Burtici fericite de septembrie-octombrie (118)
Raspunsuri - Pagina 13
techila spune:
haideti mai fetelor, si eu ieri cand am facut clatite am varsat jumate de compozitie pe mine (bluza noua) si pe jos, dar nu am vrut sa zic, pentru ca dupa ce ca nu gatesc (doar sotz prepara lucruri minunate), rusine sa-mi fie, m-am laudat ca sunt in stare sa fac si eu niste amarate de clatite. nu am fost si strigam dupa javra sa vina repede sa linga de pe jos ca eu nu ma pot apleca sa sterg si mopul era sus. tot sotz a facut curat....si mai aveam si o musafira...
deci prima propunere concreta pentru data gratarului vine de la anamaria pentru sambata 1 august. cine este pentru????? cine este impotriva??? votul se incheie diseara
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze si
Dana15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui techila eu sunt de parere ca iulika merita sarbatorita 3 zile si 3 noapti ca in povesti (eu am cate o pasiune ascunsa pentru niste fete de pe forum, printre care si ea), putem sa facem Zilele Iulikai, cu multe petreceri, dansuri...gratare... |
Foarte, foarte tare techila!!
Dana 29s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
monica_dicut spune:
Mai fetelor, acum lasand putin gluma de-o parte (sau nu). PE mine ma doare rau de tot dumneaei. Simt ca mi se rupe in doua noaptea cand ma intorc de pe-o parte pe alta. Sau cand ma ridic de pe scaun, din pat, de undeva. (asa ca nici nu se mai pune vorba de )
MAi doare pe cineva asa? In special pe cele la sarcina a doua cu nascare naturala??? Eu parca imi aduc aminte de data trecuta de durerile astea in prag de nastere...
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 32+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
monica_dicut spune:
AH, si mimika o are pe mamika ei in vizita. D'aia e absenta. E motivata.
Tztztz, cum le stiu eu pe toate
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 32+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
madalina84 spune:
MONICA eu sunt sau incerc sa fiu optimista,oricum cred ca toata dragostea pe care o tin in mine am sa i-o ofer fiului meu si o sa fie cel mai important barbat din viata mea
Am reusit si eu sa pun poze noi dar din pacate nu stiu sa pun si linkul,asta ca sa nu ma certe AIDA
Pup fetele
30+ IRINEL ANDREI
BEBELICA MADALINA
raluk16 spune:
Danangie imi pare rau ca aveti nopti pierdute. Pentru mine somnul e foarte important, deci cred ca si dupa una-doua nopti pierdute doar, as fi total terminata fizic si psihic. Tot aud de multe probleme din astea legate de copii si nu le inteleg, ca doar pe vremea noastra parintii nostri nu aveau atatea probleme cu noi. Ce s-o fi schimbat? Ce ne pun astia in mancare/apa/aer? Ca si noi suntem mai agitati decat parintii nostri . Sper sa descoperiti rapid cauza si sa va reveniti cu somnul.
Ti-am trimis si parola pe pm.
In legatura cu tantarii, eu sunt tare fericita ca la inceputul verii am pus plase de tantari si la noi la apartament, si la ai mei la casa. Putem lasa si seara usa deschisa cu becul aprins si n-avem nici o problema. Nu stiu dupa ce te musca (afara pe la o terasa) ce poti face cu bubica. Eu numai apa rece si spirt si astept sa treaca... Aaa, am uitat sa va spun, eu nu ma pricep la tantari pentru ca pana sa fiu insarcinata nu ma muscau niciodata! . Bazaiau noaptea in jurul meu de nu ma lasau sa dorm, dar nu le placea de mine . Vad ca acum le place de puiutul meu , saracutul...
28+
lutoniana spune:
citat din mesajul lui monica_dicut AH, si mimika o are pe mamika ei in vizita. D'aia e absenta. E motivata. Tztztz, cum le stiu eu pe toate |
Ok, si Ellenuta unde e ca strig aici dupa ea de nu stiu cate zile.
Oare o fi plecat in concediu la mare la soare ?
Cea mai fericita 33 + cu
ramsan spune:
citat din mesajul lui claucia Ramona, limonada cu gheata pentru mine te rog, mmm ce buna e. Hai sa sarbatorim impreuna pentru ca si eu astazi incep ultimele 5 zile din urmatorii probabil 2 ani? Daca nu un an si ceva cu siguranta. Clau 31+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007 varsta bb2 |
Asa gandeam si eu... nu am la ce sa ma intorc cel putin urmatorii 2 ani. Nu vreau sa repet greseala pe care am facut-o cu Rares de a nu sta clipa de clipa langa copilul meu care are nevoie de mine, sa ma bucur de fiecare progres al lui. Rares avea 1 an si 2 luni cand am inceput serviciul si foarte rau am facut.
Asa ca bem limonada aia cu sete mare mare!
Ramona
Tudor Gruia 30+
AMR 10 saptamani pana vine bebe
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
liliac1 spune:
citat din mesajul lui monica_dicut Simt ca mi se rupe in doua noaptea cand ma intorc de pe-o parte pe alta. Sau cand ma ridic de pe scaun, din pat, de undeva. (asa ca nici nu se mai pune vorba de ) MAi doare pe cineva asa? In special pe cele la sarcina a doua cu nascare naturala??? Eu parca imi aduc aminte de data trecuta de durerile astea in prag de nastere... |
Eu trec prin aceleasi stari ca si tine...parca as avea un cutit in interior si parca mi-o sfasie Dar eu am tot dat vina pe faptul ca stau f mult pe scaun, ca mai am pana la CO si alte concedii...
La prima sarcina am uitat cum a fost
Nu stiu ce naiba or fi, dar sper sa aflu sapt asta cand o sa merg la medic.
In alta ordine de idei, daca stau pe partea dreapta, bebe imi toaca toate maruntaiele, asa ca ma intorc pe stanga, dar sa stau asa tot timpul...amortesc.
Liliana, Andra-Maria & cu 27+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
liliac1 spune:
Eh, hai sa ingros si eu randurile celor care fac "traznai de sarcina". Daca uleiul se curata, daca aluatul de clatite este delicios si cainele s-a simtit ca la un ospat generos, eh...eu mi-am prajit covorul cu fierul de calcat. Am bolit vreo saptamana dar acum deja mi-a trecut. Privesc "lucratura" ca pe-un model interesant si mi se pare ca este acolo de cand lumea doar ca ma zgaraie la talpa din cand in cand Da' nici n-am acum bani sa-mi schimb covorul - unicul meu covor!
Liliana, Andra-Maria & cu 27+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!