Burtici fericite de septembrie-octombrie (118)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

EU o votez pe Raluca CEA MAI BURTOASA de la noi din odisee.
UIte d'aia ma stresez io

M-am trezit si incerc sa recuperez.
Si eu acum sunt trista ca am burta prea mica la imediat 34 de sapt
Ce burtuloaie are Ralu......

Cea mai fericita 33 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Mada, nu te necaji. EU si finutei mele ii spun mereu ca e cineva acolo si pentru ea (ea e tot mama singura, e de-o seama cu tine dar are o fetita de 3 ani) Barbatii nu merita prea multe lacrimi. SI eu cu al meu, cand e acasa mai mult ne certam. L-am amenintat de multe ori ca plec, mi-am facut si bagajele. Sa ma fi vazut cu o saptamana inainte de nunta cu bagajele la usa... Da asa-s barbatii, ce sa le faci. Tot ce te rog eu este sa nu-ti fie frica sa te atasezi de cineva de teama ca se va repeta povestea. DIn pacate fina mea cam asta face si... e greu. DEschide-te, si ce daca ai un copil, si ce daca ai un handicap. Esti om, si daca cineva te vrea si te place te va vrea pentru ceea ce esti tu in interior, nu in exterior.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 32+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

eu am mai tras un somnic, m-am trezit si am gasit inca un abonat la gratar, raluca u, te astept impreuna cu printesa si soatza sa mancam ca termitele. cand iti convine gratar? in cursul saptamanii asteia dupa 7 si vineri, sambata si duminica toata ziua noi suntem disponibili. si nu e nevoie sa vii imbracata de scandal ca sa ajuti la camera de pesti ca l-am pis pe sotz sa promita ca o termina.
si celelalte fete abonate sa zica cand vor gratarul, va rog frumos, ca daca nu luam taurul de coarne, ne apuca nasterea

fetelor, mimika a disparut....unde o fi?

eu sunt de parere ca iulika merita sarbatorita 3 zile si 3 noapti ca in povesti (eu am cate o pasiune ascunsa pentru niste fete de pe forum, printre care si ea), putem sa facem Zilele Iulikai, cu multe petreceri, dansuri...gratare...

cat despre plictiseala, eu tot astept sa ma plictisesc de o luna de cand sunt in concediu si nu reusesc. in principal shed pe forum, mai citesc 2 pagini din dr. spock, ma uit la columbo (neaparat), seara friends, mai spal un vas, mai spal chiuveta din baie (asta intra la capitolul pasarele), dorm, chiar nu-mi ajunge ziua daca stau sa ma gandesc

si asa m-am bucurat cand a zis monica ca i-a venit soatza, mi-l inchipuiam pe saracu injiner rupt de obosit, cu hainele strambe, la usa i toiul noptii, cu burtoasa sarind in brate (dar nu prea puternic ca nu poate, saraca) si pupandu-se ca in filme....aaa...ce frumoooos, ca-n tineretile noastre...ca-n filme

multumesc tare mult tuturor fetelor care s-au gandit la biata javra mea, bine ca a venit acasa, e asa cumintel, nici flori nu a rupt in dimineata asta...

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

nu va mai stresati ca nu aveti burta mare, ca nu e asa fun. eu as vrea sa o am mica mica, cat mai mica ca sa ma pot misca in voie sa dorm si eu noaptea nu sa ma chinui sa pot sa ma incalt singura in sandale si alte, cate si mai cate. eu am avut burtica mare si in sarcina cu Adina dar nu chiar ca acum si sincer datorita adinei acum sunt mult mai in forma decat atunci pentru ca vreau nu vreau tr sa tin de multe ori pasul cu ea. caut o poza si revin.

Monica eu am plecat cu 67 de kg la 1.62 m si acum am 76 de kg.

Raluca 31+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Adi ce ma bucur sa te vad si mai ales ca e totul bine cu sarcina.
Acum si daca va fi naturala..nu-i bai, lasa zilele sa curga frumos si vezi atunci ce e de facut.

