Burtici fericite de septembrie-octombrie (118)
Raspunsuri - Pagina 15
Dana15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liliac1 Dana15 Rilex, beibi cu curatenia!!! Asa am fost si eu odata, de la geamuri care erau percepute ca inexistente, pana la aranjatul periutelor de dinti in borcan... Acum mai am si cate-un paianjen...dar daca nu mi-a facut nimic de ce i-as face eu??Am descoperit ca relaxarea nu se face doar in genunchi cu peria in mana...se poate si tavalita-n asternut cu o carte-n brate...sau in parc cu copiii si turnandu-ne nisip in cap |
Lili draga, imi place cum suna!
Dana 29s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
anamaria1979 spune:
Sa inteleg ca toate fetele harnice ai facut clatite. Sa-mi fac si eu putin curaj atunci. Poate marti, miercuri..
+ 32
alex25 spune:
citat din mesajul lui Raluca_u uitati cum arata burtica mea la 40 de saptamani si am lasat si cateva din primele poze ale Adinei. Raluca 31+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006) Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe. |
Suuuuuuuupeeeerrrr....multumim!!!!!
----------------------------------------------
Alexandra 30+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
Iulika29 spune:
Doro76 La multi ani pt ieri..dar nu ne-ai spus si nouå poate iti cantam si noi ceva si mai trecea supårarea.Imi pare rau ca te-ai simtit asa de ziua ta...
Adimercedes multumesc de urari..
Selene, Doro multumesc de urari dar så stiti ca mai vreau si pe 29 cand de fapt e ziua mea.Glumesc..Multumesc sunteti niste dragutzele..
Alex iti doresc så treci cu bine zilele astea ca doar mai e o såpt si apoi gata munca..Inca putin..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 35+cu Bruce Nicholas
Iulika29 spune:
Eu fetelor sunt cam in prizå de dimineata ..l-am bagat si pe sot in prizå ca tare ma plictiseam singurå ..acolo..in prizå.. Aspirat toata casa, sters parful si am bagat si ceva la cuptor ..Nu zic ce ca mi-o iau.. poate..
Apoi vine nepotica pe la mine si stam si noi ca fetele..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 35+cu Bruce Nicholas
raluk16 spune:
M-am distrat ca lumea la concluzia Luciei despre camasile de noapte
Raluca pai sunt putine kilograme!!! Am stiut eu ca la mine atatea kilograme in plus sunt de fapt pe fund si coapse ...
techila esti super simpatica si cu descrierea reintalnirii romantice a Monicai, si cu clatitele si speranta ca va papa techila tot
Dana noroc ca printesa ta va fi balanta, ca altfel daca zici ca asa sunt fecioarele, daca erati doua, l-ati fi terorizat pe bietul tatic cu ordinea si curatenia
Liliana ai fost extraordinara in cuvintele astea:
citat din mesajul lui liliac1 Asa am fost si eu odata, de la geamuri care erau percepute ca inexistente, pana la aranjatul periutelor de dinti in borcan... Acum mai am si cate-un paianjen...dar daca nu mi-a facut nimic de ce i-as face eu?? Am descoperit ca relaxarea nu se face doar in genunchi cu peria in mana...se poate si tavalita-n asternut cu o carte-n brate...sau in parc cu copiii si turnandu-ne nisip in cap |
Drept sa spun abia astept sa ma bucur din nou de lucruri marunte alaturi de copiii mei! Si exact asa imi imaginez, sa ne murdarim impreuna si sa facem o gramada de prostii!
28+
devylla spune:
Multumim de primirea calduroasa
Claudia multumim inca o data pentru complimentari
Si iata...cateva pozici,si fug sa ma odihnesc ca ma simt sfarsita
http://family.webshots.com/album/573757126WUjdrF
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
Dana15 spune:
Doamne, ce m-au induiosat ultimele poze cu Lisa Maria! cum avrea ochisorii indreptati spre mami;
Dana 29s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Raluca_u spune:
devylla ce poze frumoaseeeeee...
la ultima mi-au dat lacrimile
sper sa reuniti familia cat mai repede.
multi pupici de la noi
Raluca 31+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
raluk16 spune:
Raluca super burtica!!! Eu inca nu inteleg cum poate sta acolo bebe asa, in aer . E o minune ce ni se intampla, fetelor! Si printesa, ce frumusica era si ce obrajori avea!!! Am vazut la baita un fel de sezlong din ala din prosopel. Si eu am luat unul, ca mi-a placut tare (mi s-a parut mai comod pentru bebe decat cele de plastic). Cum te-ai descurcat cu el?
Bine, mi-am amintit acum, ca tot vorbeati ca nu va trimiteti sotii la cumparaturi de bebe ca nu cumpara nimic... al meu daca il scap cumpara tot magazinul. Stia ca am luat suport din asta de baita, dar i s-a parut lui prea ieftin "si inseamna ca nu e bun", asa ca a mai cumparat unul cand a fost o data singur ... Ce-om face cu doua, nu stiu . Minte de barbat! . L-am trimis sa mai ia ceva din ikea cand a fost in Bucuresti, si a luat o plasa din aia plina . Si nu va spun ca a trebuit cateva ore sa umble asa pe jos sau cu autobuzul prin Bucuresti, pana s-a "reintalnit" cu masina ...
Si ieri am mai scos ceva de la el... de cateva luni l-a apucat harnicia la ai mei acasa de ma enerveaza deja. Prea multe cheltuieli si prea mare bataie de cap pentru nimicuri pe care eu nici nu le vad (de la revopsit gardul, la spart betoane, ca a auzit el de o "chestie" mai faina). Ai mei il lasa, ca le e drag sa-l vada descurcaret si punand suflet, dar pe mine ma streseaza. Ieri l-am intrebat totusi de ce nu se opreste. Si a zis ca vrea neaparat cand vine Alex de la maternitate sa vada totul frumos, sa i se para ca a ajuns la o casa de oameni gospodari . A fost simpatic, dar ma distra ca eu tot incercam sa-i spun ca Alex n-o sa bage in seama astea cativa ani, si el tot o tinea pe-a lui
28+