Burtici fericite de septembrie-octombrie (119)
Raspunsuri - Pagina 7
cristina_ana spune:
Buna fetelor!
In primul rand vreau sa va multumesc pentru urarile de ziua lui Andrei!!!! Noi ieri am fost la un gratarel la niste prieteni care isi construiesc acum o casa pe langa Bucuresti. Dar cum numai eu puteam sa fac asa ceva, am uitat sa cumpar din timp lumanari pentru tortul lui Andrei, si pe ultima suta de metri nu am gasit deloc, cica au fost multe solicitari pentru cifra 2 si s-au terminat! Asa ca micutul meu nu a avut in ce sa sufle! Ba mint, i-a aprins prietena mea un chibrit si a suflat fooooarte fericit in el! De mai multe ori chiar!
Cadoul-tractoras i-a placut la nebunie, astazi iesim cu el afara sa se plimbe in voie prin fata blocului. Am pus si cateva poze de ieri:
http://family.webshots.com/album/573762783gmGKES
Techiluta, vai ce m-am bucurat ca l-ati recuperat pe Dexter!!! Eu pot veni sambata la gratar, dar sa zica si fetele astea ceva clar! Vad ca tot cele de datile trecute ne infigem la distractie! Celelalte nu ne iubesc deloc? Cand o sa stim sigur cine vine, trebuie sa ne organizam, adica sa stabilim cine ce aduce, mancare si bauturi, scune pliante, tacamuri de unica folosinte, etc. Tu nu trebuie sa te stresezi absolut deloc!!!
Andre, bine ai venit printre noi si sarcina usoara in continuare!!! Vedeti mai fetelor, cum vine lumea pe la noi? Suntem faine rau de tot! (adica mai mult voi, ca eu sunt mai deprimata asa, de regula )
Am reusit sa vad cateva poze, Raluca, Adela, camesa de Lucia!!! Pe mine ma distrati cum va stresati voi cu camesile alea, eu v-am mai spus am 3 pe care le-am purtat si la nasterea din 2006, si in 2007 si le voi purta si acum! Noroc ca nu le-am aruncat! Sunt urate tare, dar nici nu ma stresez cu asta!
Si vad ca toate vreti sa va tundeti! Mie mi s-a pus pata sa-mi las parul lung! Sunt taaare invidioasa pe coditele Iulikai, nu stiti voi cat am incercat si eu in week-end sa-mi fac asa ceva, dar la parul meu normal ca nu au iesit! Cred ca o sa imbatrinesc asteptand sa-mi creasca parul! Asta daca nu cade tot intre timp!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 33+ cu ( Emma Ioana )
POZE
aidaciolac spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ralucapaun
Nu stiu de ce ma pupi da sa stii ca ma bucur tare mult Esti un model pt mine! |
pai pe tine si pe Andrecluj ca imi dau seama cat sacrificiu faceti voi sa aveti pruncii sanatosi in brate
ooof , va veni vremea cand abia o sa va tineti dupa ei in parc
Aida ... 33+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
mimika vazut poze 2 buc , tu esti frumoasa , noroc ca nu vei mai avea burta sa poti sa impingi carutul
selenico acum eu chiar nu stiu cat de buna e cea de cocos , cred mai degraba ca este o moda , mai ales ca dintr-o data au aparut in toate magazinele. Eu la Emma am avut saltea de burete si a fost super OK , nu a facut alergii sau mai stiu eu ce ... Nu am cumparat inca patutz asa ca nici saltea
sa citesc ce a scris cristina
Aida ... 33+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Fragutza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui aidaciolac
pai pe tine si pe Andrecluj ca imi dau seama cat sacrificiu faceti voi sa aveti pruncii sanatosi in brate ooof , va veni vremea cand abia o sa va tineti dupa ei in parc Aida ... 33+ ... cica Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Aida,nici nu simt ca-i prea greu...cand am vazut testul de sange pozitiv (l-am facut de 3 ori ca nu-mi venea a crede) am uitat de toate tratamentele si injectiile, doctori si tot..Si acum, mai am un pic si-mi tin unguroiaca in brate.
34+ Natalia
Dana15 spune:
Fetelor pe travel&living este un reportaj despre suedia! acum arata papa buna de la ei
Dana 29s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
cristina_ana spune:
Dana, pai la papa bun ne trimiti tu sa ne uitam??!!!! Vrei sa lesinam aici de pofte?
Oricum, vad ca ati cam avut de tras cu clatitele in weekend! Eu nu am mai apucat sa fac, am o lene maaare in mine! Mananc numai prostii in ultimul timp, asa mi-ar place sa imi faca altcineva de mancare, si eu doar sa dau comanda cu ce vreau! Mi-e lene si sa dezghet carnea pentru un gratar, ceva!
POZE
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 Fetelor pe travel&living este un reportaj despre suedia! acum arata papa buna de la ei |
un bucatar in jurul lumii ... tunnbrodsurulla mooooama
cristina_ana mooooama ce ranjit e imi plac la nebunie copii care rad ... tortul nu a fost bun , nu(?)
Aida ... 33+ ... cica
Poze cu noi
ionika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralucapaun Ionika, ai primit contractul? Ti-l pot trimite eu. 34+ Natalia |
Chiar te rog, inca nu am primit...Tu ai optat pt Biogenis? De ce?
Ioana 30 +
cristina_ana spune:
Aida, asa se ranjeste el la poze!! I-am zis odata sa rada cu toata gura cand il pozez, adica sa arate dintii, si a retinut!!! SI pe noi ne distreaza cum face! Si nuuuuu, tortul nu a fost deloc bun!!!
Si am uitat ce era cel mai important: am vazut pozele Lisi de Devyla!!! Ce mica si scumpa e!!!! Si mamica foarte frumoasa si fericita!
Fetelor, cica a fost festivalul clatitelor la Moneasa!!! Acolo era de noi!!! Dar unde o fi Moneasa asta????!!!!
POZE
Fragutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ionika
Chiar te rog, inca nu am primit...Tu ai optat pt Biogenis? De ce? Ioana 30 + |
Ti-am trimis mail.
Inclin spre ei mai mult, nu am luat o decizie inca. In caz ca ai nevoie de ele, cei de CBC nu-ti ofera transportul. Astept un raspuns si de la Biogenis, insa am inteles ca ei suporta transportul.
34+ Natalia