Burtici fericite de septembrie-octombrie (119)
Raspunsuri - Pagina 13
Dana15 spune:
ai reusit andre!!
inseamna ca medicul tau este proful Stamatian, nu?
Dana 29s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
aidaciolac spune:
deci tarta mea e in cuptor deja cu mere si visine din compot
sper sa iasa ceva din ea ca nu am avut decat 5 linguri de zahar si am mai pus 4 linguri de zahar praf si in loc de lapte am pus lapte praf facut repede cu apa minerata
in loc sa pun de soia
mai ales ca aveam in casa
... dar nah , acum vedem ce se intampla ![]()
Aida ... 33+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac ... dar nah , acum vedem ce se intampla |
De explodat, nu va exploda sigur
Cea mai fericita
33 + cu
Iulika29 spune:
Andre ce frumos nume ai ales pt fetita ta..
Mi-a venit in minte desene animate Regele leu..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
35+cu
Bruce Nicholas
MangaGirl spune:
mai fetelor...zau asa.......iesiti si voi la aer ca nu mai reuseste omu sa va prinda din urma.....alerg dupa voi de azi dimineata.
am utiat cam tot ce am vrut sa soun mai putin urmatoarele:
cristina frumusete de andrei ai...iar tortul ala m-a lasat fara cuvinte....il vreaauuuuuuuu

andre eu sper sa fie totul bine...stiu ca e nasol sa stai in pat. eu am stat 4 zile si am crezut ca o iau razna. dar vorba fetelor...o plimbarica poti sa faci. cred ca-ti face bine. vara mea a avut placenta inserata jos si sangerari serioase in primele 3 luni. a si luat pastile ca sa tina sarcina. dar dupa cele 3 luni critice a reusit sa aiba o sarcina ok, a facut si curat in casa, a si iesit la plimbare...pe ghetus, ca a nascut in februarie. imi zicea ca o durea cand mergea prea rpd...dar a avut grija si a nascut un baiat frumos si sanatos de vreo 4 kilograme, pe care de altfel l-am botezat anul trecut.
in rest, nu mai stiu ce sa mia spun. ma duc sa vad noile tunsori si ce mai ziceti. inca sunt la munca
si e deja 6.

MangaGirl :-)
30+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
lutoniana spune:
Clodute in primul rand multumesc de sfaturile cu moasa.
Cand bate la usa ma pun pe plans si ma inchid in baie, ce zici e bine ?
Glumesc, dar este evident ca de'asta vin....sa vada daca e copilul ok si daca mediul este unul normal, adica nu ma cafteste barbatau, nu am tigarea in gura, vinul pe masa si copilul la san....
Eu am sa ma bucur de orice ajutor voi primi si voi intreba cat mai multe, nu-mi fac griji, ma voi descurca eu cumva cumva.
Stiu o romanca aici in UK, care nascuse si era varza cu nervii si a venit moasa odata, de doua ori...si a treia oara cand a venit avea la ea si o programare la psiholog pt fata mea: "mergi linistita ca stau eu o ora cu bebelusul"...doar ca nu a avut cu cine sa se inteleaga ca nu s-a dus fata mea....
Si in al doilea rand ma tin cred de cateva luni sa-ti zic ...dar deh....imi plac la nebunie numele alese de voi: Patrick si Karolina ...super 

Cea mai fericita
33 + cu 
Andrecluj spune:
Dana15, El e. Al tau? Aida, sa ne spui cum e. Fetele, oare sunt marlana daca cer parola sa va cunosc si eu din poze? Da, cred ca da, mai ales ca eu nu am poze.
21 +
Chiara Ada
diana_n spune:
Andre Chiara?? nu-mi vine sa cred, e numele meu preferat de prin anii'90 ![]()
Uite eu n-am nici o indicatie de la medic sa stau la pat, dar si acum 4 ani, si acum am aceeasi problema. In ultimele 2 luni nu mai pot conduce, acum 4 ani imi amorteau mainile de nu simteam schimbatorul de viteza, am lesinat la volan conducand cu 110km/h pe autostrada, acum mi se face rau intr-o secunda, ametesc si trebuie sa ma intind, deci nu vreau sa risc sa lesin intr-o curba, stau acasa si sotul ma duce peste tot. De mai mult de 1 luna imi mut fundul de pe pat pe fotoliu, pe scaun si de la capat. Acum sunt mult mai calma ca acum 4 ani pentru ca stiu ca de-a 2-a zi dupa ce nasc totul revine la normal.
Diana
33 saptamani si Peter (3 oct 2005)
Andrecluj spune:
Marlana cu majuscule. Multumesc, Dana15 pentru pontul cu semnatura.
21 +
Chiara Ada
techila spune:
m-am laudat ca am facut treaba si ca am fost harnica, va dati seama ca acum sunt intepenita in pat. daca nu ma misc, nu ma doare nimic
, mai rau e cand vreau la pipi, csa tre' sa fac singura, in rest face sotz. si pentru maine am in program 4 geamuri si niste vopsea
, sper sa ma tina

am anuntat soatza ca sambatA se lasa cu gratare. fetelor, luati masuri ca sa ne onorati cu prezenta. o sa fac o harta si o sa o pun pe mailul comun, dar nu azi, ca e greu din pozitia culcat, cum shed eu....
vroiam sa mai zic...nu stiu ce...
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze
si