Selenico asteptam pozele cu ce ai cumparat
Claucia poti sa-ti dai 2 palme dupa ce m-am chinuit si m-am scremut 3 luni sa cumpar o camasa de noapte acum imi zice de 3, 4 bucati.... am sa ajung la nebuni, garantez.
Glumesc, stii, nu ? Eu mai imi iau la mine si un tricou ceva si gata....sa-mi mai dea si ei una peste cap
Mi-a zis moasa ca daca totul decurge normal a doua zi pleci acasa sau dupa 3 alaptari.....

Cea mai fericita 33 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Manga, imi pare tare rau pentru patania ta, iti uram numai sa fie totul bine.
Devylla, ma bucur nespus ca esti bine si speram sa-ti iei printesa cat mai repede acasa.
Anco sorry de faza cu uleiul ajuns pe pereti dar se intampla si la altele. Eu am turnat un lighean intreg cu apa pe mine si prin baie.
+ 32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Raluca u foarte dragute pozele si burtica este foarte bine conturata. Nu-ti mai face atatea probleme ca esti o draguta cu ea.
Eu as prefera pentru gratar sambata dc vrea si restul lumii, dc nu e k si in cursul saptamanii dupa 19.00. Sa vedem ce spun si celelalte fete.
+ 32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Neatza!

Incep linistita sa va citesc. Ma gandesc, na 5 pagini, rapid... cand vad acum ca ati ajuns la pagina 12! Trebuie sa ma pun pe treaba!

Maria cred ca te-ai speriat cu cazatura! Sa ne mai spui cum esti.

Si ce surpriza placuta sa gasim un mesaj de la Sabina . Multumim ca in valtoarea evenimentelor, ti-ai facut timp sa intri si la noi . Ma bucur tare ca sunteti bine, ca papati laptic de la mami. Si sa treaca repede zilele astea, sa se faca mare sa o puteti lua acasa!

Lucia esti foarte simpatica, te trezesti tu noaptea si mai dai un refresh!

Fetelor cu avant la curatenie, lasati-o mai moale, ca nu are rost riscul si oboseala. Chiar si daca nu ati fi gravidute, ati observat vreodata daca cei care va intra in casa sunt asa de critici ca si noi? Eu, dupa vreo doi ani in care ma prindea noaptea de Ajun de Craciun sau de Paste frecand baile din casa alor mei... pe degeaba, ca barbatii oricum nu stiu sa aprecieze si sa mentina curatenia... mi-am dat seama ca n-are nici un sens si ca sarbatorile nu vin cu pedeapsa, ci cu timp frumos petrecut in familie. Ii stresam si pe cei din jur cat suntem noi de minutioase la curatenie. Si oricum, ei sunt mai fericiti asa cum sunt, cu aspiratul superficial . Trebuie sa savuram perioada asta de sarcina, nu sa ne chinuim. Nu zic, ca ajunge si dezordinea sa ne streseze cateodata, dar trebuie luate toate incetuc

Trimit asta si revin. Azi am schimbat si noi semnatura!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

tu chiar vrei sa lesin de ras in fata calculatorului??? Pai numa tu putea sa-ti inchipui asa ceva. N-am sarit pe el in usa ca eram ciufuta si ciufulita de nesomn. DA in pat am incercat sa ma dau asa pe langa el, am dat si crocodilu la o parte si N-I-M-I-K. A sforait precum javrutza ta

Ralu, eu de la 73 de kile, la 1.67 (cica) si acum am 84. Dar totusi, burta ta e mai mare

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 32+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Adi ce ma bucur ca mai intri din cand in cand! Si vii cu vesti bune de tot! Si cu sfaturi folositoare, ca de obicei .

Cu zmeurul eu citisem ca pentru nasteri usoare si rapide trebuie luat din saptamana 32 (am pus si aici un link in urma cu cateva capitole, dar nu a mai zis nimeni nimic). Dar parca mi-ar fi putin frica sa-l incep asa repede, dar daca totusi provoaca o nastere prematura?

Ne bucuram ca prietena ta a trecut cu bine si de gripa si de nastere! Si ii uram sa aiba laptic mult si sa fie mancacioasa printesa!

28+

Mergi la inceput