Burtici fericite de septembrie-octombrie (119)
Raspunsuri - Pagina 8
gegea spune:
Salut pe azi !
Devylla, pup "babuta" minunata, pozele sunt f.induiosatoare!!! Ma bucur mult ca ti-ai rupt din timp sa ne scrii si noua noutatile. Sa treaca repede vremea si sa fiti toti 4 fericiti acasa !
Luto, Claucia, Aiduk, Monica, Dana, selen, multumim pt aprecieri la adresa carliontzului blondin.
Danangie, uof, e cumplit sa nu te odihnesti cum trebuie noaptea, mai ales acum cand oricum dormim mai rau ca de obicei. Nu am nici o idee cum sa procedezi, daca spui ca plansul nu ascunde nici o durere/disconfort. , trebuie sa treaca si asta !
Doro, la multi ani si nastere la termen cu bebelina sanatoasa si papacioasa !
Alinus, la multi ani frumosi, plini de armonie si veselie in formula de 4!
Dana, cele mai multe jucarii le-am cumparat parca in dorul copilariei noastre. Sunt convinsa ca am exagerat rau de tot, casa e plina ochi de jucarii, muncesc cate juma de zi numai cu aranjatul lor (atunci cand fac ordinea generala, saptamanala). Si daca ne mai gandim ca bebe2 va fi baietel, trebuie sa ii facem si lui stoc nou, adecvat preferintelor... atunci distractie, dar e asa frumos sa fii copil, sa te gandesti toata ziua numai la joaca, jocuri, alergat si distrat...
Raluca_u, nu am comandat de pe LR prin intermediar, is reticenta si acum avem la indemana varianta amazon.com, printr-un bun prieten stabilit in SUA. Anyway, ma uit cu jind la hainutele LR care incep sa ii ramana mici si de-asta nici nu indraznesc sa ma mai uit pe site-ul lor, ca as muri de oftica, in mod cert.
Tare frumoasa burtica galbena si rotunjoara, nu mai zic Adinutza cu bujori in obrajori...
Monica, si pe mine ma doare la manevrele de intors noaptea, zici ca a ruginit si eu ma chinui sa o misc nitel, iar ea scartzaie si doare de numa'. Am experimentat si sarcina trecuta.
Andrecluj, bun venit si Doamne ajuta pana la capat !
Ionika, eu iau Ginypral, dar efectele advrese le-am vazut dupa 6 zile, am si scris aseara. Iau cate una la interval de 12 ore, aseara de ametela, nici nu am mai avut curaj sa iau doza de seara.
Ca tot ati intrebat des de Kateryna, sunt bine si ea si floricica, numai ca e la maraton puternic, nu a avut net 10 zile si iaca, are de lucru sa recupereze.
tuturor, fara nici o exceptie !!!
Geani 33+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei
In sfarsit, poze
cristina_ana spune:
Eu tare as vrea sa va scriu la toate, dar dupa ce imi ia mai mult de o ora sa recuperez ce ati scris, nu mai tin minte ce vroiam sa zic!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 33+ cu ( Emma Ioana )
POZE
katteryna spune:
Buna fetelor! Sunt si eu pe aici dar incerc sa recuperez din urma cele 12 capitole. De 10 zile stau fara net si ma tot uit la laptop si el la mine si muream de ciuda!Si acum am atat de recuperat dar va prind io din urma, nu scapati!
Nu-mi vine sa cred ca a nascut Devylla!
Lisa Maria bine ai venit pe lume! Sa fi sanatoasa iar viata sa-ti fie plina de dragoste si de noroc!
33+ cu floricica RAISA MARIA
cristina_ana spune:
Vaaai, Geani, acum am vazut si pozele Dariucai!!! Nu-mi pot lua ochii de la ea!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 33+ cu ( Emma Ioana )
POZE
Clodute spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
Da, normal ca asa se explica cu asigurarile DAR am uitat sa precizez ca dupa aceea vine moasa acasa din 2 in 2 zile cica sa ma invete sa-i fac baita, sa-l imbrac, sa ma ajute cu alaptatul (oare daca nu-mi iese il alpateaza ea ???) Eu de fapt cred ca vine sa ma verifice daca stiu sa-l tin in brate si daca nu ma dau cu capul de pereti ca nu stiu ce sa-i fac. Oricum macar daca vine am si eu pe cine intreba cate ceva.... Si va am si pe voi aici, nu-i bai Cea mai fericita 33 + cu |
Lutoniana iti recomand apropos de venirea moasei acasa sa nu ii dai impresia ca stii tot ca ea de fapt verifica daca esti ok cu bebe si apoi nu mai vine sub motivul te descuri bine. Eu am niste amici in canada si mi-au spus ca a venit moasa la inceput si apoi daca a vazut ca mama nu se drogheaza, nu fumeaza, nu bea ...e totul ok cu copilul si nu a mai venit. Asa ca nici prea prea nici foarte foarte...cunoscatoare
Clodute mami de Patrick si
cu Karolina
Lullaby_2009 spune:
Bine v-am regasit!
