Burtici fericite de septembrie-octombrie (118)
Raspunsuri - Pagina 16
Dana15 spune:
Raluca mi-am dorit tare mult o fetita balanta! (am doua prietene minunate care sunt nascute sub semnul acestei zodii); dar acum, sincer imi este teama sa nu apara mai devreme (vazand si auzind de atatea nasteri timpurii..); sunt constienta ca acest mic amanunt, cu zodia, este o prostie/un moft si imi fac mea culpa..sanatoasa sa fie! ca o invat eu cum sa fie capricioasa!
Dana 29s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
mary_07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 Monica nu stiu ce sa zic de durerea ta, decat ca imi pare rau; vorba ta, poate stiu fetele mai experimentate Raluk bine zici tu acolo de curatenie, dar ce sa-i faci cu d'astea ca mine, care nu pot sa traiasca/gandeasca decat in ordine si curatenie?!!(v-am mai spus ca sunt fecioara?!..zodia, bineinteles) eu cand vreau sa ma relaxez, sa gasesc solutie la o problema, ghici ce fac?! (inainte mutam mobila prin casa..acum nu mai merge! bine, am si casa mica); Dana 29s mamica mandra de Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
La fel sunt si eu. Pana acum de curand cand ne-am pus camera la punct,in fiecare anotimp cred ca mutam mobila. De schimbat locul obiectelor nu mai zic
My family
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 34+, cu -Razvan
_
AMR - 4 saptamani!!!
mariaanna spune:
Buna !
Iar ati scris fara masura..am avut ce citi de vreo juma' de ora...
Eu sunt azi cam somnoroasa.Cred ca o sa dorm acus...
Durerea de coaste ma termina.Nici noaptea nu reusesc sa dorm bine.
Devyla, ma bucur ca sunteti bine amandoua!Sa ne povesteti cu amanunte
Mariaanna
29+
Mamica de si in asteptarea unui
sunt doar o frunza-n vant(despre mine)
cateva poze
www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=1394674036&albumId=167696965&ownerId=169157907" target="_blank">familia noastra
povestea nasterii lui Alex
liliac1 spune:
citat din mesajul lui devylla Si iata...cateva pozici,si fug sa ma odihnesc ca ma simt sfarsita http://family.webshots.com/album/573757126WUjdrF |
Cata emotie!! Primele cuvinte ale mele:" Of, Doamne, ce micuta este!!!" Ma uitam ca palma ta, Sabina, este mai mult decat sprijin pentru capusorul ei atat de micut si ultimele 2 pozute m-au facut sa-mi tasneasca lacrimile
Va dorim inca oadata, refacere rapida si sa va puneti pe picioare (impreuna) cat mai curand!
Pup si pt Erika, surioara cea mare!
P.S. Vreau si eu parola aia nastrusnica...asta daca voi considerati ca merit
Liliana, Andra-Maria & cu 27+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
Raluca_u spune:
raluk mi-a mi-a fost de super ajutor suportul ala din prosop. l-am folosit pana pe la 6 luni cand am trecut la scaunelul de baie.
aveam o cadita cu suport de plastic dar mie mi s-a parut prea dur asa ca traiasca suportul asta cu prosop. acum am luat tot unul de asta pt stefan.
Raluca 31+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
Dana15 spune:
citat din mesajul lui raluk16 Ieri l-am intrebat totusi de ce nu se opreste. Si a zis ca vrea neaparat cand vine Alex de la maternitate sa vada totul frumos, sa i se para ca a ajuns la o casa de oameni gospodari . A fost simpatic, dar ma distra ca eu tot incercam sa-i spun ca Alex n-o sa bage in seama astea cativa ani, si el tot o tinea pe-a lui |
Vai Raluca, sa-ti traiasca sotul! lasa ca este bine ca se implica..eu nu as suporta unul care sa se bazeze numai pe mine!mai bine asa!
Dana 29s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
raluk16 spune:
Iulika ma complexezi cu energia ta si cu cate apuci sa faci intr-o zi, uite, ca la voi e numai 11!
Sabina multumim de poze!!! Ce frumoase sunt! Cum ii tii tu piciorusul in prima poza, si ce fericita esti cu printesa ta in brate! Ai un chip asa de senin si fericit! . Ce ochisori are piticuta! Si pozele in care o pupi tu... recunosc si eu ca m-au emotionat teribil
Nici nu-mi pot imagina cum e sa-ti tii copilul in brate, cred ca e o senzatie extraordinara!!! Abia astept! Incerc sa-mi imaginez cateodata tinandu-l "in brate" cu mainile pe sub burtica... Si ma tot mir de ce minune e acolo, si ma intreb cu cine seamana, cum arata...
