Burtici fericite de septembrie-octombrie (118)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Techila cat de simpatica imi esti si tu mie....Multumesc pt petrecerea de 3 zile si 3 nopti..

Monica eu am durerile astea de cateva zile..dar eu ma gandeam ca poate a coborat flåcåul meu mai mult si apasa pe acolo..Si ma gandeam ca e normal dar la fel am si eu dureri la dumneaei..

Dana eu nu pregatesc nici un cuibusor..eu aplic varianta aia ..stii tu..Il astept pe sot så il vad cand se apuca el fara så il pun eu de facut curat si alte alea si atunci poate m-oi gandi ca se apropie nasterea..Sper decat så nu faca asta prin propierea sårbatorilio de iarnå

Si uite asa sunt la zi..Numai bine ca imi vine nepotica si cu pårinti ei si mai stam la taclale..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 35+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Am vazut si eu pozele cu frumoasa mami Devylla..Arati super bine si cu mogaldeatza micå de Lisa ..Pup usor la ea...

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 35+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Devylla pozele m-au induiosat, cel putin la ultimele mi-au dat lacrimele. Sa fiti sanatoase amandoua si sa va bucurati de fetita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

pupici si pentru burtica Mimikai

dar unde ati plecat fetelor?! ca acum m-am asezat si eu cu jumate de pepenas in fata calculatorului...

Dana 29s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Success is just like being pregnant. Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were fucked

pot sa imi pun chestia asta pe messenger?! ca acum e ceva de genul "sound of silence"..o sa zica amicii ca m-am dilit, dar zau, ca merita incercat! (pun pariu ca mai fac cativa oameni sa rada sanatos..gratie Ralucai)

Dana 29s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Da, si eu ma gandeam s-o pun ca status, dar hasbantu zice ca la noi nu a fost cu fucked ci cu fivuri si injectii si punctii..

34+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

tzaca people , cat ati putut sa scrieti in cateva ore pana mi-am expediat husbandu
... fac capitol nou si ma bag la recuperari ca cu voi nu se mai poate

Aida ... 33+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

haideti dragelor , inca 5 posturi sa ne putem muta in 'casa' noua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Ce e linistea asta pe aici? Unde bantuiti?

----------------------------------------------
Alexandra 30+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Mai am un pic de epilat, dar uite ca dau si eu o mana de ajutor pentru un nou capitol.

Dana pofta buna la pepenas. Eu anul asta nu m-am saturat inca de pepene galben si nu stiu de ce astia de pe strazi au numai super copti si stricati... Parca in alti ani tinea mai mult perioada lui...

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

da mah , ca am venit eu si au care incotro

Aida ... 33+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput