Burtici fericite de septembrie-octombrie (118)
Raspunsuri - Pagina 14
x_ggg spune:
Neata...declar si eu 78 de kg pe cantar...jalea de pe lume, ca si asa am plecat de la multe (75), am scazut 5...si acu ma apropii de 80.. sper sa nu sar de 85 pana la nastere, ca tare greu le mai slabesc...si cand ma gandesc ca anul trecut aveam 55 nahh...miresica...
Vreai su eu parola de la mailul comun sau unde e cartea dr spock, ca aseara am intrat in panica...ce fac eu cu un copil mic..eu nu am tinut in viata mea un bebelus in brate ...am dat 1 mil 200 pe o carte, dar nik nu zice pt dupa nastere...mi-e o ciuda...
De papat azi bag salata de vinete, pere, prune, lapte...soc combinatie, stiu, dar poate poate merg si eu la baie...
iar in legatura cu ...sunteti norocoase...al meu de cand a aflat ca sunt insarcinata m-a pus la respect...cica vede bebele...
Va pup
Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!!
28+ cu - Rares Stefan
http://family.webshots.com/album/573707422MNKhRk
Dana15 spune:
Monica nu stiu ce sa zic de durerea ta, decat ca imi pare rau; vorba ta, poate stiu fetele mai experimentate
Raluk bine zici tu acolo de curatenie, dar ce sa-i faci cu d'astea ca mine, care nu pot sa traiasca/gandeasca decat in ordine si curatenie?!!(v-am mai spus ca sunt fecioara?!..zodia, bineinteles) eu cand vreau sa ma relaxez, sa gasesc solutie la o problema, ghici ce fac?! (inainte mutam mobila prin casa..acum nu mai merge! bine, am si casa mica); iar pe barbatul meu bine inteles ca nu-l deranjeaza praful, hainele nepuse in cos, vasele nespalate.."lasaaaaa, ca le-om face noi..."
dar stii cum ma linistesc eu? imi zic ca probabil, pana acum nu am avut o adevarata responsabilitate, cum ar fi cresterea unui copil..sunt convinsa, ca atunci cand va veni mandra noastra, prioritatile se vor schimba!!
Dana 29s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
monica_dicut spune:
Elle n-a declarat nimic. Eu stiu doar de cele care au declarat, pardon.
liliac, ti-l dau pe al meu cu mare placere ca de vreo 3 ani vreau sa scap de el ca nu imi place. EU vroiam covor o nuanta de orange pal asa (ca asa am si pe pereti putin ). In magazin asa l-am vazut si cand am ajuns acasa... este roz de nu se poate....
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 32+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
Dana15 spune:
un si o imbratisare stransa pentru madalina! pe care o admir si o respect tare mult.. imi pare rau cand este trista si imi este ciuda pe mine ca nu gasesc cuvinte de incurajare!
EDIT: am vazut pozicile! imi plac cele in care apare si sora ta...se vede ca aveti o relatie speciala, ca sunteti apropiate! si noile achizitii sunt dragute! si dragul de pupy..dar ce are de este bolnavior?
Dana 29s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
alex25 spune:
Bai nene voi vorbiti de si de barbati cuminti care nu vor, dar eu ce sa mai zic ca al meau ar vrea non-stop dar i-am cam pus eu frana ca mi-e frica de.....nici eu nu stiu, dar mi-e frica!
Eu m-am mai linistit, ca a mea colega cred ca in 3 ani s-o fi plictisit de felul ei delasator si acum e pusa pe lucuri marete, aproape ca am predat stafeta.....acum fac liste cu intsructiuni si parole de acces! Sa imi tineti pumnii sa termin cat mai repede zilele astea!
----------------------------------------------
Alexandra 30+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
Raluca_u spune:
Citat: |
citat din mesajul lui techila eu am mai tras un somnic, m-am trezit si am gasit inca un abonat la gratar, raluca u, te astept impreuna cu printesa si soatza sa mancam ca termitele. cand iti convine gratar? in cursul saptamanii asteia dupa 7 si vineri, sambata si duminica toata ziua noi suntem disponibili. si nu e nevoie sa vii imbracata de scandal ca sa ajuti la camera de pesti ca l-am pis pe sotz sa promita ca o termina. si celelalte fete abonate sa zica cand vor gratarul, va rog frumos, ca daca nu luam taurul de coarne, ne apuca nasterea Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze si |
noua ne convine sambata sau duminica, altfel spunem prezent doar eu cu Adina. Ionut ajunge tarziu de la serviciu, uneori si 7 jumate, 8 si din Pajura pana la voi... mai ca se face de ora de nani a adinei, 9 jumate
eu saptamana asta mai sunt inca singurica acasa pana la 4 ca adina merge la cresa, dar in august e in vacanta si sa vedeti atunci distractie, sper sincer sa nu ma gaseasca ionut lesinata cand vine de la serviciu... o sa ma stoarca si ultima picatura de putere. asa ca sapt asta inca ma bucur de discovery travel and living, zone living si criminal minds la greu. fetelor pentru mine filmul asta e ca un drog. eu am descarcat tot ce am gasit (a se traduce aproape toate seriile integral). problema mare e ca de acum l-am cam terminat de vazut , mai am 2 episoade pt astazi si apoi...