28+
anco spune:
bine ai revenit devylla, sa dea DD sa fie sanatoasa micuta ta
techila, as fi vrut si eu o "techila"sa linga repede de pe jos uleiul ca soatza pana l-a curatat...dar peretele, peretele, ce fac cu el?ca e o culoare, asa orange deschis numai bine de vazut pete pe el, dat in lavabil. arata ca dreak, da cred ca tre sa ma obisnuiesc cu el asa, ca si liliac cu covorul ei, in ideea ca vin "murdareii" si cand or fi putin mai maricei si pot papa singuri, poate dau si ei pe pereti cu papica, asa ca...zugravim peste vreo 2-3 ani.
ei, cu kg nu cred ca ma depaseste nimeni!stiti cate am pus eu pana acum????????????? 18KG, da, vedeti bine, 18.am avut 45kg cand am ramas insarcinata, de fapt de cand ma stiu tot 45 am avut si acum am 63kg.a zis doc ca m-am ingrasat cam mult, dar ce sa fac, doar n-o sa tin cura de slabire acum...si iau si vitamine sa creasca bebeii.asa la aspect, nimeni care ma cunoaste nu crede ca am pus atat.inclusiv taica-meu, un simpatic, dupas ce i-am zis ce mi-a zis medicul, s-a interesat el si a venit triumfator la mine, saptamana trecuta sa-mi spuna ca o gravida poate sa se ingrase pana la 13 kg i va dati seama ce fata a facut cand i-am spus ca eu m-am ingrasat deja 18?dar a gasit rapid explicatia, "pai tu ai 2, deci 13x2"
madalina, exact cum spunea cineva (neuronul gravid...), exista coneva pentru toata lumea, deci si pentru tine este cineva care va aparea intr-o buna zi si care te va iubi neconditionat.
anco 32+???? si
poze
mimika spune:
Neatza pe la pranz! Tot 3 in 1, nu va speriati. Avea Moni dreptate, a fost mami la mine. Eu nu reusesc sa ma trezesc. Desi de la 10 m-am ridicat din pat si v-am fugarit pe aici...
doro si alinus
andreiut de cristina_ana
techila, desi nu am reactionat in direct, chiar am asistat in direct la scena rapirii. Bine ca s-a rezolvat. Mie mi-au luat de 2 ori catelusii la Corabia. Pe Betty, o cockerita mica mica si frumoasa am si aflat cine a luat-o, dar nu au mai recunoscut. Asa ca ti-am inteles disperarea. Dar, totodata, am un nebun de metis (lup + boxerita) care pleaca mereu de acasa. Inainte il cautam, il gaseam, el fugea si mai departe. Pana am vazut ca se intoarce singur. Acum s-a facut mai mare si pleaca din ce in ce mai rar. Cat despre gratarel, trebuie sa vorbesc cu al meu sotz. La noi e nasol cu ajunsul ca desi avem masina, el n-are permis, eu nu pot, oricum si experienta mi-e la genunchiul broastei...Dar masina avem . Vom vedea cum facem.
devilla, m-am emotionat cand am vazut puiutul de om. Asa fragila si duuulce...
Poate reusesc sa ma trezesc, sa fiu si eu in timp real.
33+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5
raluk16 spune:
citat din mesajul lui Dana15 Raluca mi-am dorit tare mult o fetita balanta! (am doua prietene minunate care sunt nascute sub semnul acestei zodii); dar acum, sincer imi este teama sa nu apara mai devreme (vazand si auzind de atatea nasteri timpurii..); sunt constienta ca acest mic amanunt, cu zodia, este o prostie/un moft si imi fac mea culpa..sanatoasa sa fie! ca o invat eu cum sa fie capricioasa! Dana 29s mamica mandra de Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Pe vremea cand inca nu stiam de problemele mele de fertilitate, desi eram tinerica studenta nemaritata, imi calculam cand va trebui sa fac un copil ca sa iasa balanta . Si mie mi se pare zodia perfecta. Asa ca i-am spus doctorului ca fiind baiat sper sa nu depaseasca tare dpn-ul de 20 octombrie, ca in 23 se schimba zodia . Si cu baietii scorpion m-am certat toata viata. Cu fetele scorpion a fost ok. Dar, vorba ta, sanatosi sa fie, in rest ne certam cu bucurie cu ei, doar de aia suntem parinti
28+