Burtici fericite de septembrie-octombrie (118)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

mimika super burtica ! Si ce o sa se distreze puii tai cand vor vedea poza cu ei in burtica langa viitorul carucior

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

da mah , ca am venit eu si au care incotro

Aida ... 33+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Eu sunt, eu sunt....mai am 35 de minute si plec acasa!

Baga-te la recuperat ca se plangea cineva de 45-63 kile....sa vad ce zici!

----------------------------------------------
Alexandra 30+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

maaaaai , dar ce ciudat arata 33+ la semnatura si maine la control ... nu stiu de ce am inima stransa

Aida ... 33+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Elle si Monikus treceti la apel, ca voi scriati aproape zilnic!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna ziua, burtici fericite. Va citesc si eu de mult, dar nu am prins curaj sa scriupentru ca sunt mult mai micutza decat voi (la burta), dar acum ca am vazut-o pe colega mea de odisee, Monis, ca v-a scris, am prins nitzel curaj. Vreau doar sa ma declar iremedibil indragostita de voi, habar nu aveti cat de tare imi alinati zilele. Eu de la sfarsitul lunii mai stau mai mult in pat din cauza placentei, tot de atunci am pierdut increderea ca lucrurile pot merge bine, incredere pe care nu am recapatat-o nici acum si tremur cat e ziua de lunga, dar .... citindu-va in fiecare zi imi aduceti speranta in suflet. Va duceti sarcinile intr-un mod incredibil, sunteti deschise, aveti glume in program, sunteti minunate! DPN-ul meu e 6 decembrie, dar daca ma primiti in randurile voastre, chiar daca poate o sa am intrebari stupide si frici si angoase la fel, va voi fi recunoscatoare.Va multumesc si va pup. 21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

haideti doamnelor 119 tocmai bun de butonat

... si eu la recuperari ...

Aida ... 33+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

io am spalat vasele. Ce ziceti voi ca am visat azi-noapte - ca mi s-a rupt apa. Si era albastra. Si eu eram fericita ca nu e rosiatica, ca am auzit la Moni ca nu e bine. Si dupa visul asta, mi-am bagat o perna intre picioare, perna de care cred ca ma rezemasem ca era calda. Si evident, cald intre picioare, vise ude..mi-am dus mana imediat la fofo. Dar nu era nimic...(petitia aia cu ala de se sterge pe frunte unde e?)

33+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui claucia

Ramona, limonada cu gheata pentru mine te rog, mmm ce buna e. Hai sa sarbatorim impreuna pentru ca si eu astazi incep ultimele 5 zile din urmatorii probabil 2 ani? Daca nu un an si ceva cu siguranta.

Clau 31+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Si eu, si eu!!!
ULTIMA SAPTAMANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

Salutari la toate!!

Gianina 30+ cu Loris Stefan

Loris
Fotografii

Mergi la inceput