Burtici fericite de septembrie-octombrie (118)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Eu fetelor sunt cam in prizå de dimineata ..l-am bagat si pe sot in prizå ca tare ma plictiseam singurå ..acolo..in prizå.. Aspirat toata casa, sters parful si am bagat si ceva la cuptor ..Nu zic ce ca mi-o iau.. poate..

mai Iulika tu ce faci, pregatesti cuibusorul?!
sper ca sotul a dat cu aspiratorul..zice dana, care cu vreo 4 pagini mai incolo plangea dupa aspiratorul cocotat pe dulap

Dana 29s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raluca_u

raluk mi-a mi-a fost de super ajutor suportul ala din prosop. l-am folosit pana pe la 6 luni cand am trecut la scaunelul de baie.

aveam o cadita cu suport de plastic dar mie mi s-a parut prea dur asa ca traiasca suportul asta cu prosop. acum am luat tot unul de asta pt stefan.

Raluca 31+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

exact asa imi imaginam si eu, ca ala se muleaza cumva pe spaticul lor, si nu ii forteaza, nu e dur.

Multumesc, deci il vom folosi cel cumparat de mine, nu de el

28+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Citat:
citat din mesajul lui raluk16
Ieri l-am intrebat totusi de ce nu se opreste. Si a zis ca vrea neaparat cand vine Alex de la maternitate sa vada totul frumos, sa i se para ca a ajuns la o casa de oameni gospodari . A fost simpatic, dar ma distra ca eu tot incercam sa-i spun ca Alex n-o sa bage in seama astea cativa ani, si el tot o tinea pe-a lui

Vai Raluca, sa-ti traiasca sotul! lasa ca este bine ca se implica..eu nu as suporta unul care sa se bazeze numai pe mine!mai bine asa!

Thank God I'm a woman!

Ai dreptate . Cred ca si ai mei de aia il apreciaza (desi el exagereaza deja), ca frate-meu care are 32 de ani nu il intereseaza nimic si nu pune niciodata mana pe nimic din proprie initiativa, trebuie sa te certi cu el ca sa lucreze ceva...

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Tocmaicem-am trezit din somn, runda a 2-a si am primit ceva dragut pe mess:

Success is just like being pregnant. Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were fucked

34+ Natalia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Eu fetelor sunt cam in prizå de dimineata ..l-am bagat si pe sot in prizå ca tare ma plictiseam singurå ..acolo..in prizå.. Aspirat toata casa, sters parful si am bagat si ceva la cuptor ..Nu zic ce ca mi-o iau.. poate..

mai Iulika tu ce faci, pregatesti cuibusorul?!
sper ca sotul a dat cu aspiratorul..zice dana, care cu vreo 4 pagini mai incolo plangea dupa aspiratorul cocotat pe dulap

Thank God I'm a woman!

Da, Dana la teorie te pricepi

28+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Tocmaicem-am trezit din somn, runda a 2-a si am primit ceva dragut pe mess:

Success is just like being pregnant. Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were fucked

34+ Natalia

Sa vad ce parere are sotul cand i-o trimit

Fetelor, luati si voi o pauza sa n-am mult de recuperat, ca trebuie sa ma epilez macar pana la genunchi si sa-mi pregatesc ceva de papi pe la amiaza...

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

anco rilex, ca toate se aseaza incetul cu incetul...iar pata pe perete...o sa ajungi sa crezi ca asa este modelul zugravelii . Cat despre kg...pai are dreptate tatal tau, ai 2 la purtator, e normal sa fie un pic mai mult decat la noi astea cu unul singur. Eu la prima sarcina am luat 27 kg...pe care le-am dat jos in max 6 luni.

Liliana, Andra-Maria & cu 27+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Devylla, mi-au dat lacrimile, sa fiti sanatoase!

Anco, nu te iau eu de urechi ca astept sa intre Aida sa te paruiasca.....auzi la ea 45-63 kile si se plange.....ma faci sa rad!

----------------------------------------------
Alexandra 30+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

nu am avut net 3 zile
stiti ce inseamna asta ? ca am de recuperat vreo 4 capitole
pana atunci sa va mai pun cateva poze cu burtyica mae " micuta " de 34 de saptamani
am fost sambata la o nunta si alexia a fost miresuca mica
techila m-am gandit sa nu te las sa fi singura cu parul super scurt
m-am tuns sambata dimineata si i-am zis la coafeza sa ma tunda cat poate ea de scurt
nu mai pot pe caldurile astea inebunesc
si mi-a ramas parul meu natrural
care culmea e negru
eu il tineam minte mai deschis
dar e adevarat ca nu l-am mai vazut de mult , ca tot timpul eram vopsita

http://family.webshots.com/photo/2744462560104955882QHxEGb

va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )

35+ cu calin andrei

POZELE NOASTRE

AMR 29 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Uff Camy si tu mami ai grijå..cred ca ai tras o sperieturå..dar bine ca bebe e bine..Asta conteazå..

Raluca_u multumesc de urari

Claucia

Dana ce scumpikå esti tu....Adimercedes mi-a urat in avans sunt sigura de asta pt ca ea nu poate intra asa des si apoi fetelele dragutzele si ele..Dar eu am zis ca maia stept un val si pe 29

Alinush Så iti domnul multa sånåtate si tie si bebelului si intregii familii..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 35+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput