eu am reticente cu cocosul dar mai ales cu saltelele cu iarba. Copilul poate fi alergic si dai in altele, doamne fereste.
Monica - durerile de acolo le resimt si eu din plin, asa am patit si la prima sarcina. Noaptea e cumplit, abia ma mai intorc
Andre- bun venit..Cat despre tigari, eu sunt chiar tampa. Din luna a doua pana in a cincea n+am fumat deloc. Apoi fumam cate 3 pe saptamana...acu fumez max 2 pe zi, din alea superslim. M-am reapucat de la cafea, caci a zis dr sa beau cafea ca am tensiune mica, adik 9 cu 5. Deci, sunt o carpa fara ambitie...[b]
Sabina
- Lisa e o mogaldeata tare dulce si am bocit putin cand am vazut pozele... Parca e fii+mea dupa ce scazuse la 2180g..Sa vezi ce mare si puternica se face
Pupici

Doro 32+ cu si Eva Maria (28.04.2005)

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Doroteea&year=2009&month=9&day=16&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

aidaciolac, cam juma de ora la 180. Sa faci testul cu chibritul.Multumesc si celorlalte fete care m-au primit, ce bine e cu voi! Nu stiu cum faceti sa fiti asa misto, zau. 21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

uau...vad ca incet - incet odiseea de nov-dec se va transforma incet incet in sept-oct ...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

24+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Mådålina felicitari prietenii tale..Si ii uram bun venit bebelusului...

Andre imi place la tine ca se simte o unda de optimism si asta e bine..Si multumim de reteta eu am notat-o..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 35+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Madalina felicitari pentru prietena ta!sa-i fie sanatos copilasul! cred ca esti tare emotionata! cand ai chef sa povestesti, eu pun umarul!

Andre esti draguta! multumim de reteta!deci si tu ai o mica zanuca in burtica..sa creasca mare si sa o bucure pe mami!

Dana 29s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

uau...vad ca incet - incet odiseea de nov-dec se va transforma incet incet in sept-oct ...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

24+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Daca e frumos la noi .. cum så nu vina fetele..Le asteptåm..Daca mai sunt si vorbarete deja e perfect..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 35+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac
Pot sa iti spun ca singuri alegem sa ne traim viata. Nu alegem intamplarile si bolile ... alegem modul de a merge mai departe. Alegem singuri daca suferim sau daca suntem fericiti. Este imposibil sa nu gasesti in jurul tau un prilej de bucurie.
Capul sus draga mea si zambeste , azi a fost o zi buna , iar maine deja va fi extraordinara

Imi esti tare, tare draga Aida!

Dana 29s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Doro76 un link pt saltea ceva , ca sigur nu gasesc in magazin la noi

Aida ... 33+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui anco

Citat:
citat din mesajul lui mimika

Aida, am bagat la semnatura link-ul. Nu ma bate, ca ma fac fata cuminte

luto, si eu astept banutii de sfarsit de luna, dar nu ca sa ma tund, ci ca sa nasc. Ca in momenul asta am fix 250 lei si trebuie sa dau 160 de lei factura la telefon. Deci n-am bani de nascare

33+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5
poze

nici eu! sper sa nu ne prinda asa fara bani

Mimika, Anco fetelor lasa ca vin si banii ..si asa cum vin asa se duc.
Nu va prinde nascarea fara bani

Cea mai fericita 33 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Doro76[/i], ba deloc "carpa", fumezi foarte putin. Nici nu se pune. Vorba unui fost cand ne-am "renimerit" dupa ani si ani intr-un hotel: "nu-ti face griji ca o data nu se pune". Mama mea i-a spus ginecologului ca fumez "domn' profesor, sa stiti ca andreea fumeaza', la care asta "doamna, nici noi nu suntem perfecti". 21 +

Mergi la inceput