Burtici fericite de septembrie-octombrie (119)
Raspunsuri - Pagina 14
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Doro76 Aida- n-are fata link, ca ti l-as da cu mare drag. Am luat salteaua de la magazinul Titan..Se cheama Durflex mai exact... si sorry ca n-am fost de prea mare ajutor |
hm , ok , lasa ca pun prietenele care pedaleaza non stop prin oras sa se uite

Aida ... 33+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
raluk16 spune:
mimika, Mihaela multumesc de griji
. Nici macar n-am gasit-o pe doctorita, dar am reusit sa rezolv acolo cu vizatul medicalului.
Aida multumim ![]()
Ohooo, Lucia poate vom profita si noi de moasa ta care vine la domiciliu
. N-o sa stie de ce o intrebi si lucruri de fetite, de exemplu, cand tu ai baietel
. Succes pe la agentii, sa gasesti repede ceva ce-ti place.
Ai fost ca un copil cu surpriza pe care ai vrut sa ne-o faci cu tunsoarea dar nu ai mai putut 
Andre asteptam intrebari! Mai ales noi, astea de sfarsit de octombrie, am profitat mai mult de experienta celor dinaintea noastra, cu toate simptomele care apar in sarcina, si cu toate analizele. Acum am avea ocazia sa povestim si noi altora. ![]()
Clodute
. Multumesc mult! Ai dreptate, din saptamana 35 nu cred ca apuca sa-si faca efectul asa de rapid, e doar un ceai... Deci avem un exemplu 
Trimit sa nu pierd, ca sunt la pagina 6 cu cititul, vreau sa deschid pozele Cristinei si mi-e frica sa nu-mi moara calculatorul din cauza virusilor de pe webshots.
28+ 
aidaciolac spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
De explodat, nu va exploda sigur |
bine ca nu e la conserva

Aida ... 33+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
raluk16 spune:
Mai scriu intai despre saltele: eu nu stiu ce sa fac, pentru ca stiu deja doua cazuri intre prietenii mei, care anul trecut au luat pentru bebici saltele de cocos bio! Foarte scumpe, pe la 5 milioane, parca. Si in amandoua cazurile bebeii au facut alergie! Si eu tot asa citisem ca sunt cele mai bune. Dar e drept ca citisem pe site-uri care le si vand, asa ca nu e relevant, poate e doar o tehnica de a-si vinde marfa cea mai scumpa.
(a, nu, ca acuma sunt mai scumpe cele de latex)
S-a mai vorbit pe aici acu vreo 2 saptamani, si ne spunea Adi ca la ei in Australia sunt considerate cele mai bune cele cu arcuri. Eu cand am fost in ikea in Budapesta sa-mi iau patut aveau saltea din burete (stiu, cea mai "low-level") la reducere imensa, la 20 ron iesea dupa schimbul valutar! Dar e grosuta, 9 cm. Si am fost in luna a 5-a parca, asa ca m-am gandit ca o iau rapid aceea, ca e la reducere, si apoi mai vad eu. Nici nu m-am mai uitat la altele, am lasat pe luna octombrie
. Poate o sa iau una cu arcuri tot de la ikea. Sau le cer cunostintelor cu incidentele cu cocosul saltelele. Ca ei acuma le tin in garaj (amandoua perechile) si s-au oferit sa mi le dea sa le incerc, daca vreau
.
28+ 
Fragutza spune:
Bey, sunt ultima gaina de aici..n-am facut nicio prajitura din alea de le-ati povestit voi! Am luat oleaca de avant si poate maine fac praji data de Andre!
Techila, cand te aud cat muncesti mi se face rusine de mine! 
34+
Natalia
anco spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ionika
Multumesc pentru raspuns. Voiam numai sa te mai intreb daca il iei numai la nevoie sau a la long. Stiam ca nu e recomandata folosirea lui mai mult de 5 zile, parca. Iona 30+ |
pai cel putin pana la urmatorul control, adica la inceputul lui august si atunci vad daca mai continui sau nu.

anco
32+
???? si 
poze
Andrecluj spune:
Ma bucur mult ca va place numele. Si multumesc pentru incurajari, stiu ca nu e capat de tara statul in pat. E greu, dar in cazul meu mai am de rabdat 4 luni. Vor trece, pentru ca am marele noroc ca pot lucra asa, apoi pentru ca existati voi, citesc fiecare capitol din urma si rad si plang cu voi si a mai trecut o zi. Diana_n, eram in stare sa mut muntii ca sa pot da numele asta. Indiferent ce natie era tati, eram decisa pe Chiara. De iesea baiat ar fi fost mai greu. Ada e pentru ca tati nu vroia bebe si am incercat sa-l impresionez, Ada fiind soacra-mea care a murit. Asa a iesit Chiara Ada. Adica n-a iesit, sper ca va iesi, de isi va reveni ma-sa cu capu'.
21 +
Chiara Ada
aidaciolac spune:
deci deja miroase
mai 8 minute 
Aida ... 33+ ... cica
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
mimika spune:
Fetelor, eu daca pot sa nu dau bani la doctori nu dau, e clar, ca oricum ma scarbeste parctica. Am mai zis, oricum lui Tutu nu-i dau, ca nu ia. Dar trebuie sa am bani la mine, pentru orice eventualitate. Cand am mai fost la Elias (cand am pierdut sarcina asta-vara) inainte de anestezie mi-a zis rezidenta lui Tutu sa ii dau ceva anestezistului. Si fetelor care erau la laparo la fel le-a zis. Deci, pana si lor le este frica de colegii lor. Cine stie, se supara anestezistul si nu mai vrea sa il "serveasca" pe dr. Si fata care mi-a zis nu a primt nimic si s-a comportat exemplar. De asistente si infirmiere care sa schimbe cearceafuri nu mi-e frica, ca nu mor 2 zile daca nu imi schimba lenjeria. Doar la neonato o sa fiu mai atenta, ca am de invatat destule de acolo, plus ca am si doi, deci am nevoie de ajutor.
33+
Matei Aram si
Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5
poze