Burtici fericite de septembrie-octombrie (119)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Mai fetelor da aveti tastarnita nu gluma...de doua ore alerg sa recuperez de la pag 2 cap 118 de ieri.... Dar am reusit!!!!!

La Multi Ani sarbatoritelor de azi! Si bine ai venit Andre! Sper sa te simti bine la noi....nu toate suntem la fel de harnice la scris (eu una recunosc ca sunt depasita rau de evenimente si abia astept sa intru odata in vacanta/concediu sa am timp de mine si de bebe ca nu mai rezist mult asa!) dar cred ca o sa gasesti raspuns la multe din intrebarile tale.

Intreba cineva in cap. trecut de vaccinul anitetanos care se face dupa saptamina 30. L-a facut cineva??? Daca da, de ce? daca nu, de ce?

Eu ma tot pregatesc de doua zile sa intru sa pun poze cu burtica mea, sper sa reusesc in seara asta.

Oricum...sunt mandra ca am reusit in weekend sa fac ce imi propun de o luna...shopping!!!! Mi-am luat 2 camasi de noapte ptr spital (si acum am citit ca fetele recomanda 3-4
) si halat si am comandat si patutul bebelinei. Asa ca...am inceput incet incet...

Dana15 sa stii ca si eu m-am uitat la produsele TEX pentru niste cadouri la un copilas nou nascut...si mi s-au parut chiar ok...si la calitate si la pret. Acum poate fetele mai experimentate ne spun mai multe. Mie toate amicele imi spun sa nu investesc in primele luni fff multi bani in haine super scumpe ca bebeii cresc repede, nu o sa apuce sa le poarte si o sa imi para rau. Sincera sa fiu i-as lua de toate indiferent de pret...dar...ma gandesc ca inca nu avem chestiile de baza...iar noi super cadrele de la UMF raminem din august fara 35% din salar, basca fara plata cu ora pe ultimele 3 luni ale semestrului. Asta este....

No, ca acum recuperez daca tot nu am mai scris de atitea zile.

Am vazut si eu pozele Sabinei cu Lisa...ce frumoasa e! Si mica si fragila...m-am topit toata cind am vazut-o...dar m-a apucat si panica...sper sa imi treaca. Ca asta e obsesia mea...sa nu vina pe lume prea repede bebe al meu...hmmm...pitici reactivi pe creier sau hormoni de gravida.

Va si va doresc o seara frumoasa....parca vad ca miine iarasi alerg dupa voi doua capitole!

29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Dar chiar fetelor..din romania..voi tb så plåtiti inainte de nastere sau dupå??de ex nu stiu ajungeti la urgenta singurele så zicem banuiesc ca nu va ia så plåtiti..si daca nu aveti bani??si nasteti bine mersi si apoi le spuneti ca efectiv nu aveti bani ce se intamplå??

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 35+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doro76 spune:

Aida- n-are fata link, ca ti l-as da cu mare drag. Am luat salteaua de la magazinul Titan..Se cheama Durflex mai exact...

si sorry ca n-am fost de prea mare ajutor

Doro 32+ cu si Eva Maria (28.04.2005)

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Doroteea&year=2009&month=9&day=16&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Iulika29, daca asa se simte, inseamna ca nu dau bani la psiholog degeaba. Fa cu incredere praji ca e buna si usoara.Dana15, zanuca a fost pana acum zanuc. Tati are acasa deja 2 flacai, so ... parca al treilea nu suna asa bine. Dar de caeva saptamani a devenit zanuca, nu stiu cum se une carucior la semnatura, dar o va chema Chiara Ada. Inca nu indraznesc sa sper ca apuc ziua aia, dar invat de la voi. 21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Andre ca sa pui carucior roz la semnatura, mergi in "profilul personal", acolo la optiuni, unde ai scris nr saptamanilor..si langa acesta scrii in paranteze patrate [fetita}...parca asa se face; ia incearca! daca gresesc, sa ma corecteze fetele..

Dana 29s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Doro76[/i], ba deloc "carpa", fumezi foarte putin. Nici nu se pune. Vorba unui fost cand ne-am "renimerit" dupa ani si ani intr-un hotel: "nu-ti face griji ca o data nu se pune".

21 +

34+ Natalia

Mergi la inceput

Iulika eu zic ca nu-i chiar asa; stiu femei care au nascut fara bani..cand vorbim de bani, noi ne referim la spaga ce trebuie sa o dam dupa medicului ..vai, ce rau suna!
este doar parerea mea personala, dar noi suntem cei care gresim! ca ne simtim obligati sa dam bani la medici! in fine, nu vreau sa adancesc problema; atat vroiam sa zic, nu cred ca ramane vreo femeie nenascuta daca nu da bani la medic..eventual se va simti ea vinovata (ca asta-i mentalitatea romanului) si de aici si sentimenul acela "de mine nu s-a ocupat cum trebuie"

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Andre ai reusit?!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Vik bun gasit si tie!
tu ne cam tragi in piept, sa stii! pai de cand ne ameninti ca vei fi calare pe forum?!! parca din 15 iulie, asa-i?
hai, ca te asteptam cu drag!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Am reusit? Dana15, cu spagaai perfecta dreptate. Nu te lasa nimeni nenascuta, e vina noastra. Eventual asistentele nu te ajuta, ok, dar medicul nu te lasa asa. Sunt naiva?Eu sigur nu voi da spaga medicului. Medicul meu e prefect, eu sunt ziarist, adica azi sa dau spaga, maine sa scriu despre unii ca iau? No way. Ii voi cumpara ceva, o sticla de ceva bun, nu pentru ca trebuie, ci pentru ca ii sunt recunoscatoare, dar la asistente clar trebuie sa dam ca ne lasa nespalate, ca sa ma eprim ca o lady. 21 + Chiara Ada

Mergi la inceput