Burtici fericite de septembrie-octombrie (118)
Raspunsuri - Pagina 18
iuliapapusa spune:
Neata si de la mine fetele.Off ce de mai am de recuperat si ce o sa se mai stranga pentru ca nu pot intra mult de treburi si alte alea

.Sper ca sunteti bine toate si bebeii de la purtator cum spuneti voi

+28 cu
Stefania Gabriela
poze burtika
Iulika29 spune:
Monica te-a påpat nu te-a påpat tantarii ce mai conteaza..Erai fericitå..![]()
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
35+cu
Bruce Nicholas
Iulika29 spune:
Ei fetelor cum så må supår pe voi..
.Påi eu de ce credeti ca sunt in prizå de dimineatåå..få curat , pune mancare am zis ca poate v-ati hotarat voi la ceva surprizå
..Si am ziså så fiu pregatitå..![]()
Ramsan super incå 5 zile...Yuhuu ..

Mai am oleak si ajung la zi..daca mai ajung

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
35+cu
Bruce Nicholas
Dana15 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 Ai dreptate |
raluk cunosc atat de bine situatia aceasta! si ai mei sunt extaziati cand mergem acasa...le este tare drag barbatul meu, cand se apuca el asa, din proprie initiativa, sa ude florile/ butasii de vie, sa repare o chiuveta, o teava..ceva, numai sa nu stea; este altceva cand ai o casuta! sunt atatea de facut, ca trebuie sa fii tare indiferent (ca sa nu zic un cuvant mai urat) incat sa te plictisesti;
Hai, spor la epilat, o mancarica usoara ..si te asteptam la povesti!!

Dana 29s mamica mandra de

Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Dana15 spune:
| citat din mesajul lui ralucapaun Success is just like being pregnant. Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were fucked |

pot sa imi pun chestia asta pe messenger?! ca acum e ceva de genul "sound of silence"
..o sa zica amicii ca m-am dilit, dar zau, ca merita incercat! (pun pariu ca mai fac cativa oameni sa rada sanatos..gratie Ralucai
)Dana 29s mamica mandra de

Thank God I'm a woman!
raluk16 spune:
Am facut o juma de gamba si am mai dat un refresh
.
Adela ce frumoase sunteti amandoua! Sa stii ca mie asa imi place cel mai mult cum iti sta parul, si ca marime, si ca si culoare!
.
28+ 
mimika spune:
Pusei si io 2 poze...ca eram datoare.
33+
Matei Aram si
Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5
Fragutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dana15
raluk cunosc atat de bine situatia aceasta! si ai mei sunt extaziati cand mergem acasa...le este tare drag barbatul meu, cand se apuca el asa, din proprie initiativa, sa ude florile/ butasii de vie, sa repare o chiuveta, o teava..ceva, numai sa nu stea; este altceva cand ai o casuta! sunt atatea de facut, ca trebuie sa fii tare indiferent (ca sa nu zic un cuvant mai urat) incat sa te plictisesti; Hai, spor la epilat, o mancarica usoara ..si te asteptam la povesti!! ![]() Dana 29s mamica mandra de ![]() Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Asa e si la mine, abia asteapta ai mei sa mergem acasa sa mai stea cu hasbantu la povesti..are rabdare sa-l asculte pe tata cum povesteste de porumb si de rosiile de la tara..eu cu fratemiu nu prea avem rabdare
34+
Natalia
Dana15 spune:
Vazut si eu burtica maaare a lui Adela
, si parul scurt iti vine tare bine; micuta miresuca este tare draguta..cred ca i-a placut tare mult rolul!
Thank God I'm a woman!
Dana15 spune:
| citat din mesajul lui raluk16 Am facut o juma de gamba si am mai dat un refresh |
asa raluk mami! nu ne scapa din ochi!

Thank God I'm a woman!