De aseara alerg dupa voi. Am fost plecata in week-end din nou, dar ramasesem in urma cu cititul din a doua jumatate a saptamanii trecute. Nici pana acum nu am fost in stare sa recuperez tot.
Saptamana aceasta imi propun sa tin pasul cu voi, sper sa reusesc. Am in program setul de analize de 28 de saptamani si o tunsoare + vopsit ca tot vorbeati de tunsori. Nu stiu cat si daca o sa ma incumet sa ma tund, ieri eram hotarata sa ma tund mai scurt, dar azi m-a apucat melancolia si am zis sa-l mai las inca putin.
Multe vroiam sa mai spun si sa raspund, dar nu mi-am luat notite pentru ca am zis ca inca am memorie buna si cum am citit cate putin, vad ca acum nu imi mai amintesc nimic.
Va doresc o saptamana minunata!
28 cu
gegea spune:
Cristina, am vazut pozicile recente si chiar ma pregateam sa scriu, dar mi-ai luat-o inainte... E tare scumpel Andrei, toata ziua rade ? Soacra mea ii zice mereu Dariei ca s-a nascut razand, nu plangand... Imi imaginez cat de frumusica va fi si fetita voastra.
Kateryna, tocmai ce le scrisesem fetelor despre tine.
Geani 33+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei
In sfarsit, poze
Andrecluj spune:
Multumim, fetele, multumim. Cristina_Ana, pai cum sa nu vina fetele la voi? Eu pe bune nu indrazneam sa scriu, stiind cat de mica mi-e sarcina, dar mi-a dat curaj Monis. Si chiar daca nu va scriam, va citeam si nu zic ca sa vorbesc, imi treceau orele mai usor. Si cand ma apuca plansu', va luam exemplu. Ieri, mai ales cand am citit de catzelul Techilei, mi-au dat lacrimile si am zis "fie ce-i fi", tre' sa ma bag in seama la discutii ca fetele prea tari sunt!Aida, de va fi sa vina ziua aia, sa fiu ca va duc pe toate la mine acasa, care de vreo 4 ani e intr-un colt de rai, in Italia, cu marea in fatza casei si munte in spatele ei si facem la gratare si la ce vreti voi pana nu mai putem. Pe cuvant de nu! 21 +
anco spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionika La multi ani Alinus_25 si Doro76 ! Monica, m-ai facut sa rad! Stiu ca la mom ala iti venea sa dar nu ma pot abtine. Incearca de alta data cu apa termala sau ceva inofensiv. Imi trimite si mie cineva scanat contractul de la Biogenis? Stiu ca il aveati dar nu mai stiu cine Am tras un pui de somn, parca ma simt mai bine. Fetele care luati Gynipral, inghititi o pastila o data? Eu am luat cate jum la 6 ore si parca nu are chiar asa efecte naspa. Techila, te admir ca reusesti sa mai faci cate ceva, mai ales in curte! Ioana 30+ Ioana |
eu iau gynipral si e ok si la mine. nu-l iau la 6 ore , ci de 2 ori pe zi, fara ore fixe, dar inainte de gynipral (jumatate de pastila), iau cu jumatate de ora inainte o jumatate de medazepam ca sa nu-mi dea palpitatii gynipralul. si mie mi se pare ca ma simt bine dupa ele. parca no-spa nu-si mai facea efectul, nu mai simteam nimic deosebit.
anco 32+???? si
poze
anco spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac anco ai reusit sa ma bagi in depresie , merci frumos ... mai bine nu mai intru ca ocup 3 locuri in parcare Aida ... 33+ ... cica Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
pai cum aida?la 20 kg tu ai impresia ca eu sunt balerina?si de-acum incolo ce ma fac, ca o sa mai cresc!
anco 32+???? si
poze