Raluca 31+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
raluk16 spune:
Doro la multi ani pentru ieri! Imi pare rau ca nu a fost o zi frumoasa. Cine te-a enervat?
Alinus la multi ani pentru azi!
(Recunosc ca eu m-am prins ca Adi i-a facut urari si Iulikai pentru ca stia ca nu mai intra pana in 29 )
Dana ma bucur ca ti-a pus bine sotul aspiratorul .
Mi-am dat si eu seama ca ne-am speriat dintr-o data toate de nastere prematura. Si ce ma enerveaza/distreaza e ca ne-am speriat in aceeasi masura noi, cele cu prefix 2, ca si voi, cele cu prefix 3 . Parca dintr-o data avem impresia ca mai urmeaza cineva, chiar daca suntem odisee de septembrie-octombrie, ca sta toporul deasupra capului. Eu cel putin asa simt. Parca dintr-o data mi-e frica. Desi stiu ca ar fi o tragedie sa se intample acum, Doamne fereste...
Aida incearca cu ceva de galbenele, oare nu ar merge? (pe iritatie)
Adi ai dreptate cu burtile, si eu ma tem ca e prea mare a mea si tot caut printre voi una cu care sa ma compar, dar de obicei e mai mare a mea la acelasi numar de saptamani... . Si ma bucur cand gasesc una ma marisoara, asa, ca a Ralucai de exemplu, (dar ea e mai inaintata la saptamani, deci ma deruteaza ...). Multumim de poze, Raluca
Ramona felicitari pentru ultimele zile la servici! Felicitari pentru schimbarea prefixului saptamanilor! Si astept poze cu nerabdare!
28+
Iulika29 spune:
Buna dimineata dragele mele scumpe!
Devylla felicitari pt bebelina si så dea Domnul så treaca timpul mai repede pana iti vei lua bebelina cu tine acaså..Imi pare bine ca totul e bine..Te asteptam så ne scrii si uite ca ai facut-o mai repede decat credeam
Mango mamå tu ai grija pe acolo..Sunt sigura ca nu e nimik ca dupå cum spui ai cazut cu soldul dar ai grija ..ca e tare periculos cada, dusul si e foarte usor så aluneci..Eu am cazut asa cu vreo luna så raman gravidå si m-am dus cu burta rau de tot..Daca eram gravi nu stiu...Så ai grijå..Pup la tine..
Adimercedes påi imi vine så te pup pt ce spui tu acolo så o intreb pe mamica mea cum a fost la nastere..Påi mama lucra de noapte cand a apucat-o niste contractii si cand a ajuns la spital intr-o ora eu eram gata spålata sugeam tzitze...Doamne ajuta så fie asa cum spui tu så am aceeasi nastere care a avut-o mami meu si cu min esi cu sora..Så nu cumva så fie vreo diferentå ca eu am flåcåu..
Felicitari pt rezultatele bune la control..
Danangie imi pare asa de rau ca Alessio nu doarme..cred a sunteti terminatii..Nu stiu ce så zic nu am experienta..Sper så isi revinå si så inceapå så se odihneaza normall si voi la fel cu el..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 35+cu Bruce Nicholas
liliac1 spune:
monica Ce dragalasa esti tu..Dar mai bine fara nimic, ca asa am stat pana anul trecut. Acum...il tin acolo, in memoriam a ce-ar fi trebuit sa fie
Eu l-as arunca cat colo, dar isi mai aduce Andra jucarelele si le insira in toata sufrageria...si chiar s-o las cu fundu' pe gresie...nu prea-mi surade. Il las si eu acolo pana stabilesc o noua strategie...dar deocamdata "e pana de idei"
Dana15 Rilex, beibi cu curatenia!!! Asa am fost si eu odata, de la geamuri care erau percepute ca inexistente, pana la aranjatul periutelor de dinti in borcan...
Acum mai am si cate-un paianjen...dar daca nu mi-a facut nimic de ce i-as face eu??
Am descoperit ca relaxarea nu se face doar in genunchi cu peria in mana...se poate si tavalita-n asternut cu o carte-n brate...sau in parc cu copiii si turnandu-ne nisip in cap
Liliana, Andra-Maria & cu 27+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
Raluca_u spune:
uitati cum arata burtica mea la 40 de saptamani si am lasat si cateva din primele poze ale Adinei.
Raluca 31+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.